Betingelser.

Når du tager på studie- og praktik ophold i udlandet igennem os, accepterer du følgende:

Ansøgningen

Vi hjælper dig med at finde det rigtige universitet og firma baseret på dine ønsker og krav, helt gratis. Vi besvarer dine spørgsmål, giver vigtige oplysninger og hjælper dig gratis med hele din ansøgning til værtsuniversitetet og praktikplads. Det koster ikke ekstra at ansøge igennem os, og derudover kan vi vi i nogle tilfælde fjerne ansøgningsgebyrer eller tilbyde særlige promoveringsaftaler.

Du ansøger først igennem Uniclub som en bekræftelse på, at du vil have os til at hjælpe dig formelt med at ansøge på dine vegne til et studie- eller praktikophold. Denne ansøgning er ikke bindende og koster ingenting.

Når vi har modtaget din ansøgning, får du tilsendt et link hvor du kan uploade de påkrævede ansøgningsdokumenter universitetet/praktikpladsen kræver, for at kunne behandle din ansøgning. Derudover, guider vores rådgivere dig omkring finansieringsmulighederne såsom udlandstipendiet, SU i udlandet, legater og udlandsstudielån.

Læs alt om finansiering her.

Når du har tilsendt de korrekte dokumenter og informationer, fremsender vi den formelle ansøgning til værtsuniversitetet/praktikpladsen. Ansøgningen behandles digitalt, hvilket betyder at vi har minimeret alt ventetid fra vores side, til det mindst mulige. Herfra, består ventetiden af værtsuniversitetets/praktikpladsens behandling af ansøgningen, som varierer mellem hvert enkelt institution/firma. Ved optagelse, modtager du et optagelsesbrev, som du har krav på at besvare.

Det er op til værtsuniversitetet/praktikpladsen, hvorvidt du bliver tildelt en plads hos universitetet/firmaet samt hvilke fag du bliver tilmeldt på i forbindelse med studieopholdet. Uniclub kan ikke garantere optagelse, trods den høje sandsynlighed for optagelse, hvis de oplyste minimumsbetingelser er opfyldt.

Bolig & Forsikring

Vi skaber blot et overblik omkring indkvarteringsmulighederne. Vi hjælper dig ikke direkte med at foretage den faktiske reservation eller garantere kvaliteten. Vær opmærksom på, at levestandarden i værtslandende kan svinge, hvilket betyder at det er vigtigt at tage højde for forventninger og kvalitet. Løs eventuelle boligproblemer med de ansvarlige på stedet. Vi forbeholder os retten til at ændre oplysninger på vores hjemmeside løbende.

Mange institutioner kræver, at du kan fremvise en gyldig forsikring i forbindelse med tilmelding. Vi tilbyder en udlandsstudieforsikring uden fradragsberettigelse, der er specielt udviklet til dig, der studerer i udlandet i en given periode. Vi fratager os fra ansvar for skader på den studerende som konsekvens af katastrofe, strejke eller andre begivenheder.

Ved indkvartering, er det boligudbydernes kontrakt og politik der træder i kraft. Uniclub har ikke indflydelse på lejer og udlejer aftaler i værtslandet. Uniclub fremviser dog blot troværdige boligmuligheder, ved hjælp af informationer fremsendt af værtsuniversiteterne/firmaerne.
Dokumenter

Dine dokumenter bliver kun brugt med formålet om at behandle din ansøgning til værtsuniversitet/firmaet. Oplysningerne er krypteret i vores database og bliver slettet af vores system når formålet er opnået. For at undgå en ubelejlig oplevelse, bedes du fremsende originale eller stemplede kopier af dine dokumenter.

Ved at acceptere vores vilkår og betingelser, accepterer du også, at alle ansøgningsdokumenter du fremsender til os, er ægte. Vi har ansvaret for at de originale fremsendte dokumenter bliver behandlet sikkert, og delt med ansvarlige i ansøgningsprocessen, som oplyst i datapolitikken.

Læs vores datapolitik her

Afsendelse af forfalskede dokumenter er en forbrydelse, der rapporteres til relevante myndigheder. Ingen gebyrer eller andre betalte omkostninger refunderes, hvis du annullerer / ikke optages på grund af forfalskede ansøgningsdokumenter.


Visum

Vi fremsender dig de nødvendige visumdokumenter udstedt af værtsuniversitetet. Disse fremsendes sammen med information om, hvordan du ansøger om det pågældende visum. Når du har modtaget dine visumdokumenter fra os, skal du kontakte det pågældende lands ambassade / konsulat, hvis du har problemer med visumansøgningen.

Vi er fri for ansvar for regelændringer, ekstra omkostninger, ventetider og andre mulige ulejligheder i forbindelse med visumansøgningen. Vi anbefaler altid at ansøge så hurtigt som muligt, for at undgå tidspres med visumprocessen.

Det er op til det pågældende lands ambassade/konsulat, hvorvidt du bliver bevilliget visum.


Betaling

Når du har bekræftet din plads på værtsuniversitetet, sker betalingen direkte til institutionen. Det fulde beløb påkrævet fra værtsuniversitetet kommer oftest som en faktura i optagelsesbrevet eller som vedlagt fil sammen med optagelsesbrevet. Omkostningerne til studieafgiften varierer mellem de forskellige institutioner.

Det er værtsuniversitetets regler for betaling der træder i kraft under transaktionen af studieafgiften. Dermed gælder det pågældende værtsuniversitets regler såsom betalingsmuligheder, frister og refunderingspolitik.

Vi påminder dig om at søge om udlandsstipendiet og SU i udlandet tidligst muligt, så du ikke går glip af væsentlige finansieringskilder.Ansvar og Fortrydelsesret

Uniclub er officiel repræsentant i Danmark for de udbudte institutioner. Det er dog de pågældende institutioner, der har det fulde ansvar for optagelse, tilmelding, pensum, uddannelse, tildeling og behandlingstid for din ansøgning.

Uniclub er ikke ansvarlig for hvorvidt man bliver bevilliget visum, SU, udlandsstipendium, udlandsstudielån, legater eller optagelse på værtsuniversitetet eller en praktikstilling hos et firma. Derudover, er det op til din hjemmeinstitution at forhåndsgodkende, konvertere og meritoverføre fag fra værtsuniversitetet samt godkendelse af praktikophold, som led i uddannelsen. Vi stiller dog gratis ekspertise til rådighed for dig, således at du bedst muligt er forberedt på udfaldet indenfor disse områder. Rådgivningen er målrettet således, at udfaldene er klare før de økonomiske forpligtelser såsom visumgebyr, flybilletter, bolig, studieafgift dukker op.

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i semesterdatoer, adgangskrav og uddannelsesmæssige arrangementer, som institutionerne kan foretage uden for vores kontrol. Du er ansvarlig for at arrangere bolig, når du studerer på college eller universitet i udlandet. Nogle universiteter tilbyder indkvartering på campus, i boliger og / eller i lejligheder eller samarbejder med private boligudbydere i studiebyen.

Det er de enkelte institutioners betingelser, der gælder for fortrydelsesret og gebyrer i tilfælde af eventuel aflysning eller udsættelse af studierne, og det er vigtigt, at du tager institutionens betingelser i betragtning i forbindelse med din ansøgning.

Vi prøver dog altid at hjælpe dig, hvis uventede situationer opstår. Det er vigtigt, at du kontakter os hurtigst muligt, hvis du forventer at aflyse dine studier for at vi kan hjælpe med eventuel refundering. Hvis du gennemfører dine studier på et af vores partneruniversiteter, har du frataget dig rettighederne til fortrydelsesret.