Velkommen til

BIMM Institute, Dublin

Dublin i Irland er en af de få byer på kloden, der har formået at kombinere indflydelse fra årtiers historie og arkitektur i hovedstaden til samtidigt at være europæisk headquarter og knudepunkt for globale high-tech firmaer. Det har bidraget til at gøre Dublin evigt interessant med sin historie og tilpasning til det 21-århundrede. Grib selv din mulighed for at fordybe dig i den irske kultur gennem et udlandsophold.

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende studie i udlandet.

Om Universitet 🏫

BIMM er Europas største og førende musikskole med skoler i Storbritannien, Irland og Tyskland. Via Uniclub kan du naturligvis også studere på andre BIMM Institute campuser i London, Berlin og Hamborg.

Med over 50-års erfaring som institut med fokus på musik og events, er BIMM Institute hovedcentralen for kreativitet. Med sin fokus på kreativitet, hands-on undevisning og underholdningsbranchen er BIMM med årene blevet ekspert i at fremme uddannelse i musikbranchen. BIMM er med årene blevet så anerkendt i underholdningsbranchen, at de har etableret tætte kontakter med bookere, agenturer, pladeselskaber, producenter og kendte kunstnere.

Underviserne på BIMM er eksperter på deres undervisningsområde, hvor de samtidigt stadigvæk er aktive i deres branche. Udover de yderst kompetente undervisere, holder BIMM også masterclasses med eksterne underviser, som er internationalt anerkendte stjerner. Tidligere har Brian May, Chuck D, Imogen Heap, Royal Blood, Nile Rodgers og Josh Homme været forbi BIMM og dele ud af deres erfaring.

BIMM Institute er altid strategisk placeret i kreative byer, særligt i de specifikke byers kreative områder. Det giver dig de ultimative muligheder for at blive inspireret og danne et fælleskab, der uden tvivl kommer til at udvikle sig til venskaber og et bredt netværk. De skarpeste state-of-the-art faciliteter pryder undervisningen og studiemiljøet på campus. Alt udstyr og software på BIMM campuser er blandt det bedste man kan få på markedet, og er med til at gøre institutionen til et af verdens bedste musiksskoler.

Uanset om du drømmer om en karriere inden for musik, event management eller medier og kommunikation, er BIMM den rette institution til at fremme dine muligheder og udvikle din kreativitet.

Om byen 🌇

Hovedstaden i irland, Dublin, ligger ved vandet som har udsigt til det irske hav, der opdeler Irland og England. Byen er rangeret som et af de mest populære turistdestinationer i Europa og har i de seneste årtier oplevet et markant økonomisk boom, hvilket har været med til at forme byen drastisk.

Mange af byens historiske områder er velbevaret, hvilket giver anledning til kulturel udforskelse i massevis. Yderligere, er der poppet nye shoppingcentre op sammen med en masse restauranter, klubber og naturligvis de famøse irske pubs, som gør Dublin til et superinteressant sted.

Du kommer aldrig til at mangle underholdning i Dublin. Byen er fyldt med områder såsom Temple Bar, som er et af Dublins mest populære områder. Her er samlet mange museer, kunst gallerier, restauranter, caféer, butikker og pubs som bliver et af Dublin hotteste områder at gå i byen i når nattetimerne rammer.

Trods vejret, der minder om det danske, finder man altid noget at lave i Dublin, og byen er fyldt med studerende, du kan slå dig sammen med, så dit ophold bliver uforglemmelig.

Bolig 🏠

STUDIEBOLIGER

Binary Hub

Med sit ungdommelige design, er Binary Hub mange studerendes foretrukne bolig i Dublin. Binary Hub byder på fuldt møblerede værelser med eget badeværelse og køkken. Derudover, er der lounges til at studere og slappe af, fitness, cykelskur, vaskerum, Wi-Fi, personale døgnet rundt og en masse hyggelige sociale events med beboerne.

Se mere her.

Griffith Halls of Residence

Et alternativ til boligsøgningen i Dublin, er Griffith Halls of Residence. Der er mulighed for at leje dig ind i din egen lejlighed eller i en delelejlighed. Griffith Halls of Residence er en troværdig boligudbyder og er anbefalet af BIMM Institute.

Se mere her.

JBs Student Residences

JBs Student Residences er studieboliger med et særligt ungdommeligt præg for studerende. Studieboligerne fås både som private lejligheder eller i delte lejligheder. Boligerne byder på fuld møblering, Wi-Fi, lounges til læsning og afslapning, delekøkken miljø, vaskerum, gratis parkering, udendørs arealer samt security døgnet rundt. Udover det, kan du nyde godt af gaming arealerne, uanset om du er til digitale computerspil eller bordtennis. For at være sikker på at du er sund og rask, er der naturligvis også åbent i kollegiets fitness døgnet rundt.

Se mere her.

Buckley Hall

Med sine lyse og rummelige værelser i hjertet af Dublin, er Buckley Hall et fornuftigt valg for studerende. Buckley Hall byder på fuldt møblerede værelser med on-site personale og security. Derudover, er der lounges til at studere og slappe af i, vaskerum, Wi-Fi, og gode offentlig transportmuligheder i gåafstand.

Se mere her.

Hey Day at Carman's Hall

Hey Day Student Living er et friskt ungt studiebolig koncept med et lækkert design. Studieboligerne fås både som private lejligheder eller i delte lejligheder. Boligerne byder på fuld møblering, Wi-Fi, lounges til læsning og afslapning, delekøkken, vaskerum, mini biograf, udendørs arealer samt personale og security døgnet rundt.

Derudover, kan du benytte dig af fitnesscenteret tilgængeligt for studerende samt få dig en kop kaffe på caféen.

Se mere her.

'The Tannery' on Destiny Student

Med sin korte distance til den legendariske bar, Temple Bar, er The Tannery garanteret gode sociale oplevelser. De tilbyder en simpel pris, som inkluderer det hele. Dette betyder at man for en flat rate får inkluderet el, varme, vand i prisen. Desuden er boligerne fuldt møblerede med mulighed for eget eller delte værelser. Der er Wi-Fi, vaskerum, fitness og spillerum, der sikrer en social atmosfære.

Se mere her.

Fresh Student Living

Med sin høje tilfredshedsrate, er Fresh Student Living et udemærket bud på en behagelig studiebolig mulighed. Fresh Student Living er en troværdig boligudbyder og er anbefalet af BIMM Institute. Især Brickworks og Parkgate er favorable valg i Dublin, baseret på beliggenhed og tidligere studerendes meninger.

Se mere her.

ALTERNATIVER

Er man ude efter alternativer til de ovenstående muligheder, som er forslået af BIMM Institute, findes der naturligvis mange muligheder. Boligmarkedet i Dublin er kæmpe, og der er helt sikkert noget for dig. Det er dog vigtigt at være opmærksom på troværdigheden ved disse. Nedenfor finder du en liste af alternativer til din boligsøgen, som på nuværende tidspunkt ikke er inspiceret eller anbefalet af BIMM Institute.

www.daft.ie

www.myhome.ire

www.rent.ie

Økonomi 💰

Studieafgift (Tuition fee)

Beregneren i højre side estimerer om du får dækket dele eller hele study abroad studieafgiften af udlandsstipendiet.

Udlandsstipendium

Ja, du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendium ordningen, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Ja, du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Ja, du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Ja, du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Uniclub+ brugere får endda en skabelon til ansøgningen, budget og en skræddersyet legatliste de kan søge.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Se om udlandsstipendiet dækker hele studieafgiften på universitetet. Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering.

Ansøgnings oversigt.

IELTS / TOEFL:

Visum:

Ansøgningsgebyr:

Åbent for ansøgning:

Ikke Nødvendig ✅

Ikke Nødvendig ✅

0,- hos Uniclub ✅

Åbent ✅

Åbner snart ⏳

Fuldtidsstudier

Bachelors
Commercial Modern Music
4.0
Year

If you’re a musician who wants to gain a degree-level qualification, but also fulfil your creative and commercial potential, then BA (Hons) Commercial Modern Music is the right choice to help turn your passion for music into a career. This four-year programme aims to develop your performance skills at the same time as progressing your career goals, using a deadline-driven project management approach. At BIMM Dublin, we understand that live performance is the key to you becoming a great musician, so you’ll spend a lot of time on stage to help you develop and find your niche as a performer. You’ll also further hone your skills by receiving tuition in techniques, music theory and styles across a wide range of genres from pop, punk, folk and funk. The degree is both academically and musically challenging, providing the perfect balance between practical and technical skills and theory and analysis. BIMM Institute Vocal Course Showcase You’ll be part of a creative community of gifted writers, performers, critical thinkers and music industry professionals who you can collaborate and network with to help bring your talent to life. Through a range of optional modules, including Performance in Context, Studio Musicianship, Digital Marketing in The Music Business, Studio Recording, Commercial Songwriting, Music Business Studies and Music Teaching Practice, you can tailor the degree to fit your own personal goals. Life at BIMM will stretch you as a musician and performer. It will also inspire you as a fan, as you attend unique Masterclasses with some of the best players and musicians in the world. You’ll also have the opportunity to audition for the BIMM Album and termly BIMM gigs. Your course will culminate in either a Professional Project utilising academic research skills or Analytical Perspectives dissertation designed to investigate music through key concepts and theories associated with cultural studies. This will give you a head start into the workplace and enhance an appreciation and understanding of your cultural and social environment.

læs pensum
læs pensum
Bachelors
Commercial Modern Music – Songwriting
4.0
Year

If you’re a musician who wants to gain a degree-level qualification, but also fulfil your creative and commercial potential, then BA (Hons) Commercial Modern Music is the right choice to help turn your passion for music into a career. This four-year programme aims to develop your performance skills at the same time as progressing your career goals, using a deadline-driven project management approach. At BIMM Dublin, we understand that live performance is the key to you becoming a great musician, so you’ll spend a lot of time on stage to help you develop and find your niche as a performer. You’ll also further hone your skills by receiving tuition in techniques, music theory and styles across a wide range of genres from pop, punk, folk and funk. The degree is both academically and musically challenging, providing the perfect balance between practical and technical skills and theory and analysis. BIMM Songwriting student performing live You’ll be part of a creative community of gifted writers, performers, critical thinkers and music industry professionals who you can collaborate and network with to help bring your talent to life. Through a range of optional modules, including Performance in Context, Studio Musicianship, Digital Marketing in The Music Business, Studio Recording, Commercial Songwriting, Music Business Studies and Music Teaching Practice, you can tailor the degree to fit your own personal goals. Life at BIMM will stretch you as a musician and performer. It will also inspire you as a fan, as you attend unique Masterclasses with some of the best players and musicians in the world. You’ll also have the opportunity to audition for the BIMM Album and termly BIMM gigs. Your course will culminate in either a Professional Project utilising academic research skills or Analytical Perspectives dissertation designed to investigate music through key concepts and theories associated with cultural studies. This will give you a head start into the workplace and enhance an appreciation and understanding of your cultural and social environment.

læs pensum
læs pensum
Masters
Popular Music Practice
1.0
Year

The innovative MA Popular Music Practice provides fantastic opportunities for you to explore your own specialism within popular music in line with your personal career aspirations. It allows you to stand apart from others in your chosen field and lead the discussion in contemporary music. You are a popular music practitioner – either a performer, producer, composer or entrepreneur – with innovative ideas and a desire to work together with students from different fields. During your MA, we’ll help you to turn your ideas into reality. We’ll introduce you to cutting-edge research and assist you with broadening your network within the industry. Through four modules across Autumn and Spring Semesters, you will apply a theoretical lens to your own and others’ professional practice. Drawing on contemporary research, you will be encouraged to actively investigate areas such as popular musicology, performance and composition, the music industry and entrepreneurship and the application of technologies to practice.

læs pensum
læs pensum
Bachelors
Music Business
3.0
Year

Nurture your creative flair and build core skills as a music business entrepreneur in this exciting and growing industry. With BA (Hons) Music Business, you’ll have opportunities to expand your knowledge of the industry across a wide range of subject areas. You will develop an understanding of a broader business context, too, focusing on planning and forecasting, financing, creativity and digital marketing. Our well-connected lecturers will guide and mentor your professional development. They’ll support you in your project management and business skills across areas such as artist management, self-employment, traditional and digital marketing, music publishing, copyright legislation, social media, the live industry, music recording and distribution. BIMM student on laptop As your course progresses, you’ll have the flexibility to choose options. These options give you the chance to specialise in your unique area of interest as professional practitioners. You’ll also be able to experience the music business through your chosen city’s gigs, musicians and venues and by automatically joining our inspiring BIMM community. You can gain ‘hands-on’ industry knowledge via our work experience opportunities with a wide range of music-focused employers that you won’t find anywhere else. Alternatively, we’ll wholeheartedly support you in entrepreneurial ventures of your own design.

læs pensum
læs pensum

Stadig usikker?

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde den rette uddannelse.

Aftal tid

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

BIMM Institute, Dublin

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor, vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"It’s safe to say I tested out a lot of different areas when interning and fell into a great, creative role with a lot of freedom" - Nikki C.

Ansøg digitalt nu til

BIMM Institute, Dublin

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?