Velkommen til

California State University Channel Islands

Kombinationen af en placering imellem strandparadiset Malibu, livlige Santa Barbara og det evigt legendariske Los Angeles giver automatisk de rette omstændigheder for en uforglemmelig studieoplevelse i udlandet. Camarillo er stedet for dig der gerne vil have solskinsdage og kilometerlange strande tilgængeligt som standard. Er man til yderligere udforskning ligger både San Francisco og Las Vegas blot ca. 5 timer fra din studieby.

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende studie i udlandet.

Om Universitet 🏫

California State University-systemet er det største offentlige universitetssystem i USA. Da linjen af CSU universiteter er delvist finansieret af studieafgiften og delvist af staten, får du den originale amerikanske studieoplevelse med høj faglighed samtidig med at studieafgiften gang på gang får kåringer såsom "Most valuable education for your money".

Hvilken bedre fordel er der at tage af det ovenstående end CSU Channel Islands campus, som er et smukt syn med sine bygninger bygget i spansk stil, smuk natur og beliggenhed tæt på stranden. Desuden har CSU channel Islands en bred palette af fag og studier, som gør at sandsynligheden for at du finder noget meritoverførende til dig er rigtig høj.

Undervisningen foregår i mindre klasseværelser således at du får det maksimale ud af læringen samtidig med at du får den autentiske amerikanske studieoplevelse ved at læse med studerende i et mere personligt og intimt miljø. California State Universities er i øvrigt kendt for at tiltrække studerende fra hele verden, hvilket betyder at du ikke blot får venner og netværk i USA, men også fra hele kloden.

California State University Channel Islands er kendt for at være et super intimt campus med sine knap 6000 studerende, som gennem universitetets mange sociale klubber, organisationer, sportsklubber og events har et nærmest familienært bånd.

Om byen 🌇

Camarillo kendt for sin laid back atmosfære i det sydlige Californien. Byen byder på solskin næsten året rundt, hvilket betyder, at der er masser af tid til udendørs shopping på Camarillo Premium Outlets, hike i bjergene eller cykle langs bakkerne for derefter at forkæle sig med byens lækre restauranter eller vinsmagning på vingårdene.

Camarillo er opkaldt efter sin oprindelige familie af ranchere og oser af lille bys charme og rig landbrugshistorie. Fordyb dig i det kulturelle gennem historiske attraktioner såom Camarillo Ranch og Commemorative Air Force museum eller unikke spændende attraktioner som Skydive Coastal California eller Skyrider Ultralights.

Og hvis stranden kalder, følger du blot den den friske havbrise beliggende ud til Stillehavet. Nyd den korte naturskønne køretur fra Camarillo til de smukke strande i Californien. Uanset om du ønsker at se Point Hueneme, Malibu eller Point Mugu, er de alle kun få kilometer væk.

Får du glæden af en forlænget weekend får du stor glæde af Camarillos geniale beliggenhed. Du er nemlig blot 1 time fra LA og ca. 5 timer fra Las Vegas og San Francisco og mange andre seværdige amerikanske byer.

Bolig 🏠

On-Campus

CSUCI har flere bygninger rundt om campus, som studerende kan bo på. Du kan vælge imellem 4 forskellige boligkomplekser under navnet Santa Rosa Village, Santa Cruz Village, Anacapa Village og Town Center. De fleste boliger i alle komplekser er delte boliger udover Anacapa Village som tilbyder egne boliger.

Se mere her

Økonomi 💰

‍Studieafgift (Tuition fee)

Beregneren i højre side vurderer om studieafgiften dækkes delvist eller helt af udlandsstipendiet.Udlandsstipendium

Ja, du har mulighed for at få dækket hele eller dele af studieafgiften gennem udlandsstipendiet på kandidaten.

Se her hvordan

SU i udlandet

Ja, du har mulighed for at tage din SU med til en hel uddannelse i udlandet.

Se her hvordan

Udlandsstudielån

Ja, du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan

Legater

Ja, du har mulighed for at søge legater til din uddannelse i udlandet.

Se her hvordan

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Se om udlandsstipendiet dækker hele studieafgiften på universitetet. Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering.

Ansøgnings oversigt.

IELTS / TOEFL:

Visum:

Ansøgningsgebyr:

Åbent for ansøgning:

Ikke Nødvendig ✅

Nødvendig 🔖

0,- hos Uniclub ✅

Åbent ✅

Åbner snart ⏳

Studiekonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde den rette uddannelse.

Aftal tid

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

California State University Channel Islands

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor, vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"I love CSU Channel Islands! I have grown so much both academically and professionally. I have made many great memories and friends and I have encountered excellent professors" - David M.

Ansøg digitalt nu til

California State University Channel Islands

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?