Velkommen til

Deakin University

Australien er ikke kun et land, men også verdens største ø samt verdens mindste kontinent. Du får den nærmest utænkelige kombination af kilometerlang kyst med ubegribelige strande, surfing, pulserende storbyliv, natur og dyreliv med koalaer og kænguruer som frontfigurer. Australien er et sikkert hit, og studerende fra hele kloden flokkes om Melbourne, for at opleve byen, der byder på alle oplevelser hjertet begærer.

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende studie i udlandet.

Om Universitet 🏫

Deakin University's travle hovedcampus ved navn Burwood Campus er et sandt pulserende livligt område at begå sig i. Med universitetets cirka 23.000 studerende føles campus som en by i sig selv. Desuden kan studerende med Deakin University på CV'et prale af, at have et universitet blandt top 2% i verdenen i bagagen.

Deakin University er mere end en prestigefyldt akademisk oplevelse. Du får oplevet sociale aktiviteter gennem et buddy program samt deres velkendte semesterstart begivenhed, "The Beach Welcome Program" og "The Global Citizenship Program".

Burwood Campus på Deakin University har fantastiske arealer for både socialisering og læsning. Med universitetets innovative arkitektur, rummelige moderne bygninger, study lounges og social rooms, har du de perfekte omstændigheder for at blande studie og fritid sammen.

Universitetet tilbyder studier og fag i stort set alle områder, hvilket gør dine chancer for at finde noget der passer dig rigtig gode. Sammen med det gode studiemiljø, de moderne faciliteter og pulserende campus liv, kan du forvente at møde studerende fra hele verdenen, der flokkes om det populære Deakin University i Melbourne.

Om byen 🌇

Melbourne er hovedstaden i den velkendte Australske stat, Victoria. Byen er med sin kombination af strande, skyskrabere og pulserende natteliv syv gange i streg blevet kåret som "The worlds most livable city". Det har naturligvis fået studerende fra hele verdenen til at flokkes om metropolen, der nyder godt af den gennemsnitlige temperatur på 20C grader året rundt.

Ud af byens 4,2 millioner indbyggere er hele 300.000 studerende fra Melbournes velkendte universiteter, hvoraf ca. en tredjedel er internationale studerende. Det er med til at gøre byen dynamisk med utallige sportslige og kulturelle events året rundt. Det eksotiske udvalg af restauranter og cafèer er med til at tilfredstille alle smagsløg og budgetter, og blot tanken om at vælge et spisested i Melbourne er et eventyr for sig selv.

Den store andel af studerende er med til at gøre barerne og natklubberne til et niveau, man normalt kun ser på Instagram, og udvalget af dem er noget helt særligt. Hiphop, pop, karaoke, latino vibes? You name it, Melbourne har det.

Dét mange af Melbournes beboere og besøgere påpeger som det fedeste ved byen, er at uanset din livstil og favorit fritidsaktiviteter, er der noget for enhver smag. Er du til strande og surfing, food tours, museumbesøg, sportsevents, natur eller er du villig til at prøve alt for at opdage nye sider af dig selv, så er Melbourne unægteligt stedet for dig.

Bolig 🏠

On-campus

Det store fælleskab ved at bo på Melbourne Burwood Campus Accomodation er et af grundene til at 1175 studerende kan kalde on-campus boligerne for hjem. Boligerne kan fås i alt fra studio lejligheder, to-værelses lejligheder til helt op til boliger der kan husere ti studerende.

Uanset hvad man vælger får man sit eget soveværelse i en møbleret lejlighed med gratis internet tilgængeligt. I fællesarealerne kan man nyde godt af sofaer, kaffebord, TV, spisebord og diverse køkken redskaber. Studerende kan få gang i socialiseringen i fællesarealets spillerum som byder på pool og bordtennis borde, filmrum og en rooftop terrasse med en grill.

Til rengøringsdagene er der adgang til en støvsuger, gulvmoppe med spand. Alt vasketøj kan klares i vasketøjsrummet, som også har et strygejern og strygebræt tilgængeligt.

Se mere her

Houseme

Et alternativ til boligsøgningen i Melbourne, er Houseme. Houseme er en troværdig bolig platform og er anbefalet af Deakin University.

Se mere her

Økonomi 💰

Studieafgift (Tuition fee)

Beregneren i højre side estimerer om du får dækket dele eller hele study abroad studieafgiften af udlandsstipendiet.

Udlandsstipendium

Ja, du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendium ordningen, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Ja, du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Ja, du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Ja, du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Som Uniclub+ medlem får du endda en skabelon til ansøgningen, budget og en skræddersyet legatliste, du kan søge.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Se om udlandsstipendiet dækker hele studieafgiften på universitetet. Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering.

Ansøgnings oversigt.

IELTS / TOEFL:

Visum:

Ansøgningsgebyr:

Åbent for ansøgning:

Ikke Nødvendig ✅

Nødvendig 🔖

0,- hos Uniclub ✅

Åbent ✅

Åbner snart ⏳

Fuldtidsstudier

No items found.

Stadig usikker?

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde den rette uddannelse.

Aftal tid

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

Deakin University

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor, vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"Studying abroad in Australia has been the most extraordinary and life-changing event in my life thus far. The education I have received thus far at Deakin University has not only been classroom-based, but has provided me with valuable real-world knowledge as well" - Martha M

Ansøg digitalt nu til

Deakin University

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?