Velkommen til

EU Business School, Montreux

Lokaliseret ved Lake Geneva og omgivet af smukke alper finder man den charmende Montreux. Udover sit franskklingende navn med fransk som hovedsproget i området, ligger Montreux tæt på både det internationale vibrerende Geneva og få timer fra Frankrig. Det gør Montreux til den perfekte destination for dig der brænder for at bo i Schweiziske charmende omgivelser, men lidt udenfor de større byers priser og storbyliv. Grib chancen for at opleve den hjemlige og afslappede atmosfære i Montreux.

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende studie i udlandet.

Om Universitet 🏫

EU Business School er blot et ud af 3 campusser, hvoraf de 2 andre er beliggende i den katalanske hovedstad Barcelona og den tyske storby, München.

Campus i Montreux's er et spektakulært palæ fra det 18. århundrede. Campus er smukt beliggende ved Lake Geneva's smukke kyst og er fornemt lokaliseret i centrum af Montreux. Det betyder at studerende har kort vej til den livlige studieby med mange butikker og cafeer i nærheden.

Campus byder på lyse klasseværelser med højt til loftet samtidigt med diverse state-of-the-art læringsfaciliteter. De moderne faciliteter sammen med den unikke udsigt ud til Lake Geneva og alper er med til at fremme læringsmiløjet såvel som studerendes velvære.

Kombinationen af læring i mindre klasser og de knap 100 nationaliteter på universitetet, giver dig den ultimative mulighed for at udvide dit netværk og få en masse nye venner. Samtidig får du kvalitetsundervisning fra højt specialiserede undervisere, der alle kommer fra en baggrund som entreprenører, konsulenter og forretningsledere.

Udover det akademiske har universitetet et velfungerende studenterråd, der arrangerer sociale kulturelle og sportslige events.

Læs også på EU Business School i München og Barcelona.

Om byen 🌇

Montreux er beliggende på den nordøstlige kyst af den velkendt sø, Lake Geneva. Byen er udover den velkendte sø omringet af Schweiziske alper, der tilsammen udgør smukke udsigter. Montreux i sig selv er en charmende by med ægte schweizisk arkitektur, nemlig gamle bygninger med varme farver og fantastisk bjergudsigt.

De naturligt smukke omstændigheder og den afslappede atmosfære står derimod i kontrast til selve befolkningen i Montreux. Byen er fyldt med internationale studerende, der gør byen livlig og du kan forvente at høre mange forskellige sprog blive snakket, når du går på byens gader.

Et sprog du dog gerne vil forberede gloser til er fransk. Byen er beliggende i den franske del af Schweiz, som gør at fransk er hovedsproget og en weekendtur til Frankrig er blot få timer væk.

Til dig, der værdsætter at bo i en by med afslappet atmosfære og flot natur, men ønsker en hurtig getaway engang imellem, er storbyen Geneva blot på den anden side af Lake Geneva.

Trods det beskedne indbyggertal på ca. 25.000 indbyggere, har byen meget at byde på i din fritid. Der er gode shopping muligheder i byens shoppingcenter, butikker og en masse restauranter og cafeer at slå sig ned på.

Grundet de mange studerende i Montreux er der et godt udvalg af barer og årlige musikfestivaler. Til den kulturelle lyst, kan du opleve museer og historisk kulturarv.

Drømmer man om at krydre udlandsopholdet med åbenhed for eventyrslystne oplevelser er der utallige muligheder. Grundet byens omstændigheder er det populært at sejle i søen, stå på ski i de nærliggende skiområder og hike i de velkendte bjerge.

Bedste af det hele? Alt er i cykel afstand, og til nærliggende oplevelser hvor cyklen er lidt for optimistisk, er togene utroligt godt forbundet og overkommelige at benytte. Et pro-tip kunne være at anskaffe sig et "half-fare-card" fra starten, for at sikre sig halv pris på stort set alt offentlig transport i landet.

Bolig 🏠

EU Business School har ikke On-Campus boliger, men har derimod et dedikeret student support hold der hjælper dig med at finde bolig i Montreux. På nedenstående link kan du få et overblik over hvilken type bolig der passer bedst til dit budget og dine behov, og derfra tage kontakt til student support som står klar med at give dig en hjælpende hånd med indkvartering.

Se mere her.

Økonomi 💰

Studieafgift (Tuition fee)

Beregneren i højre side estimerer om du får dækket dele eller hele study abroad studieafgiften af udlandsstipendiet.

Udlandsstipendium

Ja, du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendium ordningen, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Ja, du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Ja, du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Ja, du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Som Uniclub+ medlem får du endda en skabelon til ansøgningen, budget og en skræddersyet legatliste, du kan søge.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Se om udlandsstipendiet dækker hele studieafgiften på universitetet. Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering.

Ansøgnings oversigt.

IELTS / TOEFL:

Visum:

Ansøgningsgebyr:

Åbent for ansøgning:

Ikke Nødvendig ✅

Ikke Nødvendig ✅

0,- hos Uniclub ✅

Åbent ✅

Åbner snart ⏳

Fuldtidsstudier

No items found.

Stadig usikker?

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde den rette uddannelse.

Aftal tid

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

EU Business School, Montreux

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Intet mindre end et mirakel for ægte naturelskere.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor, vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"EU Montreux was great! We are like a family and I knew all of the students and professors. You come in and you feel like you are walking into your own house, that’s something very special and unique about that" - Caroline B.

Ansøg digitalt nu til

EU Business School, Montreux

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?