Velkommen til

Unitec Institute of Technology

Auckland er et sandt paradis for naturelskere med et twist af storby og skyskrabere.. Til de modige der er klar på et eventyr langt væk hjemmefra venter der smukkeste alper, gletsjere, varme ferskvands kilder, strande og et varmt samt venligt folkefærd. Fordyb dig med egne oplevelser i den unikke New Zealand kultur imens du bliver klogere fagligt, forbedrer dit engelske og udforsker dagligdagen i et af de mest veludviklede lande på kloden.

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende studie i udlandet.

Om Universitet 🏫

Unitec Institute of Technology i storbyen Auckland, New Zealand er kendt som det største teknologiske institut i byen. Universitetetskernecampus ligger i Mt Albert og huserer flere store akademiske afdelinger i flere forskellige bygninger.

Der er i dag over 21.000 studerende på campus hvoraf over 15% er internationale studerende som gør at du kommer dybt ind på Den New Zealandske kultur samtidig med at du får venner og netværk fra hele verden.

Universitetet er kendt for at tilbyde populære studier inden for ingeniørvidenskab, scenekunst, handel og bank, ledelse, medier og kommunikation, Business, videnskab, sygepleje, uddannelsesvidenskab, medicin, kunst og serviceøkonomi.

Unitec Institute of Technology leverer også forskellige studenterydelser, herunder en række klubber og sport. Unitec har tilmed et studenterråd, der i tæt samarbejde med personale og studerende ligger stor lid i at arbejde for gavn for studerende og deres interesser. Det har været med til at skabe et utroligt stærkt studiemiljø der i dag gør Unitec Institute of Technology til et af de mest anerkendte institutioner i New Zealand.

Om byen 🌇

Rangeret som blandt Lonely Planet´s top 10 bedste rejsedestinationer og kendt som New Zealands største og mest multikulturelle by, er der meget at opleve for internationale studerende. Byen er landets kommercielle og økonomiske centrum, og er anerkendt som et af de bedste byer i verdenen at bo i, takket været det moderne og sofistikerede miljø, gode klima og utallige aktiviteter at nyde godt af i fritiden.

Som klodens senest opdagede land, er New Zealand og Auckland kendt som et multikulturelt mix fra Mäori, Stillehavsøerne, Asien og europæiske kulturer, der beriger byen med en bred vifte af udsøgt mad, kulturel diversitet og åbenhed blandt de lokale.

Auckland er som bekendt omringet af vand og dermed kendt som en sejle by, da der gennem deres 3 havne sejler hundredevis af yachts igennem, som giver en flot udsigt udover vandet for de 1,5 millioner indbyggere i byen.

Storbyen er pyntet med skyskrabere men blot en halv time væk fra city centrum, kan du opleve bjerge, strande, vulkaner og mere end 50 forskellige nærliggende øer.

Bolig 🏠

Halls of residence and apartments

At bo i Massey hall of residence giver dig den ultimative følelse af at være inkluderet i et ægte student community. Det giver dig fantastiske muligheder for at etablere et studieliv, hvor du møder mennekser fra hele verdenen.

Boligerne kan fås både med og uden måltider inkluderet. Der er 24/7 dedikeret og professionelt personale tilgængeligt for alle beboere. Der vil være et team, der også bor i studieboligerne, som byder studerende velkommen, hjælper dem hvis nødvendigt, skaber trygge rammer og er et sjovt selskab.

Det er dog vigtigt at notere at boligerne er røgfri, og nogle af dem er alkoholfrie zoner. Beboere er selv ansvarlige for at rengøre deres egne studieboliger, og naturligvis oprydning efter sig selv i fællesarealerne.

Se mere her.

Homestay

Homestay muligheden er for dig, der gerne vil have en autentisk oplevelse hos en lokal familie fra New Zealand. Du bliver et medlem af en familie, som støtter dig fra start til slut under dit study abroad eventyr.

Studerende, der benytter sig af homestay muligheder får sit helt eget fuldt møblerede værelse. Dette inkluderer:

· Seng med betræk der bliver vasket ugentlig

· Skrivebord med stol og lampe

· Puder, tæpper og håndklæder

· Gaderobe skab og skuffer

· Ubegrænset internet

Yderligere, er der adgang til køkken, badeværelse, toilet, vaskerum, stue og spiserum. Nogle homestay familier har flere værelser så man kan dele sin homestay oplevelse med en anden studerende. Familierne er nøje udvalgt og har flere års erfaring som værtsfamilier for internationale studerende.

Se mere her.

Off-campus bolig

Det er naturligvis også muligt at finde noget privat såsom en lejlighed, hus eller værelse. Det er sågar en mulighed at leje et værelse i et hostel eller lejlighed med eller uden roommates på følgende links:

Det er dog vigtigt at være sikker på troværdigheden af udlejeren samt at læse kontrakten nøje igennem inden man sætter underskrift på kontrakten, når man søger bolig udenfor universitets egne studieboliger og samarbejdspartnere.

Skulle du være usikker omkring nogle elementer af udlejning af privat bolig, er det altid en god idé at kontakte selskabet/personen du udlejer fra eller eventuelt kontakte Tenancy Services New Zealand.

Se mere vigtig information her.

Økonomi 💰

‍Studieafgift (Tuition fee)

Beregneren i højre side vurderer om studieafgiften dækkes delvist eller helt af udlandsstipendiet.


Udlandsstipendium

Ja, du har mulighed for at få dækket hele eller dele af studieafgiften gennem udlandsstipendiet på kandidaten.

Se her hvordan

SU i udlandet

Ja, du har mulighed for at tage din SU med til en hel uddannelse i udlandet.

Se her hvordan

Udlandsstudielån

Ja, du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan

Legater

Ja, du har mulighed for at søge legater til din uddannelse i udlandet.

Se her hvordan


Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Se om udlandsstipendiet dækker hele studieafgiften på universitetet. Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering.

Ansøgnings oversigt.

IELTS / TOEFL:

Visum:

Ansøgningsgebyr:

Åbent for ansøgning:

Nødvendig 🔖

0,- hos Uniclub ✅

Åbent ✅

Åbner snart ⏳

Fuldtidsstudier

No items found.

Stadig usikker?

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde den rette uddannelse.

Aftal tid

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

Unitec Institute of Technology

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Intet mindre end et mirakel for ægte naturelskere.

Universitetet er i absolut international top-klasse

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor, vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"The welcome week was great with an impressive traditional maori welcome ceremony. My expectations were fulfilled, and I really loved at this beautiful and spacious campus. They offer a wide range on different courses and lectors are really helpful and friendly" - Tom A.

Ansøg digitalt nu til

Unitec Institute of Technology

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?