Velkommen til

University of Southern Queensland, Springfield

I verdenskendte Queensland, Australien, hvor sandstrandende er forbløffende dejlige, vejret solrigt og surfing er en standard weekendaktivitet, er der tonsvis af oplevelser man ikke må gå glip af. Til de eventyrslystne sjæle der gerne vil være tæt på muligheden for tropiske aktiviteter uden det hektiske storbyliv og til mere SU-venlige priser, er Springfield den idèele destination.

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende studie i udlandet.

Om Universitet 🏫

The University of Southern Queensland's campus i Springfield er blot et ud af 3 campusser i den australske delstat Queensland, hvoraf de 2 andre er beliggende i Ipswich og Towoomba.

USQ, Springfield er et ungt og dynamisk samt mindre intimt campus. Springfield campus er især kendt som et knudepunkt for digital produktion med sine performance arealer, TV studie, radio station, moderne undervisningsfaciliteter i klasseværelserne og de splinternye laboratorier til science and engineering studerende. Desuden er campus beliggende i flotte omgivelser blot 35 minutter fra Queensland's største by, Brisbane.

Studerende på University of Southern Queensland har rige muligheder for at involvere sig i akademiske og sociale klubber og organisationer. Der afholdes ofte sociale sammenkomster, der øger det velkendte fællesskab på campus.

Undervisning er opdelt i mindre klasser for at studerende både opnår et tættere fælleskab og det maksimale ud af deres akademiske læringsmiljø. Stift bekendtskab med nye venner og et netværk fra hele verdenen. På USQ i Springfield er der over 80 forskellige nationaliteter, specielt grundet de vidunderlige omstændigheder, der er for internationale studerende.

Om byen 🌇

Springfield er en yndig by beliggende blot ca. en halv time fra den pulserende storby Brisbane og kun 50 minutter fra kystparadiset, Gold Coast. Med sin hyggelige befolkning på 26.000 indbyggere begår man sig i et dynamisk område, hvor man slipper for det travle storbyliv i dagligdagen, men aldrig er for langt væk fra det vibrerende byliv.

Trods byens beskedne størrelse, er der dog en del at lave for de mange studerende i byen. Den første weekend i hver måned afholder Springfield Markets, som er et marked med diverse madboder, interessante varer og live underholdning. Desuden har byen et stort shoppingcenter og et bredt udvalg af butikker, som man nemt kan få flere timer til at gå med.

Udover Springfield's forskellige events som bliver afholdt i byen er der også rig mulighed for at afprøve diverse hyggelige caféer og restauranter, nogle af dem er endda særdeles SU-venlige.

Bolig 🏠

The Education City Residential Village

The Education City Residential Village ligger blot 100 meter fra USQ Springfield campus og tilbyder et nydeligt studiebolig område for studerende. Der er mulighed for at bo i 2 til 7 soveværelseslejligheder med fuld møblering og bolig nødvendigheder. The Education City Residential Village er tilbudt til studerende gennem Hive, som alt kontakt går igennem. Du kan forhøre dig om studieboligerne ved at sende dem en mail.

Kontakt springfield@hivepropertygroup.com.au for udlejning og information.

Økonomi 💰

Studieafgift (Tuition fee)

Beregneren i højre side estimerer om du får dækket dele eller hele study abroad studieafgiften af udlandsstipendiet.

Udlandsstipendium

Ja, du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendium ordningen, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Ja, du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Ja, du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Ja, du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Som Uniclub+ medlem får du endda en skabelon til ansøgningen, budget og en skræddersyet legatliste, du kan søge.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Se om udlandsstipendiet dækker hele studieafgiften på universitetet. Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering.

Ansøgnings oversigt.

IELTS / TOEFL:

Visum:

Ansøgningsgebyr:

Åbent for ansøgning:

Ikke Nødvendig ✅

Nødvendig 🔖

0,- hos Uniclub ✅

Åbent ✅

Åbner snart ⏳

Fuldtidsstudier

No items found.

Stadig usikker?

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde den rette uddannelse.

Aftal tid

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

University of Southern Queensland, Springfield

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor, vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"I had a number of excellent lecturers who shaped and challenged my thinking, and without the flexibility offered by USQ I doubt I would have been able to achieve that educational goal so early in my career" - Stacey B.

Ansøg digitalt nu til

University of Southern Queensland, Springfield

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?