Velkommen til

University of the South Pacific

Til de eventyrslystne sjæle er et udlandsophold i Fiji drømmedestinationen. Oplev et tropisk eventyr, uanset om du er på campus, lever dagligdagen på Fiji under palmetræerne eller besøger de nærliggende øer. Et study abroad på USP vil helt klart markere et specielt minde og indtryk i dit liv. Grib din unikke mulighed for at opnå akademisk berigelse, opleve sensationelle sandstrande, farverige koralrev, udsøgt mad, surfing og et venligt folkefærd.

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende studie i udlandet.

Om Universitet 🏫

The University of the South Pacific har hovedcampus i hovedstaden Suva, som ligger på den sydøstlige kyst på Fijis største ø.

The University of the South Pacific tilbyder fag indenfor områder såsom kunst, jura, uddannelsesvidenskab, business, finans, økonomi, kommunikation, ingeniørvidenskab, teknologi, miljø og er især kendt og respekteret for deres undervisning og research indenfor marine biologi.

The University of the South Pacific hvis hovedcampus ligger i Suva, Fiji huserer 11.000 studerende og mange af dem er internationale studerende, hvilket giver de perfekte omstændigheder for at udvide sit netværk og få venner fra hele verdenen.

Laucala Campus som hovedcampus hedder er blot en 10 minutters bustur fra centrum hvor du kan nyde godt af de mange butikker, cafèer, restauranter, åbne markeder og udendørs aktiviteter.

Om byen 🌇

De smukke stillehavsøer har alt at tilbyde til de eventyrslystne sjæle. Der er skønne strande med det reneste vand og sand, sensationelle solnedgange og en spændende oldtidshistorie.

Fiji tilbyder en kombination af biodiversitet, historie og moderne indflydelse som gør øen til en naturlig legeplads med sit krystalklare vand hvor solen reflekterer ned på verdensklasse strande.

Trods vestens forestilling om Fiji som den ultimative turistdestination, er Fijis kultur ikke til at undervurdere. For de der tager skridtet yderligere end blot at være turist i Fiji, får muligheden for at fordybe dig i den traditionelle kultur som har indflydelse fra den unikke Juxtaposition fra de lokale stillehavs traditioner samt fra indflydelse fra det indiske subkontinent.

Suva, som er hovedstaden, er lokaliseret på øen Viti Levu i Rewa provinsen, Centra Division. Suva er en havneby og dermed kendt som centrum for øens politiske, administrative og kommercielle knudepunkt. Suva huserer utallige musik areaner, internationale restauranter og sports faciliteter.

Især de mange festivaler er særligt populære for de unge og studerende som kan slå sig løs i live musik i tropiske omgivelser. Udover kultur berigelse udenfor studietiden har du drømmeomstændighederne for at gøre brug af de smukke strande i forbindelse med svømning, surfing, snorkling og dykning.

Bolig 🏠

On-Campus bolig

The Waqavuka Flats er navnet på universitetets egne boliger på campus i Fiji. Boligen er indrettet til egen seng med delte faciliteter. Boligerne er udstyret med aircondition til det tropiske vejr og har 24/7 security.

Se mere her

Off-Campus bolig

Studerende der ønsker at på udenfor campus rådes til at kontakte universitetets dedikerede personale der vil hjælpe med at finde bolig til internationale studerende. Omkring Laucala campus i Fiji er der tilgængelige lejligheder som hyppigt lejes ud til internationale studerende.

Huslejen på disse afhænger af hvorvidt de er semi eller fuldt møbleret og udstyret. USP har samlet en database med off-campus studieboliger.

Se mere her

Homestay

Internationale studerende på USP har også muligheden for at bo hos en værtsfamilie i Suva, Fiji. Hver familie har hver sin måde at gøre tingene på samt leve dagligdagen på, og det er den perfekte måde at få indsigt i den lokale kultur.

Hvis du er interesseret i muligheden for homestay under dit study abroad i Fiji bedes du venligst kontakte det internationale kontor på USP.

Hør mere om homestay muligheden ved at sende en mail til international@usp.ac.fj eller ring til dem på nummeret +679 3231753

Økonomi 💰

‍Studieafgift (Tuition fee)

Beregneren i højre side vurderer om studieafgiften dækkes delvist eller helt af udlandsstipendiet.Udlandsstipendium

Ja, du har mulighed for at få dækket hele eller dele af studieafgiften gennem udlandsstipendiet på kandidaten.

Se her hvordan

SU i udlandet

Ja, du har mulighed for at tage din SU med til en hel uddannelse i udlandet.

Se her hvordan

Udlandsstudielån

Ja, du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan

Legater

Ja, du har mulighed for at søge legater til din uddannelse i udlandet.

Se her hvordan

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Se om udlandsstipendiet dækker hele studieafgiften på universitetet. Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering.

Ansøgnings oversigt.

IELTS / TOEFL:

Visum:

Ansøgningsgebyr:

Åbent for ansøgning:

Ikke Nødvendig ✅

Nødvendig 🔖

0,- hos Uniclub ✅

Åbent ✅

Åbner snart ⏳

Fuldtidsstudier

No items found.

Stadig usikker?

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde den rette uddannelse.

Aftal tid

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

University of the South Pacific

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Dette universitet er 100% dækket af udlandsstipendiet.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor, vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"I have been studying away from my parents for quite a while, and people in Fiji have accepted me not as a foreigner, but as one of their own" - Hyunsoo R.

Ansøg digitalt nu til

University of the South Pacific

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?