Velkommen til

Yamanashi Gakuin University

Blot 90 minutter fra det evigt vibrerende Tokyo finder man den mindre studieby, Kofu. Byen er kendt for at være beliggende ved Japans mest kendte UNESCO verdensarv, Mount Fuji. Udover den evigt smukke udsigt til landets højeste bjerg, som for mange har givet hiking minder for liver, er Kofu kendt for at være Japans centrum for vinproduktion. Er man til gudbenådet natur, en mindre togtur fra verdens livligste hovedstad og sushi kombineret med vinsmagning, er kofu helt sikkert noget for dig.

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende studie i udlandet.

Om Universitet 🏫

Kigger man ned på området under legendariske Mount Fuji finder man Yamanashi Gakuin University, som i sandhed er et universitet med et globalt perspektiv. Universitetet knap 4000 studerende hvoraf 57% er internationale studerende fra over 40 lande. Det globale perspektiv reflekteres også i undervisernes baggrund, hvor 88% af lektorerne er uddannet i udlandet.

Campus er moderne og ligger op til multikulturel læring omgivet af et smuk traditionelt japansk miljø i skyggen af Mount Fuji. Trods det traditionelle japanske miljø er universitetet baseret på det amerikanske system og alt undervisning foregår på engelsk.

Undervisningen foregår i forholdsvis mindre klasser for at studerendes læring er i absolut fokus. Yamanashi Gakuin University sætter desuden stor lid i at integrere studerende i den Japanske kultur. Derfor afholdes der ved siden af studiet undervisning og workshops der giver dig den unikke mulighed for at få det bedste ud af værtslandet.

Med universitetets diverse workshops, studenterorganisationer, moderne faciliteter og studieboliger på campus med 3 måltider om dagen har man de ultimative forudsætninger for at gøre sit udlandsstudie i Japan til en tid der kommer til at sætte et evigt aftryk i dit liv. Det skal i øvrigt nævnes at 40 tidligere studerende fra universitetet er tidligere OL deltagere. Om det er maden de serverer på campus kollegierne er op til dig at finde ud af.

Om byen 🌇

Yamanashi Gakuin University er beliggende i Kofu, hovedstaden i Yamanashi-præfekturet i Japan. Yamanashi er velkendt for sine smukke bjerge, søer, historiske steder, vandrestier, frugtplantager og vinmarker mens det ikoniske Mount Fuji er byens kulisse. Byen er kendt for at være afsindigt idyllisk, som gør Kofu til det perfekte sted at nyde den varierede skønhed i Japans fire årstider.

Yamanashi, også kendt som Japans frugtrige, er famøst for at være hjemstedet for japansk vin. Et bredt udvalg af friske, lokalt dyrkede grøntsager og frugter er let tilgængelige, og studerende kan lagre jordens friskeste vitaminer i kroppen efter frugtplukning på de lokale gårde. Har man en forkærlighed for vin, må man under alle omstændigheder ikke gå glip af vinsmagningen på de mange vingårde i området.

Har man brug for at slå sig løs kan man nyde godt af de lokale begivenheder som forskellige markeder, kulturelle parader og fyrværkerifestivaler som afholdes hele året rundt.

Hvis vinsmagningen vækker den indre eventyrlystne sjæl i dig, er man blot 90 minutters togtur fra verdens mest folkerige metropol, Tokyo. Her er udvalget af underholdning, shopping, gourmetmuligheder og ikke mindst nattelivet helt og aldeles ubeskriveligt.

Bolig 🏠

On-Campus

Studerende kan bo på de smukke studieboliger på campus, hvoraf nogle af boligerne har udsigt til Mount Fuji. Man har som udgangspunkt sit eget soveværelse og deler badeværelse, køkken og fællesarealer med de medstuderende.

Studerende der bor på campus boligerne får inkluderet 3 varme måltider alle hverdage i bygningens store kaffeterie.

På campus studieboligerne bor der en god blanding af japanske og internationale studerende, som gør at fællesrummene udstyret med TV, spilleområde, musikstudie og study lounges er de ultimative steder at få venner fra hele verdenen.

Se mere om On-Campus boligerne her

Økonomi 💰

Studieafgift (Tuition fee)

Beregneren i højre side estimerer om du får dækket dele eller hele study abroad studieafgiften af udlandsstipendiet.

Dertil tillægges en student fee på som inkluderer adgang til bibliotek, tech, studiemiljø, transport og sygeforsikring (ikke inkluderet i beregneren).

Udlandsstipendium

Ja, du har mulighed for at få dække hele eller dele af hele studieafgiften gennem udlandsstipendium ordningen, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget.

Se her hvordan

SU i udlandet

Ja, du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse.

Se her hvordan

Udlandsstudielån

Ja, du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan

Legater

Ja, du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Uniclub+ brugere får endda en skabelon til ansøgningen, budget og en skræddersyet legatliste de kan søge.

Se her hvordan


Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Se om udlandsstipendiet dækker hele studieafgiften på universitetet. Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering.

Ansøgnings oversigt.

IELTS / TOEFL:

Visum:

Ansøgningsgebyr:

Åbent for ansøgning:

Ikke Nødvendig ✅

Nødvendig 🔖

0,- hos Uniclub ✅

Åbent ✅

Åbner snart ⏳

Fuldtidsstudier

No items found.

Stadig usikker?

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde den rette uddannelse.

Aftal tid

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

Yamanashi Gakuin University

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Intet mindre end et mirakel for ægte naturelskere.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor, vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"A american style college teaching completely in english is extremely rare in Japan. The campus has complete facilities and professional teachers. We can get all the information we need through the school’s campus network" - Haoze L.

Ansøg digitalt nu til

Yamanashi Gakuin University

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?