International virksomheds kommunikation studerende?

Er du International virksomhedskommunikations studerende på AU?

Som international virksomhedsstuderende ved du selv hvor vigtigt et studieophold i udlandet er. Det krydrer dit CV, forbedrer et eller flere fremmedsprog og giver dig oplevelser og venner for livet, som du aldrig havde fået ved at blive hjemme.


Du er dog ikke den eneste der har forstået vigtigheden af et studieophold i udlandet for at score de absolutte topjobs i dit felt. Det har medført at de populære destinationer mere eller mindre er fastlåst til de studerende med det højeste snit. Det faktum at international virksomhedskommunikationsstudiet er rykket fra BSS til Arts fakultetet har i øvrigt heller ikke hjulpet på mulighederne eftersom udvekslingsaftalerne ser anderledes ud.Udlandsophold gennem Uniclub

Fordelen ved at tage et udlandsophold gennem Uniclub er at du ikke er begrænset af AU’s udbud af udvekslingsaftaler. Desuden har du en langt mere fleksibel ansøgningsfrist da du i mange tilfælde kan søge igennem Uniclub så sent som midt i juni og stadigvæk starte semestret op i september i eksotiske egne.


I forhold til hjælp med ansøgningen og det praktiske hjælp skal du ikke bekymre dig, du får tilknyttet en personlig study abroad rådgiver som du kan maile, chatte og ringes med ligeså tosset du vil.


Der bliver sørget for at du får valgt et universitet i et land der passer til dine ønsker, uanset dit budget og karaktergennemsnit. Faktisk er optagelsesprocenten for ansøgere gennem Uniclub på 98%. Du kan også trygt vide at vi sikrer os at din ansøgning til værtsuniversitetet er i perfekt stand inden den bliver sendt afsted.


Det bedste af det hele? Det er gratis, nemt og digitalt at ansøge.

Forskellen mellem Study abroad og udveksling

Den største forskel mellem et udlandssemester, også kendt som Study Abroad og udveksling gennem din hjemmeinstitution er at ved udveksling afhænger din studieplads i udlandet om der kommer en udenlandsk studerende derfra og overtager din studieplads i Danmark, deraf navnet udveksling. Det forklarer hvorfor der er begrænsede studiepladser ved at ansøge igennem hjemmeuniversitetets partneraftaler. Fordelen ved dette er dog at man slipper for at betale studieafgift i udlandet.

Derimod er du gennem en study abroad ansøgning nærmest sikret en plads i udlandet da man ikke er afhængig af, at en studerende fra udlandet kommer til Danmark. Dettte er muligt da du ansøger som free-mover, som gør at du betaler studieafgiften i udlandet og sikrer din plads på den måde. Heldigvis har staten tilrettelagt udlandstipendium, SU i udlandet, udlandsstudielån samtidig med at du kan søge legater som gør at et study abroad fremfor udveksling i mange tilfælde ikke ender med at koste mere.

IVK studerende

Tag fordel af optagelsesgarantien og skab en international dimension på CV'et

Det tager kun 2min
klik her
glæder du dig?

Få skabeloner til Study Abroad her.

Vi lover ikke at spamme dig. Vi er ikke fans af spam. Læs vores privatlivspolitik her.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.