Pift studietiden op med fænomenale naturoplevelser

Er du træt af tunge bøger og lange studie-aftener foran computeren? Så får du et godt tip herfra - på med vandreskoene, pak bikinien (eller dine speedoes) og begiv dig ud på en oplevelse for livet! Fordi, uanset hvor du vælger at studere, er der (næsten) garant for en god naturoplevelse.

Her får du 5 gode bud på destinationer, som uden tvivl vil give dig en masse minder med hjem i rygsækken. Og ikke mindst nogle superflotte Instagram-worthy billeder, som vil høste en masse likes fra nær og fjern.

1) Oplev ét af verdens smukkeste koralrev - Australien
Great Barrier Reef er et verdens største koralrev, som er beliggende langs Queenslands kyst. Dette er mindre end 90 minutter fra University of Southern Queensland, Toowoomba og ligger ligeledes tæt på Gold Coast-universitetet, som er beliggende lige ned til vandkanten.

Så har du en weekend fri fra skolebøgerne bør du uden tvivl tage på tropeeventyr med dykkeudstyret i bagagen. Queenland har en lang række af hemmelige øer, hvor du kan nyde bølgesvulp på kridhvide sandstrande mellem palmer, faverige fugle og store havskildpadder. Disse øer er langt væk fra turister, og hvor du kommer helt tæt på den ægte australske natur.

Du kan besøge Heron Island, som er en af de sydligste koraløer. Den lille ø er blot 1 km lang, hvor du kan svømme direkte ud i smukke koraller med fantastiske fisk. Ingen storbyslarm og trafikstøj - kun dig og naturen.

Endnu en lækker koralperle er øen, Lady Elliot Island. Her lever der mere end 1.200 havarter, som fx djælverokker, delfiner, hvaler og uendelige af skildpadder. Ét af de absolut bedste steder at snorkle i hele Great Barrier Reef. Et meget anbefalelsesværdigt sted, som ikke lige sådan vil gå i glemmebogen.

Hvis du bliver træt af at kigge på smukke fisk under vandet (men hvem gør det?), er der også rig mulighed for at surfe eller sole dig på de unikke australske sandstrande.2) Varme kilde, hvaler og utrolige bjerge - Canada
Vancouver University ligger i en by, som er et rent mekka for naturelskere. Byen, som byder på frodige gønne skove, snedækkende bjerge og betagende floder. En helt utrolig flot naturperle lige ud mod Stillehavet. Der er et hav af udflugtsmuligheder nær Vancouver. En oplagt mulighed kunne være, at begive sig ud på en hvalsafari og opleve havets kæmper på nærmeste hold - måske du endda er så heldig, at opleve verdens største pattedyr -den almægtige spækhugger.

Hvis du er studerende på Nipissing University, er der en masse timer, som du ligeledes kan slå ihjel med skønne naturoplevelser. Du kan fx fiske i den velkendte Lake Nipissing eller du kan stå på ski/snowboard i de flotte bjerge. Blot en times kørsel væk kan du opleve de unikke Niagara-vandfald, hvor du med jetbådture kan komme helt tæt på - og hvis du er endnu mere modig, kan du komme på en 670 meter lang zipline-tur henover de brusende vandfald.

3) Kom op i højderne på Japans største bjerg - Japan
Yamanashi Gakuin University er placeret i byen Kofu, som er nabo til det utroligt smukke (og store) bjerg Mount Fuji, som ovenikøbet er på UNESCOs verdensarv. Bjerget er hele tre kilometer højt, så medmindre du er en erfaren bjergbestiger, kan det være noget af en mundfuld at kaste sig over. Men du kan med fordel besøge mange af bjergets flotte områder. Fuji er placeret i Japans smukke naturpark, Hakone som er spækket med varme kilder, smukke golfbaner og betagende søer.

I Fujis 1000-meter højde finder du fem smukke søer Kawaguchiko, Saiko, Yamanakako, Shojiko og Motosuko. Et godt råd er, at overnatte på et japansk gæstergiveri (kaldet ryokan) hvor du kommer helt tæt på den japanske kultur og madlavning.

Udover de smukke bjerge, søer og de mange vandrestier er Yamanashi også kendt for dens mange frugtplantager og vinmarker. Så er du en vaskeægte vinelsker, er denne by det oplagte valg til dig.

4) Enorme nationalparker i Guds eget land - USA
En rejse til USA, er formentlig noget, som de fleste har på deres bucketliste - og med god grund. Landet, som har meget mere end fastfood, høje skyskrabere og casino-haller at tilbyde.

Yosemite er beliggende tæt på vores Colleges of Contra Costa i San Fransisco, blot en tre-timers køretur herfra. Én af USAs mest kendte og besøgte nationalparker, som især er velkendt for dets smukke landskab med enorme klipper og smukke vandfald.

Har du udvalgt vores universitet i Camarillo er det oplagt, at tage en weekendstur til det berygtede Grand Canyon. Måske en hyggelig roadtip med dine nye studievenner? Grand Canyon bør og skal opleves med dens gigantiske og spektakulære vilde natur.5) Europas paradis for natureleskere - Schweiz
Men hey, hvad med Danmarks eget kontinent? Har det ikke også noget at byde på? Jo i den grad! Tag bare et land som Schweiz, som har ufattelig meget at byde på.
To universiteter tilbyder vi i Schweiz - EU Business School i Montreux og Webster University Geneva.

To pragtfulde universiteter, som er omgivet af schweiziske alper og spejlblanke søer, hvor du har mulighed for at begive dig ud på eventyr. Du kan både stå på ski, snowboarde eller glacierhiking. Eller måske er du mere til moutain-biking eller klatring? Mulighederne er mange. Landet består af 60% bjerge og har over 600 vidunderlige søer.

Naturen i Schweiz er absolut storslået, og det er et must at pakke vandreskoene, hvis du vælger et univesitet i dette skønne land.

Til sidst er der kun, at ønske rigtig god fornøjelse!...

Hvis du er en sand naturelsker er disse fem overnævnte destinationer helt klart værd, at udvælge som dit nye studiested!
Af andre anbefalelsesværdige destinationer kan nævnes University of the South Pacific, Fiji med dets krystalklare vand og smukke strande. Herudover er der de tre universiteter som vi tilbyder New Zealand, som i sandhed også er et must for naturelskere.Er du en naturelsker?

Udforsk alle vores naturskønne destinationer

Det tager kun 2min
klik her
glæder du dig?

Få skabeloner til Study Abroad her.

Vi lover ikke at spamme dig. Vi er ikke fans af spam. Læs vores privatlivspolitik her.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.