Velkommen til

Bild Studio

Lad den smukke og særdeles SU-venlige hovedstad i Montenegro, Podgorica, være startskuddet på din internationale IT karriere. Kombiner din praktik i udlandet hos et de absolutte frontløbere i industrien, Bild Studio, hvor du udenfor arbejdstiden kan nyde godt af det behagelige klima og den afslappede atmosfære i byen.

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende praktik ophold.

Om virksomheden 🏬

Bild Studio er en IT virksomhed beliggende i Podgorica. Virksomhedens i alt 80 medarbejdere fordeler sig på IT professionelle, designere, marketing specialister og forretningsudviklere der til dagligt målrettet løser udfordringer for virksomheder fra hele Europa.


Bild Studio er blandt de virksomheder der har forstået at en social og glad gruppe medarbejdere er nøglen til at levere success. Bild Studio tilbyder tonsvis af sociale aktiviteter, teambuilding, rummelige moderne kontor arealer, frokost og naturligvis god kaffe.


Som Business Developer hos Bild Studio kan du forvente at skulle stå for:  • Skabe nye forretningsmuligheder

  • Samarbejde med virksomhedens Account Executives for at udvikle målrettede strategier

  • B2B markedsføring på det internationale marked

  • Booke og udføre forretningsmøder med potentielle kunder i Pipeline

  • Deltage i relevante messer/webinarer

Om byen 🌇

Podgorica er hovedstaden i det lille, men smukke Montenegro. Byen har omkring 200 000 borgere. I løbet af året er Podgorica centrum for kultur, underholdning, shopping, natteliv og andre begivenheder. Generelt er folk i Montenegro kendt for deres at være et afslappet folkefærd.

Befolkningen er kendt for at slappe af og drikke kaffe det meste af dagen, som har gjort det til en attraktiv destination mennesker for personer der søger en laid-back atmosfære.

Befolkningen er også meget venlige, og de vil til hver en tid prøve at hjælpe dig hvis nødvendigt. Podgorica er en kompakt by, hvilket betyder at du ikke behøves et køretøj for at opleve hele byen eller for at klare dagligt ærinder. Det tager ca. halvanden time at gå fra den ene side af byen til den anden.

Udover den afslappede livsstil i hovedstaden kan du give den gas på byens natklubber, som er ligeså populære for studerende såvel som middelaldrende beboer i byen. Dagen efter kan du nyde godt af de mange restauranter og caféer i byen til særdeles SU-venlige priser.

Montenegro har i øvrigt en genial placering, som gør det supernemt at besøge interessante storbyer i resten af Balkan.

Bolig 🏠

Patuljak.me


Et alternativ til boligsøgningen i Podgorica, er Patuljak.me. Patruljak.me er en troværdig bolig platform og er anbefalet af Alicorn. Tip: Brug Google Chrome så du kan gøre brug af auto-translate funktionen.

Se tilgængelige studieboliger på Patuljak.me her.

Realitica


En lignende mulighed til boligsøgningen i Podgorica er Realitica, som er en troværdig bolig platform og er anbefalet af Alicorn. Tip: Brug Google Chrome så du kan gøre brug af auto-translate funktionen.

Se tilgængelige studieboliger på Realitica her.


Mojdom.me

Finder man ikke hvad man søger i de andre platforme, kan man alternativt til boligsøgningen i Podgorica tage et kig på Mojdom.me, som er en troværdig bolig platform og er anbefalet af Alicorn. Tip: Brug Google Chrome så du kan gøre brug af auto-translate funktionen.

Se tilgængelige studieboliger på Mojdom.me her.

Økonomi 💰

SU i udlandet

Ja, du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis praktikken er en del af din danske uddannelse.

Se her hvordan

Erasmus+

Ja, du har mulighed for at modtage et Erasmus+ legat, hvis praktikken er en del af din danske uddannelse og virksomheden er en del af Erasmus+ netværket. Ansøgningen forgår gennem din hjemmeinstitutions internationale koordinator, men vores personlige rådgivere står klar til at hjælpe dig.

Legater

Ja, du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Uniclub+ brugere får endda en skabelon til ansøgningen, budget og en skræddersyet legatliste de kan søge.

Se her hvordan

Ansøgnings oversigt.

Sprogkundskab:

Visum:

Praktikperiode:

Åbent for ansøgning:

Engelsk 🇬🇧

Ikke Nødvendig ✅

Min. 3 måneder ✅

Åbent ✅

Åbner snart ⏳

Gratis konsultation.

Book et online møde, hvor du kan lære mere om virksomheden.

Book en tid

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

Bild Studio

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Forvent en god levestandard på SU.

Perfekte omstændigheder for naturelskere og de eventyrslystne sjæle.

Indblik på Jobbet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om denne virksomhed er startskuddet på din internationale karriere.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor, du kan dog også få overblikket over praktikopslaget på engelsk nedenfor.

PDF
We take pride in our brand, just like a parent would.

Ansøg om praktik hos

Bild Studio

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge, du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?