Velkommen til

Dpointgroup

Er du en økonomisk haj, hvad angår planlægning, analyse af tal og strategier, så er dette praktikophold noget for dig! Her kan du nemlig udvikle dine evner, og lære en hel nye masse ting, alt samtidig med, at du er omringet af Barcelonas smukke gader.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende praktik ophold.

Om virksomheden 🏬

Calculate profitability of potential investments to realize by our clients/real estate investors. It’s necessary to consider all incoming and outgoing cash flows.
Elements to consider:

Turnover

Depreciation

Variable expenses

Fixed charges

Taxation on companies

Loads of borrowings

The residual value of the investment in case of resale

More tasks available as well: creation of business cases, financial presentations, etc. Send us your CV to elisaHR.dp@gmail.comFull time or Part time is possible

Om byen 🌇

Beliggende i det nordøstlige Spanien ved kysten af ​​Middelhavet, finder man en af ​​Europas ældste byer, Barcelona. Alligevel kan den prale af banebrydende stil, udsøgt mad og kultur samt noget af det mest fantastiske og moderne arkitektur verden længe har set. Ingen anden by i verden ligner Barcelona. Udlandsopholdet i Barcelona vil, for evigt ændre din opfattelse af verden omkring dig.

Barcelonas arkitektur spænder fra middelalderlig til surrealistisk. Fra det århundredgamle gotiske kvarter til de sofistikerede, træbeklædte boulevarder i Eixample-distriktet, er Barcelonas arkitektur fra en række forskelligartede stilarter og epoker.

Barcelonas landskab blev for evigt ændret af den catalanske arkitekt, Antoni Gaudí. I slutningen af ​​det 18. og det tidlige 19. århundrede byggede han en række modernistiske parker og bygninger. Selvom de efterhånden er over et århundrede gamle, og ser surrealistiske og futuristiske ud, selv efter nutidens standarder. Gaudí byggede den majestætiske Sagrada Familia-katedral samt Parc Güell - et sandt vidunderland med haver, mosaikker, snoede parkbænke, skjulte stier og lunefulde hytter, der ligner noget fra et eventyr.

Hvis du vil nyde andet end kunst og arkitektur, er der masser af andre oplevelser i Barcelona. Når vejret er varmt, er den olympiske landsby eller stranden altid en sikker vinder. Oplev det lokale fodboldhold, Barça, i en kamp på Camp Nou, eller tag en bid mad udenfor på en af ​​byens mange tapasbarer. Barcelonas hurtige og effektive offentlige transportsystem gør det nemt, for dig at udforske hvert hjørne af denne fantastiske by.

Bolig 🏠

På nedenstående link kan du få et overblik over, hvilken type bolig der passer bedst til netop dit budget og behov, og derfra tage kontakt til student support, som står klar med at give dig en hjælpende hånd med indkvartering.

Se mere her.

Økonomi 💰

SU i udlandet

Ja, du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis praktikken er en del af din danske uddannelse.

Se her hvordan

Erasmus+

Ja, du har mulighed for at modtage et Erasmus+ legat, hvis praktikken er en del af din danske uddannelse og virksomheden er en del af Erasmus+ netværket. Ansøgningen forgår gennem din hjemmeinstitutions internationale koordinator, men vores personlige rådgivere står klar til at hjælpe dig.

Legater

Ja, du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Uniclub+ brugere får endda en skabelon til ansøgningen, budget og en skræddersyet legatliste de kan søge.

Se her hvordan


Ansøgnings oversigt.

Sprogkundskab:

Visum:

Praktikperiode:

Åbent for ansøgning:

Engelsk

Not required ✅ i 90 dage!

Min. 3 måneder ✅

Åbent ✅

Åbner snart ⏳

Sprogkundskab:

Visum:

Praktikperiode:

Åbent for ansøgning:

Engelsk

Not required ✅ i 90 dage!

Min. 3 måneder ✅

Åbent ✅

Åbner snart ⏳

Gratis konsultation.

Book et online møde, hvor du kan lære mere om virksomheden.

Book en tid

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

Dpointgroup

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Perfekte omstændigheder for naturelskere og de eventyrslystne sjæle.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Indblik på Jobbet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om denne virksomhed er startskuddet på din internationale karriere.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor, du kan dog også få overblikket over virksomheden på deres hjemmeside

Hjemmeside

Ansøg om praktik hos

Dpointgroup

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge, du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?