Velkommen til

Evenses

Har du et iværksætter mindset og trives under ansvar, er Evenses det perfekte startskud på din internationale karriere. Hvilket bedre sted at prøve kræfter med erhvervslivet i udlandet end midt i ikoniske Amsterdam, med udsigt til kanalerne fra Evenses' kontor.

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende praktik ophold.

Om virksomheden 🏬

Evenses Entertainment er en underholdningsbookingsplatform, der tilbyder over 1000 forskellige underholdningsmuligheder til alle slags begivenheder – bryllupper, fester, firmaarrangementer og meget mere.

I øjeblikket er Evenses i en international ekspansionsfase. De er aktive i Holland, Belgien og Tyskland og er indenfor det sidste år startet op på det britiske, svenske og danske marked. De leder efter en entusiastisk, energisk og driftig dansk praktikant.

Som praktikant arbejder du i et ungt iværksætterteam, hvor du har daglig indflydelse på den internationale ekspansion til det danske marked. Du får en masse frihed og personligt ansvar for følgende opgaver:

- Kontinuerlig oprettelse og udvidelse af den danske hjemmeside og dens drift: tilføjelse af acts, SEO-sider og blogs

- Opsætning af online marketing (SEO/SEA) og sociale medier

- Overførelse af information og reklamemateriale til kunder og leverandører

- Søgning efter nye leverandører, kunder og etablering af "smart partnerships"

- Daglig support: håndtering af kundeforhandlinger og evt. klager via telefon og e-mail

- Udarbejdelse af tilbud, bookingkontrakter og fakturaer

Opsætning/redigering af salgsstrategien, så vi kan vokse hurtigt på det danske Profil af den ideelle kandidatDu taler og skriver flydende dansk. Du kan lide udfordringen ved at opsætte og styre den danske hjemmeside og adaptionsprocessen på et nyt marked. At rådgive kunder, arrangere begivenheder og levere en professionel service er emner, der appellerer til dig.

Du er en flittig arrangør, kan få tingene gjort og kan tænke som en iværksætter. Fortrinsvis studerer du marketing, salg, kommunikation og/eller business.

Du er i stand til at arbejde selvstændigt og præcist. Du har måske kendskab til underholdningsindustrien, du er kreativ, engageret og har ikke en ”9-to-5”-mentalitet. Stemmer dette med din personlighed og dine evner? Så er du måske den, Evenses leder efter.

Hvad Evenses tilbyder dig:

Du arbejder i en ung og hurtigt voksende iværksættervirksomhed. I øjeblikket er Evenses 20 personer på det internationale team med folk fra både Tyskland, Belgien, Holland, Storbritannien, Sverige og Danmark.

Du får meget erfaring på kort tid og er ansvarlig for udvidelsen af ​​det danske marked. Du arbejder i et sjovt team med masser af plads til personligt initiativ. Teamet arbejder i ét stort, åbent kontor, så der er altid et teammedlem, der kan hjælpe dig og give dig den ønskede vejledning. Kontoret ligger i hjertet af den historiske by Amsterdam med udsigt til ​​kanalerne.

I løbet af din praktik får du en række færdigheder, bl.a. lærer du at arbejde baseret på Scrum-metoden, da dette er almindelig kontorpraksis hos Evenses. Derudover bliver du også tilbudt Google-træningskursuset: "Learn Online Marketing".

Om byen 🌇

Hovedstaden i Holland, Amsterdam, kendt som et af de mest historiske og populære destinationer i Europa. Den perfekte by at studere, opleve og socialisere sig i, da stort set alle snakker engelsk.

I Europas mest laidback og frisindende by kan du udfolde dig, som du altid har ønsket dig. Du bliver budt på smukke kanaler, broer der krydser de flotte kanaler og cykler er en fast del af bybilledet sammen med sporvogne.

Der er mulighed for at opleve nye kulturelle seværdigheder konstant under dit ophold, karismatisk arkitektur, historiske bygninger og shopping mulighederne kan sammenligne med New York.

Du kan nemt holde en pause fra storby vibes ved at besøge Amsterdams hyggelige parker såsom Vondelpark til afslapning eller Westerpark der tilbyder teaterforestillinger under åben himmel. Når du virkelig skal på autentisk shopping er Amsterdam stedet for diverse markeder.

Det er et must at besøge den berømte Albert Cuyp Market, som altid er velbesøgt af turister fra hele verdenen. Er du mere til autentiske markeder? Så er det prisvindende Dappermark der tidligere er blevet kåret som Hollands bedste marked et perfekt bud.

At nattelivet i Amsterdam er ikke nogen overraskelse. Der er altid rig mulighed for at tage ud og socialisere da hver aften føles som weekendaftener. Der er natteliv til enhver smag, og du kan ikke undgå at opdage noget nyt hver gang du udforsker nyt. Dér hvor vi mener du finder mest er på Rembrandtlein og Leidseplein, men vi foreslår helt klar at søge mod De Pijp og De Jordaan hvis du vil opleve nattelivet som de lokale gør det.

Bolig 🏠

The Student Hotel

På The Student Hotel vil komme til at bo i et ungt miljø med topmoderne faciliteter såsom fitness center, café med bredt udvalg af mad og drikkevarer, study lounges, spille arealer, begivenheder og super hurtigt Wi-fi under alle omstændigheder. Bliv en af de få heldige der får lov til at bo i sådan et studiemiljø. Kun det bedste er godt nok til vores fremtidige iværksættere.

Se mere her

Casa

Casa er et hipt of friskt bolig koncept der har huseret og ageret som hotel for gæster, studerende og lokale i over 60 år. For at gøre det hjemligt for beboere der bor i deres værelser i længere tid af gangen er hvert værelse udstyret med et område man kan arbejde/studere i, køleskab, kaffe og te maskine faciliteter samt ekstra puder så du kun skal tage stilling til type seng du gerne vil sove i dagligt.

Se mere her


Wasa Student Village

Du har naturligvis også muligheden for at finde noget udenfor campus, og endda lidt udenfor det indre Amsterdam for at opnå en billigere husleje. Her vil vi anbefale at kigge på Wasa Student Village, som er et nyt og moderne kollegie til en rimelig husleje i forhold til Amsterdams standard.

Se mere her

Økonomi 💰

SU i udlandet

Ja, du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis praktikken er en del af din danske uddannelse.

Se her hvordan

Erasmus+

Ja, du har mulighed for at modtage et Erasmus+ legat, hvis praktikken er en del af din danske uddannelse og virksomheden er en del af Erasmus+ netværket. Ansøgningen forgår gennem din hjemmeinstitutions internationale koordinator, men vores personlige rådgivere står klar til at hjælpe dig.

Legater

Ja, du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Uniclub+ brugere får endda en skabelon til ansøgningen, budget og en skræddersyet legatliste de kan søge.

Se her hvordan


Ansøgnings oversigt.

Sprogkundskab:

Visum:

Praktikperiode:

Åbent for ansøgning:

Dansk og Engelsk 🇩🇰🇬🇧

Ikke Nødvendig ✅

Min. 3 måneder ✅

Åbent ✅

Åbner snart ⏳

Gratis konsultation.

Book et online møde, hvor du kan lære mere om virksomheden.

Book en tid

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

Evenses

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Du kan få Erasmus+ under praktikken her.

Indblik på Jobbet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om denne virksomhed er startskuddet på din internationale karriere.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor, du kan dog også få overblikket over praktikopslaget på engelsk nedenfor.

PDF
With a committed team, providing superior customer experience, suppliers of the highest quality and innovative technology, we are the most professional company in the market.

Ansøg om praktik hos

Evenses

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge, du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?