Velkommen til

Udlandsophold som studerende på SDU

Er du studerende på SDU med drømmen om at tage på udlandsophold, men uden usikkerheden om at få en udveksling plads på det mest populære lande og universitet? Uniclub kan gratis hjælpe dig afsted på udlandsophold uanset karaktergennemsnit og budget.

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende praktik ophold.

Study Abroad

Det bedste ved at tage på study abroad er at du får gratis hjælp til alt lige fra ansøgningsprocessen til alt det praktiske. Når du vælger at tage på et semester i udlandet igennem Uniclub er det eneste du selv skal sørge for, at vælge din drømmedestination - Så klarer vi det kedelige for dig.

Fordelene ved et study abroad er mange. Du kan frit vælge imellem de tilgængelige universiteter på hjemmesiden, og ansøge med ro i sindet da der igennem study abroad er ubegrænset antal studiepladser. Den eneste forskel er, at man betaler studieafgift i udlandet. Studieafgiften kan du dog få dækket helt eller delvist igennem udlandsstipendiet, som vi guider dig igennem med.

Er i flere der skal afsted, men det virker urealistisk at i alle får en plads samme på samme universitetet? Bare rolig, hos Uniclub er det ikke bare realistisk, men i bliver endda belønnet med en Uniclub referral pakke ved at motivere hinanden til at pakke tasken og starte et studieeventyr i et nyt land i en periode. Desuden kan i ansøge med langt mere fleksible ansøgningsfrister igennem os, og lade os klare kontakten med universitetet.

Faktisk er optagelsesraten hos Uniclub på over 98%, så du har en unik mulighed for at lade os hjælpe dig gratis afsted uanset dit budget eller karaktergennemsnit, der er med garanti noget for alle.

Udveksling

Syddansk Universitet har, som det første universitet i Danmark, indført et obligatorisk internationalt semester, som skal sikre at alle studerende får et internationalt perspektiv i deres uddannelse. Studerende på SDU har mulighed for at komme på studieophold i udlandet via de aftaler SDU har med en række udenlandske universiteter (udveksling), eller ved at ansøge gennem f.eks Uniclubs study abroad destinationer.

Da mulighederne for udveksling via SDU’s egne udvekslingsaftaler er begrænsede, kan det være svært at få en studieplads ved de mest populære universiteter og destinationer. Som et supplement til SDU’s egne aftaler, kan Studysea hjælpe studerende som vil læse på et af de mange anerkendte og populære udenlandske universiteter som Studysea samarbejder med. På siden her kan du læse mere om dine muligheder via Studysea.

Fordelen ved udveksling er dog at at man ikke skal betale studieafgift i udlandet, og derfor kan man ikke modtage udlandsstipendium gennem udveksling. Har man et højt gennemsnit, kan udveksling være en fordel da ansøgere som ansøger gennem hjemmeuniversitetet med højst gennemsnit vægtes højest.

Finansiering af studieophold for SDU-studerende

Selvom det kan virke dyrt at tage på Study Abroad, så er det ikke umuligt at finansiere. Du kan som SDU studerende få dækket størstedelen af din studieafgift ved at søge om udlandsstipendium fra staten, på SDU’ SU-kontor, samt søge utallige legater, fonde, udlandsstudielån eller et almindeligt SU-lån.

Har du brug for inspiration til legatsøgningen? Rul længere ned på siden og få tilsendt en samling af skabeloner du kan bruge som inspiration.

Ansøgnings oversigt.

Sprogkundskab:

Visum:

Praktikperiode:

Åbent for ansøgning:

Min. 3 måneder ✅

Åbent ✅

Åbner snart ⏳

Gratis konsultation.

Book et online møde, hvor du kan lære mere om virksomheden.

Book en tid

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

Udlandsophold som studerende på SDU

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

No items found.

Indblik på Jobbet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om denne virksomhed er startskuddet på din internationale karriere.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor, du kan dog også få overblikket over praktikopslaget på engelsk nedenfor.

Internship post PDF

Ansøg om praktik hos

Udlandsophold som studerende på SDU

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge, du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?