Privatlivspolitik.

Uniclub’s privatlivspolitik

Hos Uniclub vil vi gerne leve op til dine forventninger på alle områder. Og når du leverer private data og personlige informationer til os, gør vi vores bedste for at beskytte dem og passe godt på dem. Nedenfor kan du læse vores privatlivspolitik.


Dataansvarlig

Uniclub er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger. Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi behandler dine personoplysninger, er du meget velkommen til at kontakte os på vores telefonlinje 78 70 47 50 eller på vores email adresse info@uniclub.dk

Formål 

For at kunne tilbyde vores tjeneste samler vi data ind for at kunne yde dig den højeste niveau af service.  

Vejledning

Hvis du henvender dig til os og vil have vejledning om vores partneruniversiteter eller praktikdestinationer.

Behandling af ansøgning

Hvis du takker ja til, at vi må hjælpe dig igennem ansøgningsprocessen.

Markedsføring


Hvis du deltager på et af vores events eller tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Disse oplysninger samler vi ind:

Behandling af din ansøgning

Når du har sagt ja til at starte ansøgningsprocessen til et af vores partneruniversiteter eller til et praktikophold, så indsamler vi de personoplysninger der skal bruges til selve ansøgningen. Vi kan for eksempel skulle bruge din adresse, fødselsdato, karakterudskrifter, pas kopi etc.

Markedsføring

For at kunne kontakte dig i forhold til dine drømme om et studie- eller praktikophold i udlandet, vil vi normalt bede om dit navn, din e-mail og dit telefonnummer.

Videregivelse af personoplysninger

For at kunne hjælpe dig bedst muligt med at arrangere dit studie- eller praktikophold i udlandet vil det være nødvendigt at videregive dine personoplysninger til: 

Uniclub’s partneruniversiteter

Når du søger ind på et af vores partneruniversiteter, vil vi videregive de personoplysninger, der skal bruges i forbindelse med selve ansøgningen til universitetet eller til eventuelle forespørgsler inden ansøgningsprocessen sættes i gang. Vi sælger ikke dine personoplysninger til andre.

Praktikpartner


Når du søger ind på et praktikophold igennem os, vil vi videregive de personoplysninger, der skal bruges i forbindelse med praktikansøgningen.
Vi sælger ikke dine personoplysninger til andre.

Videregivelse til tredjelande

Eftersom mange af vores partneruniversiteter og praktikdestinationer ligger uden for EU/EØS og dermed ikke er dækket af databeskyttelsesforordningen, vil dine personoplysninger kunne blive videregivet til modtagere i såkaldte sikre eller usikre tredjelande.Vi vil dog kun videregive dine personoplysninger til tredjelande, hvis vi har fået dit samtykke til det ved, at du har udfyldt vores ansøgningserklæring.


Dine rettigheder

Hos Uniclub har du en række rettigheder til, hvordan vi behandler dine personoplysninger. Du kan bruge dine rettigheder overfor Uniclub ApS ved at kontakte os på info@uniclub.dk. Du kan også læse om dine rettigheder på www.datatilsynet.dk

Ret til at se dine oplysninger

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning


Du har ret til at få slettet information om dig.

Ret til begrænsning af behandling

Du har ret til at få behandlingen af dine oplysninger begrænset.

Ret til indsigelse


Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger.

Klagemulighed

Hvis du er utilfreds med, hvordan vi behandler dine personoplysninger, har du ret til at klage til Datatilsynet. Du finder deres kontaktinformation på www.datatilsynet.dk

Ændringer

Ændringer i denne politik vil blive publiceret her på siden.