Velkommen til

American College Dublin

Dublin i Irland, er et af de få byer på kloden, der har formået at kombinere indflydelse fra årtiers historie og arkitektur, til samtidigt at være europæisk headquarter og knudepunkt for globale high-tech firmaer. Det har bidraget til at gøre Dublin evigt interessant med sin historie og tilpasning til det 21-århundrede. Grib selv din mulighed, for at fordybe dig i den irske kultur gennem et udlandsophold.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

American College Dublin's campus er lokaliseret ved Merrion Square, som er et af de mange smukke parker i Dublins historiske og kulturelle område. Campus bygningen, som er et nøje velholdt historisk georgisk værk, er faktisk en del af Dublins rige historie. Et af bygningerne du kommer til at have undervisning i, var den kendte irske poet, Oscar Wilde's, tidligere barndomshjem.

Universitetet er kendt for sine studier indenfor international business, finansøkonomi, creative writing, serviceøkonomi, event management, kunst og teater/drama.

Der er rig mulighed for at få venner og netværk fra hele verdenen, da universitetet er kendt for at være et sandt study abroad campus, som dagligt underviser 35 forskellige nationaliteter.

American College Dublin ligger stor lid i at tilbyde de bedste indenfor, hvad der kendetegner amerikansk og irsk videregående uddannelse. Dermed kan du forvente at undervisningen foregår i mindre klasser, for at sætte fokus på din læring. Derudover, engagerer lærerne de studerende ved at holde dem aktive, deltagende og udfordret for at at udfolde deres akademiske og kreative potentiale.

Om byen 🌇

Hovedstaden i Irland, Dublin, ligger ved vandet med udsigt til det irske hav, der opdeler Irland og England. Byen er rangeret som et af de mest populære turistdestinationer i Europa og har i de seneste årtier oplevet et markant økonomisk boom, hvilket har været med til at forme byen drastisk.

Mange af byens historiske områder er velbevaret, hvilket giver anledning til kulturel udforskning i massevis. Yderligere, er der poppet nye shoppingcentre op sammen med en masse restauranter, klubber og naturligvis de famøse irske pubs, som gør Dublin til et yderst interessant sted.

Du kommer aldrig til at mangle underholdning i Dublin. Byen er fyldt med områder såsom Temple Bar, som er et af Dublins mest populære områder. Der er samlet mange museer, kunst gallerier, restauranter, caféer, butikker og pubs som bliver et af Dublin hotteste områder at gå i byen, når nattetimerne nærmer sig.

Selvom vejret minder om det danske, finder man altid noget at lave i Dublin. Byen er derudover fyldt med studerende, som kan være med til at gøre dit ophold uforglemmeligt.

Bolig 🏠

American College Dublin har et dedikeret personale til at hjælpe studerende med at finde en studiebolig under deres ophold. Kontakt dem på joconnell@iamu.edu.

Nedenfor finder du populære bolig muligheder i Dublin:

YWCA

YWCA Dublin har i mere end et århundrede tilbudt sikre, fælleskabsorienterede boliger for studerende og gæster, der søger et hjem under deres ophold i Dublin. YWCA er en troværdig boligudbyder og er anbefalet af American College Dublin.

Se mere her.

LIV STUDENT

LIV Student Dublin, er lokaliseret i hjertet af Dublin med gode transportmuligheder omkring sig. LIV Student, er en troværdig boligudbyder og er anbefalet af American College Dublin.

Se mere her.

FRESH STUDENT LIVING

Med en tilfredshedsrate på 93%, er Fresh Student Living et udmærket bud på en behagelig studiebolig mulighed. Det er en troværdig boligudbyder, og er anbefalet af American College Dublin. Især Brickworks og Parkgate er favorable valg i Dublin, baseret på beliggenhed og tidligere studerendes anmeldelser.

Se mere her.

HOST STUDENTS

Med sin placering i Dublins hippe nye kvarter, er denne mulighed et populært valg blandt studerende i Dublin. Host Students er en troværdig boligudbyder og er anbefalet af American College Dublin.

Se mere her.

ISACCOMMODATION

Her finder du både ISA lejligheder samt værtsfamilier, der har erfaring med internationale studerende, som er på udlandsophold i Dublin. Isaccommodation er en troværdig boligudbyder og er anbefalet af American College Dublin.

Se mere her.

SPOTAHOME

Et alternativ til boligsøgningen i Dublin er Spotahome. Spotahome, er en troværdig bolig platform og er anbefalet af American College Dublin. Find mere information (og en promo code) om hvordan Spotahome fungerer.

Se mere her.

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Ikke Nødvendig ✅

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
American College Dublin

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

American College Dublin

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"You should study at American College Dublin, an experience that will change your life forever! American College Dublin’s study abroad programme offers an exceptional opportunity for students to immerse themselves in a vibrant culture while pursuing academic study in an international setting" - Ava C.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

American College Dublin

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?