Velkommen til

Asia Pacific University

Kuala Lumpur, metropolen der besidder lokal charme, kulinariske madoplevelser og et af klodens flotteste skylines, til SU venlige priser. Du får simpelthen det bedste af begge verdenener, hvor SU´en rækker til en nærmest royal livstil. Udover rig mulighed for at udbrede dit netværk i den multikulturelle hovedstad, kan du nyde de smukke strande, naturparker og nærliggende øer.

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitet 🏫

Asia Pacific University of Technology & Innovation (APU) er et topmoderne universitet beliggende i Kuala Lumpur. APU specialiserer sig indenfor teknologi, innovation og business fagområder, hvor der er en bred palet af fag indenfor disse områder undervist i lokaler der ligner noget fra en futuristisk film.

Undervisningen er beriget med lokaler fyldt med diversitet i og med at APU har et studentermiljø med 6000 internationale studerende fra over 100 forskellige lande. Den internationale popularitet skyldes udover den høje levestandard i studiebyen, top undervisningskvalitet og topmoderne faciliteter, også at alle fag undervises på engelsk.

Om byen 🌇

Hovedstaden i Malaysia, Kuala Lumpur, rammer plet for den rejselystne der inderligt gerne vil opleve alt hvad verdenen har at byde på, på én gang.

En topmoderne hovedstad med pulserende byliv i form af glimtende skyskrabere, hyggelige gademarkeder og shopping muligheder du aldrig havde forestillet dig. Udover det vibrerende storbyliv byder Kuala Lumpur på smukke strande, utallige nærliggende øer, interessant dyreliv og et af klodens mest multikulturelle befolkning.

Det er ikke kun på APU at det er valgfrit hvorvidt du vil lære Malajisk, da store dele af befolkningen besidder glimrende engelskkundskaber. Trods lokal kultur vil du ikke føle dig alt for langt væk hjemmefra, da Malaysia har en vis forkærlighed til den vestlige kultur. Du kan derfor stadigvæk starte dagen ud med din Starbucks kaffe og bestille en Uber til det nærmeste shoppingcenter.

Er du til kulturel udforskning vil du helt sikkert nyde oplevelses eventyret i Kuala Lumpurs templer, eksotiske markeder og historiske muséer. Du kan godt lade vinterjakken blive hjemme i Danmark, da Malaysias tropiske klima sikrer dig temperaturer mellem 20 og 30 grader året rundt.

Bolig 🏠

On campus

På APU har du mulighed for at bo på deres campus værelser. Værelserne er fuldt møbleret med seng, skab og skrivebord. Se mere her

Off campus

APU tilbyder bolig i lejlighedskomplekser beliggende nær campus. Det er lejligheder der deles med 3 til 6 værelser. I lejlighederne kan du nyde godt af standard faciliteter som opholdsstue, køkkenfaciliteter og fællesarealer, men også adgang til cafeteria, vaskeri, swimmingpool, dagligvarebutikker og endda sikkerhedsvagter på døgnvagt.

Se mere her

Økonomi 💰

Studieafgift (Tuition fee)

Beregneren i højre side estimerer om du får dækket dele eller hele study abroad studieafgiften af udlandsstipendiet.

Udlandsstipendium

Ja, du har mulighed for at få dække hele eller dele af hele studieafgiften gennem udlandsstipendium ordningen, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget.

Se her hvordan

SU i udlandet

Ja, du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse.

Se her hvordan

Udlandsstudielån

Ja, du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan

Legater

Ja, du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Uniclub+ brugere får endda en skabelon til ansøgningen, budget og en skræddersyet legatliste de kan søge.

Se her hvordan

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Dog kan du se satserne direkte her ved at klikke på knappen under. Det er samme dokument vi bruger når vi rådgiver dig.

Ansøgnings oversigt.

IELTS / TOEFL:

Visum:

Ansøgningsgebyr:

Åbent for ansøgning:

Ikke Nødvendig ✅

Nødvendig🔖

0,- hos Uniclub ✅

Åbent ✅

Åbner snart ⏳

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Asia Pacific University

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Asia Pacific University

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Forvent en god levestandard på SU.

Forvent en god levestandard på SU.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Dette universitet er 100% dækket af udlandsstipendiet.

Dette universitet er 100% dækket af udlandsstipendiet.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
Today I'm proud to be considered as the best of the best engineering graduates in the globally leading supplier of High Tech machinery. APU is where I created my future. - Elaheh, S

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Asia Pacific University

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?