Velkommen til

Autonomous University of Barcelona

Barcelona, hovedstaden i Katalonien. Beundringsværdig for at være en global by, en kæmpe turistdestination og centrum for kultur og industri. Med sin vidunderlige lokation på den sydlige kyst, solrige vejr, unikke kultur og stemning der oser af livskvalitet, er du sikret aldrig at kede dig under dit ophold. Tag skridtet videre, og få dybere indsigt i den katalanske kultur samtidigt med, at du bliver klogere fagligt, smager på den delikate gourmet, nyder strandlivet og danser natten lang i weekenderne i den famøse fiesta kultur.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), er et af de bedste universiteter i Spanien- faktisk nummer 2 i landet og nummer 5 i Europa ifølge Times Higher Education og QS. UAB, er et akademisk kraftværk og er et ungt iværksætteruniversitet i en evigt spændende by. UAB har to centralt beliggende campusser, som giver dig mulighed for at udforske forskellige kvarterer i Barcelona.

Det er vigtigt at nævne, at UAB blot tilbyder engelskunderviste study abroad semestre, og dermed ikke hele uddannelser, da disse er undervist på spansk.

Med 50.000 studerende, hvor du udover de lokale spanske studerende kommer til at støde på mere end 90 andre nationaliteter, er du garanteret at forstærke dit engelske og lære de vigtigste spanske gloser. Desuden kan du regne med at få venner og netværk fra hele verden.

Studerende fra hele verden strømmer til UAB, hvor du kan tage en bred vifte af fag indenfor business, internationale relationer og økonomi. De kunstlige og humanistiske fag, er også kendt for at være af høj kvalitet på UAB. Er et af dine motivationer, for at læse i udlandet at forstærke et fremmedsprog, kan du nyde godt af de tilbudte lektioner i spansk eller engelsk.

Sant Pau-campus, er beliggende på et utroligt UNESCO-verdensarvsted kaldet Hospital de la Santa Creu. Går du ca. 15 minutter ned ad vejen bliver du pludseligt overvældet af det verdenskendte la Sagrada Familia, Gaudis ikoniske katedral. Er du til et studiemiljø, hvor det er naturligt grønt og smukt er Bellaterra det perfekte campus for dig. Bellaterra campus byder på rolige studieomgivelser med mulighed for transport til Barcelona, hvis lysten til storbylivet rammer.

Om byen 🌇

Beliggende i det nordøstlige Spanien ved kysten af ​​Middelhavet, finder man en af ​​Europas ældste byer, Barcelona. Alligevel kan den prale af banebrydende stil, udsøgt mad og kultur samt noget af det mest fantastiske og moderne arkitektur verden længe har set. Ingen anden by i verden ligner Barcelona. Udlandsopholdet i Barcelona vil, for evigt ændre din opfattelse af verden omkring dig.

Barcelonas arkitektur spænder fra middelalderlig til surrealistisk. Fra det århundredgamle gotiske kvarter til de sofistikerede, træbeklædte boulevarder i Eixample-distriktet, er Barcelonas arkitektur fra en række forskelligartede stilarter og epoker.

Barcelonas landskab blev for evigt ændret af den catalanske arkitekt, Antoni Gaudí. I slutningen af ​​det 18. og det tidlige 19. århundrede byggede han en række modernistiske parker og bygninger. Selvom de efterhånden er over et århundrede gamle, og ser surrealistiske og futuristiske ud, selv efter nutidens standarder. Gaudí byggede den majestætiske Sagrada Familia-katedral samt Parc Güell - et sandt vidunderland med haver, mosaikker, snoede parkbænke, skjulte stier og lunefulde hytter, der ligner noget fra et eventyr.

Hvis du vil nyde andet end kunst og arkitektur, er der masser af andre oplevelser i Barcelona. Når vejret er varmt, er den olympiske landsby eller stranden altid en sikker vinder. Oplev det lokale fodboldhold, Barça, i en kamp på Camp Nou, eller tag en bid mad udenfor på en af ​​byens mange tapasbarer. Barcelonas hurtige og effektive offentlige transportsystem gør det nemt, for dig at udforske hvert hjørne af denne fantastiske by.

Bolig 🏠

On-campus

Vila Universitària - Halls of Residence

Vila Universitària, er boligområdet på UAB campus, der ligger i et naturligt grønt område omgivet af parker og skove. I Vila-studieboligerne vil du hurtigt føle dig hjemme i et behageligt og afslappende miljø. Det er et par minutters gågang fra Vila Universitària til Bellaterra togstation, hvor forbindelsen til det centrale Barcelona er stærkt forbundet. Boligområdet er også indenfor gåafstand fra UAB-campus, hvilket giver dig de perfekte muligheder,for at spare transporten om morgen væk.

Alle studieboliger har et værelse med to senge, et badeværelse, et fuldt udstyret køkken, spisestue og trådløst internet. Håndklæder og betræk, er inkluderet i huslejen. Til de varme spanske himmelstrøg, er der naturligvis blevet bygget en pool som beboerne frit kan benytte sig af.

Se mere her

Off-campus

Barcelona Centre Universitary (BCU)

Et udemærket alternativ til UAB egne studieboliger, er Barcelona Centre Universitary. Her kan du bo midt i Barcelona med andre studerende i et sikkert miljø, hvor Wi-fi og møblering er inkluderet og hygiejne er i højsædet.

Se mere her

Resa Housing

Hvis man ønsker en troværdig platform at påbegynde boligjagten p, er Resa Housing et godt udgangspunkt. Platformen er blevet lavet for studerende at kunne finde og booke bolig under deres studie.

Se mere her

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Ikke Nødvendig ✅

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Autonomous University of Barcelona

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Autonomous University of Barcelona

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Universitetet er i absolut international top-klasse

Universitetet er i absolut international top-klasse

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"I had a blast! By far the best experience of my life. I think our program was the perfect size. I heard from others in different programs that had 200+ students had a completely different experience then I did with our 30 student program. I loved our directors, they personable and so much fun to be around" - Breanna T.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Autonomous University of Barcelona

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?