Velkommen til

BIMM Institute, Berlin

Der er kun en by i verdenen, der huserer historiske monumenter fra en turbulent fortid, kendt som Europas hovedstad for kreativitet og techno-fester der varer i dagevis, nemlig Berlin. Unge fra hele kloden flokkes om dette vidunder af en by, der med sin ungdommelige atmosfære, oser af socialisering og frihed. Med Berlins effektive offentlige transport, skal du ikke være bange for at gå glip af de udsøgte spisesteder fra hele verdenen, musikfestivaler og seværdigheder i massevis.

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitet 🏫

BIMM er Europas største og førende musikskole med skoler i Storbritannien, Irland og Tyskland. Via Uniclub kan du naturligvis også studere på andre BIMM Institute campuser i Hamborg, London og Dublin.

Med over 50-års erfaring som institut med fokus på musik og events, er BIMM Institute hovedcentralen for det kreative. Med sin fokus på kreativitet, hands-on undevisning og underholdningsbranchen er BIMM med årene blevet ekspert i at fremme uddannelse i musikbranchen.

BIMM er med årene blevet så anerkendte i underholdningsbranchen, at de har etableret tætte kontakter med bookere, agenturer, pladeselskaber, producenter og kendte kunstnere.

Underviserne på BIMM er eksperter på deres undervisningsområde, hvor de samtidigt stadigvæk er aktive i deres branche. Udover de yderst kompetente undervisere, holder BIMM også masterclasses med eksterne underviser, som er internationalt anerkendte stjerne. Tidligere har Brian May, Chuck D, Imogen Heap, Royal Blood, Nile Rodgers og Josh Homme været forbi BIMM og dele ud af deres erfaring.

BIMM institute er altid strategisk placeret i kreative by, særligt i de specifikke byers kreative områder. Det giver dig de ultimative muligheder for at danne et fælleskab der uden tvivl kommer til at udvikle venskaber og et bredt netværk. Alt dette foregår indenfor de skarpeste state-of-the-art faciliteter på campus. Alt udstyr og software på BIMM campuser er blandt det bedste man kan få på markedet, og er med til at gøre institutionen til et af verdens bedste musiksskoler.

Uanset om du drømmer om en karriere indenfor musik, event management eller medier og kommunikation, er BIMM den rette institution til at fremme dine muligheder.

Om byen 🌇

Berlin er en fascinerende by, der giver de perfekte rammer for studier i udlandet. Som mange steder i verdenen, har Berlin en velkendt fortid.

Hvad Berlin oftest associeres med, er byens rolle i de to verdenskrige, Berlinmuren eller byens historie om slag, besættelseszoner og revolution. Berlin har dog en anden historie, som inkluderer den tyske ekspressionistiske bevægelse, en hengivenhed for arkitektur (gotisk, jugendstil og modernisme) og de brølende tyverne.

Gennem tiden har Berlins beboere hjulpet byens ånd af kreativitet, eksperimentering og fest med at blomstre og forme Berlins kollektive personlighed.

Særligt for Berlin er, at byen er festlig, historisk og moderne samt traditionel og innovativ på samme tid. Berlin er kunstnerisk og frembrusende, charmerende og provokerende.

Berlin synes at fejre disse mange dimensioner og præsenterer et utroligt dynamisk og forfriskende miljø for både lokale og besøgende. Berlin bliver kaldt hjem af utallige unge, der flokkes om byen, der bare udstråler frihed, kreativitet og noget helt unikt, få metropoler kan prale af.

Mens du studerer i Berlin, har du rig mulighed for at udforske byens unikke karakter. Historiske monumenter fejrer byens fortid, der kan tilfredstille enhver kultursult. Talrige messer og festivaler fejrer Berlins mange traditioner, og byens offentlige pladser, parker og omfattende cykel-, fodgænger- og offentlige transportnetværk inviterer folk til at omgås med hinanden, slappe af og udforske.

Når du krydser Berlin, kan du stoppe i ølhaverne, spise på trendy restauranter eller sidde i caféer, for at nyde Berlins kultur og sociale atmosfære. Du kan også nyde Berlins natteliv, kunstscene og netværk af museer.

Bedst af alt, er du muligvis i stand til at gøre alt dette, mens du skovler ECTS point til dig, udvikler dine tysksprogede færdigheder og forbedrer dit CV med en international erfaring.

Bolig 🏠

STUDIEBOLIGER

The Student Hotel

Med sit friske og unikke design, er The Student Hotel mange studerendes foretrukne bolig i Berlin. The Student Hotel byder på fuldt møblerede værelser med eget badeværelse. Derudover, er der lounges til at studere og slappe af i, fitness, låne cykler, vaskerum, Wi-Fi, security døgnet rundt og meget mere.

Se mere her.

The Fizz

The Fizz er et friskt ungt studiebolig koncept med et lækkert design. Studieboligerne fås både som private lejligheder eller i delte lejligheder. Boligerne byder på fuld møblering, Wi-Fi, lounges til læsning og afslapning, delekøkken miljø, vaskerum, mini biograf, udendørs arealer samt security døgnet rundt.

Derudover, kan du frit parkere cyklen i cykelkælderen, som blot kan tilgås med chippen. Desuden kan du nyde godt af de fordele og rabatter The Fizz medlemskortet bringer og de mange sociale events der bliver afholdt.

Se mere her.

Neon Wood

Neon Wood er studieboliger med et særligt ungdommeligt præg for studerende. Studieboligerne fås både som private lejligheder eller i delte lejligheder. Boligerne byder på fuld møblering, Wi-Fi, lounges til læsning og afslapning, delekøkken miljø, vaskerum, udendørs arealer samt security døgnet rundt.

Udover det, kan du nyde godt af gaming arealerne, uanset om du er til digitale computerspil eller bordtennis. For at være sikker på at du er sund og rask, er der naturligvis også 2 åbent hele døgnet i kollegiets fitnesscenter.

Se mere her.

Spot A Home

Et alternativ til boligsøgningen i Berlin, er Spot a home. Spot a home er en troværdig bolig platform og er anbefalet af BIMM Institute. Du kan se hvordan Spot a home fungerer her.

Se tilgængelige studieboliger på Spot A Home her.

BRST/House of Nations

Studieboligerne fra House of Nations fås både som private lejligheder eller i delte lejligheder. Boligerne er fuldt møblerede og har sit eget mini køkken og bad og toilet. Nogle af boligerne har delekøkken på hver etage samt dele bad og toilet. Boende studerende hos House of Nation kan nyde gode af friskt sengetøj, som personalet kommer med hver måned. Spørger man pænt, er det ikke helt umuligt at få dem skiftet oftere. Desuden, er der Wi-Fi, vaskerum og grill fester når vejret tillader det.

Se mere her.

Easy Living

Easy Living tilbyder et-værelses studieboliger til studerende i Berlin. De tilbyder en simpel pris, som inkluderer det hele. Dette betyder at man for en flat rate får inkluderet el, varme, vand i prisen. Desuden er boligerne fuldt møblerede med eget køkken. Der er vaskerum og altid en tilgængelig varmemester, der kan tage sig af henvendelser.

Se mere her.

Uniplaces

Et alternativ til boligsøgningen i Berlin, er Uniplaces. Uniplaces er en troværdig bolig platform og er anbefalet af BIMM Institute. Du kan se hvordan Uniplaces fungerer her.

Se tilgængelige studieboliger på Uniplaces her.

ALTERNATIVER

Er man ude efter alternativer til de ovenstående muligheder, som er forslået af BIMM Institute, findes der naturligvis mange muligheder. Boligmarkedet i Berlin er kæmpe, og der er helt sikkert noget for dig. Det er dog vigtigt at være opmærksom på troværdigheden ved disse. Nedenfor finder du en liste af alternativer til din boligsøgen, som på nuværende tidspunkt ikke er inspiceret eller anbefalet af BIMM Institute.

www.berlin99.com

www.homecompany.de/en

www.staytoo.de/en

xpatrentals.com

Økonomi 💰

Studieafgift (Tuition fee)

Beregneren i højre side estimerer om du får dækket dele eller hele study abroad studieafgiften af udlandsstipendiet.

Udlandsstipendium

Ja, du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendium ordningen, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Ja, du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Ja, du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Ja, du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Som Uniclub+ medlem får du endda en skabelon til ansøgningen, budget og en skræddersyet legatliste, du kan søge.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Dog kan du se satserne direkte her ved at klikke på knappen under. Det er samme dokument vi bruger når vi rådgiver dig.

Ansøgnings oversigt.

IELTS / TOEFL:

Visum:

Ansøgningsgebyr:

Åbent for ansøgning:

Ikke Nødvendig ✅

Ikke Nødvendig ✅

0,- hos Uniclub ✅

Åbent ✅

Åbner snart ⏳

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
BIMM Institute, Berlin

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

BIMM Institute, Berlin

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Universitetet er i absolut international top-klasse

Universitetet er i absolut international top-klasse

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
“I personally love the resources we have to create new things and the amazing, supportive community. Having such a close network in BIMM Institute motivates everyone to work together.” - Unison

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

BIMM Institute, Berlin

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?