Velkommen til

BIMM Institute, Dublin

Dublin i Irland er en af de få byer på kloden, der har formået at kombinere indflydelse fra årtiers historie og arkitektur i hovedstaden til samtidigt at være europæisk headquarter og knudepunkt for globale high-tech firmaer. Det har bidraget til at gøre Dublin evigt interessant med sin historie og tilpasning til det 21-århundrede. Grib selv din mulighed for at fordybe dig i den irske kultur gennem et udlandsophold.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

BIMM er Europas største og førende musikskole med skoler i Storbritannien, Irland og Tyskland. Via Uniclub kan du naturligvis også studere på andre BIMM Institute campuser i London, Berlin og Hamborg. Det er dog vigtigt at nævne at BIMM blot tilbyder 1-årig study abroad og hele uddannelser, og ikke det velkendte study abroad på 1 semester.

Med over 50-års erfaring som institut med fokus på musik og events, er BIMM Institute hovedcentralen for kreativitet. Med sin fokus på kreativitet, hands-on undevisning og underholdningsbranchen er BIMM med årene blevet ekspert i at fremme uddannelse i musikbranchen. BIMM er med årene blevet så anerkendt i underholdningsbranchen, at de har etableret tætte kontakter med bookere, agenturer, pladeselskaber, producenter og kendte kunstnere.

Underviserne på BIMM er eksperter på deres undervisningsområde, hvor de samtidigt stadigvæk er aktive i deres branche. Udover de yderst kompetente undervisere, holder BIMM også masterclasses med eksterne underviser, som er internationalt anerkendte stjerner. Tidligere har Brian May, Chuck D, Imogen Heap, Royal Blood, Nile Rodgers og Josh Homme været forbi BIMM og dele ud af deres erfaring.

BIMM Institute er altid strategisk placeret i kreative byer, særligt i de specifikke byers kreative områder. Det giver dig de ultimative muligheder for at blive inspireret og danne et fælleskab, der uden tvivl kommer til at udvikle sig til venskaber og et bredt netværk. De skarpeste state-of-the-art faciliteter pryder undervisningen og studiemiljøet på campus. Alt udstyr og software på BIMM campuser er blandt det bedste man kan få på markedet, og er med til at gøre institutionen til et af verdens bedste musiksskoler.

Uanset om du drømmer om en karriere inden for musik, event management eller medier og kommunikation, er BIMM den rette institution til at fremme dine muligheder og udvikle din kreativitet.

Om byen 🌇

Hovedstaden i irland, Dublin, ligger ved vandet som har udsigt til det irske hav, der opdeler Irland og England. Byen er rangeret som et af de mest populære turistdestinationer i Europa og har i de seneste årtier oplevet et markant økonomisk boom, hvilket har været med til at forme byen drastisk.

Mange af byens historiske områder er velbevaret, hvilket giver anledning til kulturel udforskelse i massevis. Yderligere, er der poppet nye shoppingcentre op sammen med en masse restauranter, klubber og naturligvis de famøse irske pubs, som gør Dublin til et superinteressant sted.

Du kommer aldrig til at mangle underholdning i Dublin. Byen er fyldt med områder såsom Temple Bar, som er et af Dublins mest populære områder. Her er samlet mange museer, kunst gallerier, restauranter, caféer, butikker og pubs som bliver et af Dublin hotteste områder at gå i byen i når nattetimerne rammer.

Trods vejret, der minder om det danske, finder man altid noget at lave i Dublin, og byen er fyldt med studerende, du kan slå dig sammen med, så dit ophold bliver uforglemmelig.

Bolig 🏠

STUDIEBOLIGER

Binary Hub

Med sit ungdommelige design, er Binary Hub mange studerendes foretrukne bolig i Dublin. Binary Hub byder på fuldt møblerede værelser med eget badeværelse og køkken. Derudover, er der lounges til at studere og slappe af, fitness, cykelskur, vaskerum, Wi-Fi, personale døgnet rundt og en masse hyggelige sociale events med beboerne.

Se mere her.

Griffith Halls of Residence

Et alternativ til boligsøgningen i Dublin, er Griffith Halls of Residence. Der er mulighed for at leje dig ind i din egen lejlighed eller i en delelejlighed. Griffith Halls of Residence er en troværdig boligudbyder og er anbefalet af BIMM Institute.

Se mere her.

JBs Student Residences

JBs Student Residences er studieboliger med et særligt ungdommeligt præg for studerende. Studieboligerne fås både som private lejligheder eller i delte lejligheder. Boligerne byder på fuld møblering, Wi-Fi, lounges til læsning og afslapning, delekøkken miljø, vaskerum, gratis parkering, udendørs arealer samt security døgnet rundt. Udover det, kan du nyde godt af gaming arealerne, uanset om du er til digitale computerspil eller bordtennis. For at være sikker på at du er sund og rask, er der naturligvis også åbent i kollegiets fitness døgnet rundt.

Se mere her.

Buckley Hall

Med sine lyse og rummelige værelser i hjertet af Dublin, er Buckley Hall et fornuftigt valg for studerende. Buckley Hall byder på fuldt møblerede værelser med on-site personale og security. Derudover, er der lounges til at studere og slappe af i, vaskerum, Wi-Fi, og gode offentlig transportmuligheder i gåafstand.

Se mere her.

Hey Day at Carman's Hall

Hey Day Student Living er et friskt ungt studiebolig koncept med et lækkert design. Studieboligerne fås både som private lejligheder eller i delte lejligheder. Boligerne byder på fuld møblering, Wi-Fi, lounges til læsning og afslapning, delekøkken, vaskerum, mini biograf, udendørs arealer samt personale og security døgnet rundt.

Derudover, kan du benytte dig af fitnesscenteret tilgængeligt for studerende samt få dig en kop kaffe på caféen.

Se mere her.

'The Tannery' on Destiny Student

Med sin korte distance til den legendariske bar, Temple Bar, er The Tannery garanteret gode sociale oplevelser. De tilbyder en simpel pris, som inkluderer det hele. Dette betyder at man for en flat rate får inkluderet el, varme, vand i prisen. Desuden er boligerne fuldt møblerede med mulighed for eget eller delte værelser. Der er Wi-Fi, vaskerum, fitness og spillerum, der sikrer en social atmosfære.

Se mere her.

Fresh Student Living

Med sin høje tilfredshedsrate, er Fresh Student Living et udemærket bud på en behagelig studiebolig mulighed. Fresh Student Living er en troværdig boligudbyder og er anbefalet af BIMM Institute. Især Brickworks og Parkgate er favorable valg i Dublin, baseret på beliggenhed og tidligere studerendes meninger.

Se mere her.

ALTERNATIVER

Er man ude efter alternativer til de ovenstående muligheder, som er forslået af BIMM Institute, findes der naturligvis mange muligheder. Boligmarkedet i Dublin er kæmpe, og der er helt sikkert noget for dig. Det er dog vigtigt at være opmærksom på troværdigheden ved disse. Nedenfor finder du en liste af alternativer til din boligsøgen, som på nuværende tidspunkt ikke er inspiceret eller anbefalet af BIMM Institute.

www.daft.ie

www.myhome.ire

www.rent.ie

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Ikke Nødvendig ✅

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
BIMM Institute, Dublin

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

BIMM Institute, Dublin

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Universitetet er i absolut international top-klasse

Universitetet er i absolut international top-klasse

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"It’s safe to say I tested out a lot of different areas when interning and fell into a great, creative role with a lot of freedom" - Nikki C.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

BIMM Institute, Dublin

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?