Velkommen til

BIMM Institute, Hamborg

Er man til et udlandsophold i et sted, der ikke minder om Danmark, men hvor weekendture hos familie, venner eller kæreste minder om en almindelig togtur gennem Danmark, så er Hamborg perfekt. Med et af verdens største havne er byen et vaskeægte business hub, hvor superbiler og luksus butikker pynter bybilledet. Til tilhængere af et mere råt bybillede, skal man ikke langt væk fra Louis Vuitton og Porsche forhandlere, før man befinder sig i legendariske Reeperbahn med barer og graffiti på ræd og række.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

BIMM er Europas største og førende musikskole med skoler i Storbritannien, Irland og Tyskland. Via Uniclub kan du naturligvis også studere på andre BIMM Institute campuser i Berlin, London og Dublin. Det er dog vigtigt at nævne at BIMM blot tilbyder 1-årig study abroad og hele uddannelser, og ikke det velkendte study abroad på 1 semester.

Med over 50-års erfaring som institut med fokus på musik og events, er BIMM Institute hovedcentralen for de kreative ildsjæle. Med sin fokus på kreativitet, hands-on undevisning og underholdningsbranchen er BIMM med årene blevet ekspert i at fremme uddannelse i musikbranchen.

BIMM er med årene blevet så anerkendt i underholdningsbranchen, at de har etableret tætte kontakter med bookere, agenturer, pladeselskaber, producenter og kendte kunstnere.

Underviserne på BIMM er eksperter på deres undervisningsområde, hvor de samtidigt er aktive i deres branche. Udover de yderst kompetente undervisere, holder BIMM også masterclasses med eksterne undervisere, som bl.a. er internationalt anerkendte stjerner. Tidligere har Brian May, Chuck D, Imogen Heap, Royal Blood, Nile Rodgers og Josh Homme været forbi BIMM og dele ud af deres erfaring.

BIMM institute er altid strategisk placeret i kreative byer, særligt i de specifikke byers kreative områder. Det giver dig de ultimative muligheder for at blive inspireret og danne et fælleskab, der uden tvivl kommer til at udvikle sig til venskaber og et bredt netværk. De skarpeste state-of-the-art faciliteter pryder undervisningen og studiemiljøet på campus. Alt udstyr og software på BIMM campuser er blandt det bedste, man kan få på markedet, og er med til at gøre institutionen til et af verdens bedste musiksskoler.

Uanset om du drømmer om en karriere indenfor musik, event management eller medier og kommunikation, er BIMM den rette institution til at fremme dine muligheder.

Om byen 🌇

Hamborg er hjemsted for over 1,8 millioner mennesker og den andenstørste by i Tyskland. Hamborg, der er kendt som “porten til verden”, skyldes byens velstand, et stort transportknudepunkt og en prangende industri kombineret og fremmet af indflydelsesrige medier.

Hamborg har omkring 2300 broer, som faktisk er mere end Amsterdam og Venedig tilsammen. Sammen med broer er der mange grønne områder, nogle endda brugt som rekreative spillesteder, der betragtes som en sand berigelse blandt de mange studerende beboende i området.

Udover et byliv der er præget af luksusbutikker, superbiler, generøse shoppingmuligheder, caféer og restauranter, er der særligt et område Hamborg er særligt kendt for. Nemlig legendariske Reeperbahn, som er stjernen af Hamborg natteliv. Det rå bybillede af Hamborg med barer og spistesteder på stribe er et sandt hotspot for lokale, studerende og turister fra hele verdenen der med garanti giver nogle mindeværdige oplevelser.

Som studerende i en divers by, lærer du ikk blot gennem bøger, men gennem livlige oplevelser. Dem kan du nyde godt af med Hamborgs mange teatre, operaer, kulturelle monumenter, kunst og sportslige begivenheder tilgængelige for alle.

Bolig 🏠

Smartments

Med sit friske design, er Smartment i Hamborg mange studerendes foretrukne bolig i byen. The Student Hotel byder på fuld møblerede værelser med eget badeværelse. Derudover, er der lounges til at studere og slappe af i, fitness, mulighed for at låne cykler, vaskerum, Wi-Fi, security døgnet rundt og meget mere.

Se mere her.

The Fizz

The Fizz er et friskt ungt studiebolig koncept med et lækkert design. Studieboligerne fås både som private lejligheder eller i delte lejligheder. Boligerne byder på fuld møblering, Wi-Fi, lounges til læsning og afslapning, delekøkken miljø, vaskerum, mini biograf, udendørs arealer samt security døgnet rundt.

Derudover, kan du frit parkere cyklen i cykelkælderen, som blot kan tilgås med chippen. Desuden kan du nyde godt af de fordele og rabatter The Fizz medlemskortet bringer og de mange sociale events, der bliver afholdt.

Se mere her.

Stuart Student Apartments

Stuart Student Apartment er studieboliger med et særligt ungdommeligt præg for studerende. Boligerne er ensuite lejligheder, der byder på fuld møblering, Wi-Fi, lounges til læsning og afslapning, og tilgængeligt rum med hjemlige nødvendigheder såsom støvsuger, strygebræt osv. til gratis lån.

Udover det, kan du nyde godt af gaming arealerne, uanset om du er til digitale computerspil eller et spil bordfodbold.

Se mere her.

Uninest Student Residences

Uninest Student Residences er et moderne studiebolig kompleks i hjertet af Hamborg. Studieboligerne fås både som private lejligheder eller i delte lejligheder. Boligerne byder på fuld møblering, Wi-Fi, lounges til læsning og afslapning, vaskerum, onsite personale samt security døgnet rundt.

Derudover, kan du frit parkere cyklen i cykelkælderen, som blot kan tilgås med chippen.

Se mere her.

Home Company

Et alternativ til boligsøgningen i Hamborg, er Home Company. Home Company er en troværdig bolig platform og er anbefalet af BIMM Institute.

Se mere her.

Immonet

Et alternativ til boligsøgningen i Hamborg, er Immonet. Immonet er en troværdig bolig platform og er anbefalet af BIMM Institute.

Se mere her.

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Ikke Nødvendig ✅

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
BIMM Institute, Hamborg

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

BIMM Institute, Hamborg

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Universitetet er i absolut international top-klasse

Universitetet er i absolut international top-klasse

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
“I personally love the resources we have to create new things and the amazing, supportive community. Having such a close network in BIMM Institute motivates everyone to work together.” - Unison

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

BIMM Institute, Hamborg

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?