Velkommen til

BIMM Institute, London

bimm“When a man is tired of London, he is tired of life; for there is in London all that life can afford…” er blot en af de mange famøse citater der beskriver London. Byen bliver ofte oplevet som en by hvor der er for meget at se, men for lidt tid. Tag skridtet videre end blot at være turist og løs luksusproblemet ved at tage dit udlandsophold på London South Bank University. Gå ikke glip af de uforglemmelige oplevelser der venter på dig i legendariske London.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

BIMM er Europas største og førende musikskole med skoler i Storbritannien, Irland og Tyskland. Via Uniclub kan du naturligvis også studere på andre BIMM Institute campuser i Dublin, Berlin og Hamborg. Det er dog vigtigt at nævne at BIMM blot tilbyder 1-årig study abroad og hele uddannelser, og ikke det velkendte study abroad på 1 semester.

Med over 50-års erfaring som institut med fokus på musik og events, er BIMM Institute hovedcentralen for de kreative ildsjæle. Med sin fokus på kreativitet, hands-on undevisning og underholdningsbranchen er BIMM med årene blevet ekspert i at fremme uddannelse i musikbranchen.


BIMM er med årene blevet så anerkendt i underholdningsbranchen, at de har etableret tætte kontakter med bookere, agenturer, pladeselskaber, producenter og kendte kunstnere.


Underviserne på BIMM er eksperter på deres undervisningsområde, hvor de samtidigt er aktive i deres branche. Udover de yderst kompetente undervisere, holder BIMM også masterclasses med eksterne undervisere, som bl.a. er internationalt anerkendte stjerner. Tidligere har Brian May, Chuck D, Imogen Heap, Royal Blood, Nile Rodgers og Josh Homme været forbi BIMM og dele ud af deres erfaring.


BIMM institute er altid strategisk placeret i kreative byer, særligt i de specifikke byers kreative områder. Det giver dig de ultimative muligheder for at blive inspireret og danne et fælleskab, der uden tvivl kommer til at udvikle sig til venskaber og et bredt netværk. De skarpeste state-of-the-art faciliteter pryder undervisningen og studiemiljøet på campus. Alt udstyr og software på BIMM campuser er blandt det bedste, man kan få på markedet, og er med til at gøre institutionen til et af verdens bedste musiksskoler.


Uanset om du drømmer om en karriere indenfor musik, event management eller medier og kommunikation, er BIMM den rette institution til at fremme dine muligheder.

Om byen 🌇

London er en by med både historie og modernetitet fra det 21. århundrede - et sandt knudepunkt af verdens kulturer og nationaliteter. Med en befolkning på 7 millioner, hvoraf 30% er af oversøisk herkomst, er London en af ​​de mest etniskpræget byer i verden. Over 300 sprog tales inden for dets rammer.

Londons museer og gallerier rangerer blandt verdens fineste, og er fulde af betydningsfulde elementer fra europæisk og global historie. Monumenterne fra London's strålende fortid, fra middelalderlige festlokaler til St. Paul's Cathedral, står ved siden af ​​moderne vidundere som Tate Modern og London Eye.

Til aktiviteter og underholdning er London i en liga for sig selv. Et shoppingmekka, weekendmarkederne i Portobello og Camden byder på banebrydende design og vintage fund samtidigt med at du kan 'splurge' løs i de rige og berømte stormagasiner ved Harrods eller Oxford Street. Der er hundredvis af teatre, natklubber og barer at vælge imellem samt utallige britiske pubber, der er verdenskendte for deres genkendelige karismatiske look og stemning.

Hjemmet til Londons West End, Royal Opera House, London Symphony og Royal Albert Hall, London har noget for enhver musiksmag. Udover det, er det et paradis for fodboldelskere, hvor der hver weekend er peppet op for sportsstemningen. Der er rig mulighed for at opleve store kampe på forskellige legendariske stadioner.

I modsætning til hvad mange tror, ​​er London ikke nødvendigvis dyrt. Byens store studenterpopulation betyder, at der er masser af gode værdier at finde, og mange butikker og attraktioner som tilbyder studierabatter. Fra restauranter med Michelin-stjerne til indiske buffeter med alt hvad du kan spise - ja, der er restauranter til alle slags budgetter og præferencer i London.

Bolig 🏠

STUDIEBOLIGER

Prince Consort Village

Beliggende i London's kreative del af byen, er Prince Consort Village mange musik studerendes foretrukne bolig. Prince Consort Village byder på fuld møblerede værelser med eget badeværelse. Derudover, er der lounges til at studere og slappe af i, fitnesscenter, låne cykler, vaskerum, Wi-Fi, security døgnet rundt og meget mere.

Se mere her.

Find Digs

Find Digs er en platform der har til formål at tilbyde studerende studieboliger til overkommelige priser. Du kan se de forskellige boliger omkring London, der bliver tilbudt, uanset om du ønsker at leje dig ind i egen lejligheder eller delt bolig.

Se mere her.

Pure Student Living

Pure Student Living er studieboliger med et særligt ungdommeligt præg for studerende. Studieboligerne fås både som private lejligheder eller i delte lejligheder. Boligerne byder på fuld møblering, Wi-Fi, lounges til læsning og afslapning, delekøkken miljø, vaskerum, udendørs arealer samt security døgnet rundt. For at være sikker på at du er sund og rask, er der naturligvis også fitness areal i nogle af Pure Student Living komplekser.

Se mere her.

The Lyra

Et populært valg blandt unges boligsøgen i London, er The Lyra. The Lyra byder på fuldt møblerede værelser med eget badeværelse og køkken. Derudover, er der lounges til at studere og slappe af i, låne cykler, vaskerum, Wi-Fi, security døgnet rundt og cykelskur. Boligen er beliggende ved siden af offentlig transportmuligheder, så du aldrig er langt væk fra hvor det hele sker.

Se mere her.

New Orient House

Studieboligerne fra New Orient House byder på vaskeægte studiemiljø, og blot en 15-minutters gåtur fra BIMM Institute. New Orient House byder på fuldt møblerede værelser med eget badeværelse og køkken. Derudover, er der lounges til at studere og slappe af i, låne cykler, vaskerum, Wi-Fi, security døgnet rundt og cykelskur. Boligen er beliggende ved siden af offentlige transportmuligheder, så du aldrig er langt væk fra hvor det hele sker.

Se mere her.

ALTERNATIVER

Er man ude efter alternativer til de ovenstående muligheder, som er anbefalet af BIMM Institute, findes der naturligvis mange muligheder. Boligmarkedet i London er kæmpe, og der er helt sikkert noget for dig. Det er dog vigtigt at være opmærksom på troværdigheden ved disse. Nedenfor finder du en liste af alternativer til din boligsøgen, som på nuværende tidspunkt ikke er inspiceret eller anbefalet af BIMM Institute.

www.dexters.co.uk

www.kfh.co.uk

www.knightfrank.co.uk

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Nødvendig 🔖

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
BIMM Institute, London

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

BIMM Institute, London

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Universitetet er i absolut international top-klasse

Universitetet er i absolut international top-klasse

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"I had a great time studying at BIMM, I immediately felt part of the college and quickly settled into the local music scene" - Sven B.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

BIMM Institute, London

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?