Velkommen til

BINUS University

En studieoplevelse, hvor livstilen på SU nærmest er royal i en vibrerende storby rammer anderledes. Jakarta byder på det autentiske asiatiske storbyliv med kulinariske madoplevelser med let adgang til Bali, hvis de forlængede weekendture skal krydres med tropiske omgivelser. Oplev et af verdens mest hurtigst udviklende byer i Asien, der byder på alt, hvad hjertet begærer.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

BINUS University, er gennem de sidste knap 40 år vokset til at husere over 30.000 studerende på tværs af 6 campusser, som har gjort universitetet til at være et af de ledende universiteter i Indonesien.

BINUS University har gennem årene modtaget hæderlige priser for at hyre kompetente undervisere, tætte samarbejder med multinationale virksomheder, der bidrager til virkelighedsnære cases, et entreprenørvenligt studiemiljø og ikke mindst for det faktum at BINUS University er landets mest internationale universitet.

For at internationale studerende skal få en gnidningsfri start får man tildelt en Unibuddy, som er ens faste lokale studiekammerat som viser en rundt og sørger for, at man hurtigt får en personlig introduktion af campus og studiebyen.

Universitetet går også op i, at studiemiljøet er åbent og moderne og derfor har man adgang til moderne klasseværelser, study lounges, sociale arealer og et stort cafeteria der serverer lækker frokost.

Om byen 🌇

At være studerende i Jakarta, er en unik oplevelse for studerende. Byen byder på alt, hvad hjertet begærer med verdensklasse uddannelse til lave studieafgifter og SU-venlige priser der gør det muligt at leve et eksklusivt liv i Indonesiens hovedstad.

Man kan sige meget om Jakarta, men mest væsentligt at vide er, at du som international studerende i byen aldrig kommer til at kede dig eller blive sulten. Jakarta vrimler nemlig med aktiviteter såsom udflugter, hiking, shopping, fitnesscentre, biografer, vandparker et vibrerende natteliv og så ubeskriveligt meget mere.

Det er ikke usædvanligt, at sulten rammer efter en hel dag med udendørs aktiviteter. Derfor kan du gang på gang glæde dig til at prøve et af de utallige restauranter, caféer eller street food boder, der serverer kulinariske madoplevelser til særdeles SU-venlige priser.

Udover at drage fordel af det dejlige klima, høje levestandard og den autentiske oplevelse af en vibrerende asiatisk storby, er det tropiske paradis, Bali, blot under 2 timers flyvetur til billige penge.

Bolig 🏠

BINUS Square - Hall of Residence

BINUS University tilbyder fuldt møblerede studieboliger med gratis shuttle busser, der kører dig frem og tilbage fra campus.

Studerende der bor på BINUS Square kan nyde godt af de mange faciliteter som inkluderer study lounge, fitness, swimming pool, vaskerum, gaming område og cafeer, der gør at studieboligerne føles som en by i sig selv med et tæt fællesskab.

Se mere her

Travelio

Travelio, er en troværdig bolig platform, og er brugt af mange studerende i jagten på boliger i de større Indonesiske byer. Travelio er desuden anbefalet af BINUS University

Se mere her.

Flokq

Flokq, er en troværdig bolig platform, og er brugt af mange studerende i jagten på boliger i den Indonesiske hovedstad. Flokq er desuden anbefalet af BINUS University

Se mere her.

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Nødvendig 🔖

IELTS eller TOEFL:

Nødvendig 🔖

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
BINUS University

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

BINUS University

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Dette universitet er 100% dækket af udlandsstipendiet.

Dette universitet er 100% dækket af udlandsstipendiet.

Perfekte omstændigheder for naturelskere og de eventyrslystne sjæle.

Perfekte omstændigheder for naturelskere og de eventyrslystne sjæle.

Forvent en god levestandard på SU.

Forvent en god levestandard på SU.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"I really enjoyed the programs BINUS offered. They made it easier to adjust to crazy Jakarta life. What I liked most was the international buddy system where each exchange student was set up with two local students to help show them around and introduce them to Indonesian living" Sarah J.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

BINUS University

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?