Velkommen til

Brussels School of Governance

Hovedstaden i Belgien, Bruxelles, er i sandhed en vaskeægte repræsentation af det nuancerede Europa. Bruxelles ligger i hjertet af Europa og bliver ofte associeret med NATO og EU. Det er ikke uden grund byen bliver kaldt for "hovedstaden i Europa" med sin diverse internationale folkemængde og overdådige smukke europæiske arkitektur. Få indblik i den fascinerende internationale og multikulturelle natur af den elegante "lille storby", Bruxelles.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

Som hjemby for EU og NATO, er Bruxelles det ideelle sted for studerende med forskellige interesser. Specielt for de med interesse indenfor business, politik og samfundsfag. Bruxelles School of Governance (BSoG), ligger i hjertet af Bruxelles og giver studerende mulighed for at få mest muligt ud af byen under studietiden.

Over 300 internationale studerende fra 60 forskellige nationaliteter drager mod universitetet hvert semester, som er med til at give et sandt kosmopolitisk og kulturelt berigende miljø. BSoG, er et tæt fælleskab indenfor et større moderuniversitet, der byder på engelsk kvalitetsundervisning midt i en tosproget (fransk og hollandsk) by.

Undervisninger foregår i interaktive klasselokaler hvor lærer-til-student ratio er lav, hvilket giver fokus på netop de studerendes læring. BSoG tilbyder virkelighedsnær undervisning som giver dig mulighed for at implementere det i internationalt anerkendte virksomheder og organisationer institutionen samarbejder med. Bruxelles School of Governance er en alliance mellem Institute for European Studies (Vrije Universiteit Brussel) og Vesalius College.

Med institutionens prestige følger også fordelen af, at nogle undervisningstimer foregår med prominente akademikere og praktikere indenfor områderne: fred og sikkerhed. De besøger ofte BSoG for at holde foredrag for derefter at interagere med studerende og andre eksperter. Studerende kan også drage fordel af seminarer og workshops med besøg fra anerkendte beslutningstagere og ledere i EU. Som studerende på skolen har du adgang til alle faciliteterne på Vrije Universiteit Brussel, herunder biblioteker, computerlaboratorier, cafeterier og sportsfaciliteter.

Om byen 🏙️

Bruxelles er en by på cirka to millioner, og på trods af, at byens hovedsprog er fransk, er Bruxelles omgivet af et bredt hollandsktalende samfund, som gør at man kan komme til at høre fransk, hollandsk, tysk og engelsk på gaden. Faktisk estimeres det, at 1/3 af byens indbyggere kommer fra udlandet.

Det er med til at give byen et frisk pust i de ellers overdådige smukke gader med gudesmuk europæisk arkitektur og de hyggeligste små gadecaféer. Desuden er byen kendt for sin brede palette af shopping muligheder, som kan gøre en hungrende efter en bid mad og noget at skylle ned med. Dette er især tilfældet for de studerende om fredagen, som kan belønne sig selv med byens overvældende mange butikker der sælger noget til den søde tand og byens legendariske øl, som kan anbefales at opleves under en guidet ølsmagning.

Bruxelles har en særdeles fascinerende international - og multikulturel folkemængde, der begiver sig rundt i de smukke europæiske gader. Det gør det nemt at møde nye mennesker, hvor du kommer til at opleve, at næsten alle kan engelsk i en vis grad, hvilket er en af ​​grundene til, at mange kalder Bruxelles for et af ​​Europas hyggeligste byer. Hvem ved, måske ender du med at lære et helt tredje sprog under studieopholdet.

Bruxelles er også hjemsted for nogle af verdens mest berømte mad - og drikkevarer, såsom Pommes Frites, vafler, chokolade, tusinder af forskellige typer øl samt kulturelle ikoner i form af tegneserier og personer såsom 'TinTin', Hercule Poirot, Eddie Merckx og Jean-Claude Van Damme.

Bruxelles relativt centrale beliggenhed i Europa giver et ideelt udgangspunkt for internationale rejser. Bruxelles er kun 420 km fra Paris, 318 km fra London, 312 km fra Frankfurt og 173 km fra Amsterdam. Offentlig transport i Bruxelles såvel som til og fra Bruxelles, er veludført og økonomisk. For længere ture kan studerende finde attraktive priser på højhastighedstog eller lavprisselskaber.

Bolig 🏠

Off-campus boliger

BSoG har ikke sine egne kollegier, men har derfor gjort sig umage med at gøre boligjagten i Bruxelles lige til. Derfor får du foræret dokumentet, der giver dig det fulde overblik over dine boligmuligheder i Bruxelles.

Få det fulde overblik her.

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Ikke Nødvendig ✅

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Brussels School of Governance

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Brussels School of Governance

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Universitetet er i absolut international top-klasse

Universitetet er i absolut international top-klasse

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Dette universitet er 100% dækket af udlandsstipendiet.

Dette universitet er 100% dækket af udlandsstipendiet.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"This programme, along with the study abroad and internships opportunities, have taught me not only to the theoretical part of communication studies, but also to apply those theories to the real, fast-changing media world" - Magali V.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Brussels School of Governance

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?