Velkommen til

Ca'Foscari University of Venice

Den imponerende arkitektur, kanalerne, broerne og de snævre gader er med til at skabe en stemning der giver sommerfugle i maven. Byen er mere end et postkort-kulisse, med sin levende historie der strækker sig i over 1600 år. Fordyb dig i Italiens perle Venedig, og få en uforglemmelig studieoplevelse, som blot få kan prale af at have oplevet.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

Ca' Foscari University of Venice er et historisk universitet i smukke Venedig. Over 24.000 studerende går i øjeblikket på universitetet, hvoraf 1000 af disse er internationale studerende.

Det er værd at bemærke, at vi på nuværende tidspunkt blot kan tilbyde hele bachelor- og masterstudier på Ca' Foscari University of Venice, og ikke semesterophold.

Universitetet blev grundlagt i 1868 som Italiens første business school, og uddanner i dag den næste generation af ledere. Alt undervisning er skræddersyet med henblik på at tiltrække forskere og undervisere, der er dybt specialiserede indenfor deres område.

Der er en bred vifte af engelskunderviste bachelor- og masterstudier tilgængelige for internationale studerende. Der er alt fra humaniora og økonomi til videnskab og kunst.

Universitetet kan prale af et smukt campus i det naturskønne hjerte af Venedig. Studerende har adgang til et væld af faciliteter såsom et fantastisk bibliotek, hyggelige spisesteder, fitnessrum, hjælpsomme studenterservice og meget mere.

Om byen 🌇

Legendariske Venedig, beliggende i den nordøstlige del af Italien, hvor Adriaterhavet bølger ind mod lagunen, og hvor vi finder en af de mest romantiske og karakteristiske byer i verden.

Adriaterhavets dronning som Venedig også kaldes, ligger i en lagune ud til Adriaterhavet, hvor byen er bygget på 100 små øer, støttet af millioner af pæle og over 400 broer. De mange seværdigheder i byen, der kommer som perler på en snor, gør din studieoplevelse til en af de mest fascinerende.

I hjertet af byen løber kanalerne under de mange karakteristiske broer, hvor den ene gondol efter den anden, sejler med turisterne og forelskede par. Her ser du store monumenter, paladser, store torve og smalle gader, hvor historie og kunst mødes med det smukke Adriaterhav. Alt sammen noget, som har sikret Venedig en plads på UNESCO’s verdensarvsliste siden 1987.

Byens atmosfære, kulinariske madoplevelser, stærke kaffe og hyggelige vinbarer sender unægteligt alle dine sanser i syvende himmel. Dit syn på livskvalitet vil for evigt ændres, hvis du får æren af at kalde Venedig for din studieby.

Bolig 🏠

On-campus housing

Ca' Foscari University of Venice har været ekstremt dygtige til at følge med på efterspørgslen af studieboliger i Venedig. Universitetet har investeret i både deleboliger og private værelser, afhængigt af studerendes boligønsker. Der er sågar et helt team dedikeret til at hjælpe studerende med at finde bolig.

Housing kontoret kan kontaktes på housing@unive.it og/eller på +39 041 234 8222

Se mere her

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Ikke Nødvendig ✅

IELTS eller TOEFL:

Nødvendig 🔖

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Ca'Foscari University of Venice

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Ca'Foscari University of Venice

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
“Before coming to Venice for my exchance I had no idea what to expect. At the end of it, what I can say, is that it was truly the most rewarding and enriching experience I have ever had" - Jess U.

Multikulturel.

Ansøg digitalt nu til

Ca'Foscari University of Venice

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?