Velkommen til

California State University Channel Islands

Kombinationen af en placering imellem strandparadiset Malibu, livlige Santa Barbara og det evigt legendariske Los Angeles giver automatisk de rette omstændigheder for en uforglemmelig studieoplevelse i udlandet. Camarillo er stedet for dig, der gerne vil have solskinsdage og kilometerlange strande tilgængeligt som standard. Er man til yderligere udforskning ligger både San Francisco og Las Vegas blot ca. 5 timer fra din studieby.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

California State University-systemet (CSU), er det største offentlige universitetssystem i USA. Da linjen af CSU universiteter er delvist finansieret af studieafgiften og delvist af staten, får du den originale amerikanske studieoplevelse med høj faglighed samtidig med, at studieafgiften gang på gang får kåringer såsom "Most valuable education for your money".

Hvilken bedre fordel er der at tage af det ovenstående end CSU Channel Islands campus (CSUCI), som er et smukt syn med sine bygninger bygget i spansk stil, smuk natur og beliggenhed tæt på stranden. Desuden har CSUCI en bred palette af fag og studier, som gør at sandsynligheden for, at du finder noget meritoverførende til dig er rigtig høj.

Undervisningen foregår i mindre klasseværelser således, at du får det maksimale ud af læringen samtidig med, at du får den autentiske amerikanske studieoplevelse ved at læse med studerende i et mere personligt og intimt miljø.

California State Universities, er i øvrigt kendt for at tiltrække studerende fra hele verden, hvilket betyder at du ikke blot får venner og netværk i USA, men også fra hele kloden.

CSUCI, er kendt for at være et super intimt campus med sine knap 6000 studerende, som gennem universitetets mange sociale klubber, organisationer, sportsklubber og events har et nærmest familienært bånd.

Om byen 🌇

Camarillo kendt for sin laid back atmosfære i det sydlige Californien. Byen byder på solskin næsten året rundt, hvilket betyder, at der er masser af tid til udendørs shopping på Camarillo Premium Outlets, hike i bjergene eller cykle langs bakkerne for derefter at forkæle sig med byens lækre restauranter eller vinsmagning på vingårdene.

Camarillo er opkaldt efter sin oprindelige familie af ranchere, og oser af lille bys charme og rig landbrugshistorie. Fordyb dig i det kulturelle gennem historiske attraktioner såsom Camarillo Ranch og Commemorative Air Force museum eller unikke spændende attraktioner som Skydive Coastal California eller Skyrider Ultralights.

Og hvis stranden kalder, følger du blot den friske havbrise beliggende ud til Stillehavet. Nyd den korte naturskønne køretur fra Camarillo til de smukke strande i Californien. Uanset om du ønsker at se Point Hueneme, Malibu eller Point Mugu, er de alle kun få kilometer væk.

Får du glæden af en forlænget weekend får du stor glæde af Camarillos geniale beliggenhed. Du er nemlig blot 1 time fra LA og ca. 5 timer fra Las Vegas og San Francisco, og mange andre seværdige amerikanske byer.

Bolig 🏠

On-Campus

CSUCI har flere bygninger rundt om campus, som studerende kan bo på. Du kan vælge imellem 4 forskellige boligkomplekser under navnet Santa Rosa Village, Santa Cruz Village, Anacapa Village og Town Center. De fleste boliger i alle komplekser, er delte boliger udover Anacapa Village som tilbyder egne boliger.

Se mere her

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Nødvendig 🔖

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
California State University Channel Islands

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

California State University Channel Islands

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"I love CSU Channel Islands! I have grown so much both academically and professionally. I have made many great memories and friends and I have encountered excellent professors" - David M.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

California State University Channel Islands

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?