Velkommen til

Colleges of Contra Costa

San Francisco, er det tætteste du kommer på en rejse gennem tid og rum med sin ufattelige udvikling. Hvad der startede som et fort bygget af spanierne i 70'erne til i dag at være et epicenter for den absolutte elite af gigantiske virksomheder og frembrusende start-ups, kan ses når man suser gennem byens svævebaner. Tag selv turen og oplev de historiske kvarterer, den naturlige skønhed, den amerikanske skyline og ikke mindst "The business capital" som Google, Facebook, Uber og mange kendte firmaer kalder for hovedkvarter.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

Siden 1949 har Contra Costa College, lokaliseret i Pleasant Hill området, huseret studerende blot 45 minutter fra San Francisco. Diablo Valley College, er det største college i CCC systemet og tilbyder en bred palette af uddannelser og fag til ca. 22.000 studerende, hvoraf 1000 af internationale studerende fra mere end 70 forskellige lande.

Undervisningen foregår i mindre klasser således, at din læring er i fokus og fælleskabet blandt de medstuderende bliver stærkere. Desuden er DVC undervisere og medarbejdere kendt for at have en personlig og interaktiv måde at kommunikere med studerende på. Colleges of Contra Costa er et college der primært fokuserer på bacheloruddannelser, og dermed har du mulighed for både at læse en hel bachelor eller et semester på institutionen.

Udover et sikkert og venligt campusmiljø til at socialisere på, har man rigelige muligheder, for at prøve kræfter med de mange forskellige students clubs indenfor mange forskellige interesser.

Diablo Valley College er et ud af tre colleges under Colleges of Contra Costa systemet, hvor du også har mulighed for at læse på Contra Costa college og Los Medanos College, som alle sammen er beliggende i en kreds rundt om indre San Francisco.

Om byen 🌇

San Francisco startede som et fort, der blev oprettet af spanierne i 1776 ved siden af lokationen for Golden Gate Bridge i dag. I årtier forblev byen relativt lille. Derefter i 1848 trak the Gold Rush tusinder af mennesker til Californien i håb om at strejke rige. Befolkningen i San Francisco sprang fra 1.000 til 25.000 mennesker. Dette etablerede byen som et økonomisk epicenter ikke kun på vestkysten, men i hele USA.

I dag er San Francisco hjemsted for 8.7 mio. indbyggere og desuden mange milliardvirksomheders og start-ups hovedkvarter, hvilket gør studier i San Francisco til den perfekte destination for udvikling og netværk.


Ud over at være en sand business hub, er San Francisco et knudepunkt for internetteknologi med tætte relationer til Silicon Valley og virksomheder, der har spillet store roller i dot-com og Web 2.0 boomet (som Google, Facebook og LinkedIn, som alle har deres hovedkvarter i San Francisco).

Byen har et væld af restauranter, caféer, barer og klubber, som gør byen til et af de livligste byer i Californien med sin pulserende dagligdag og ikke mindst det vibrerende natteliv.


Med sit ideelle klima som giver varme i dagslyset og kølige nætter, naturlig skønhed og enestående kulturelle oplevelser, er det at drømme sig til et study abroad i San Francisco, som af mange bliver set som den ultimative oplevelse for internationale studerende.

Oplevelsens to-do liste kan blandt andet byde på attraktioner såsom Golden Gate Bridge, Alcatraz, Coit Tower og Chinatown. En nyhed i San Francisco er svævebanerne, som er begyndt at suse gennem byens centrum.

Desuden er der fantastiske kystlinjer at vandre langs såsom Presidio eller Golden Gate Park, og dejlige strande at slappe af på i blandt andet North Beach eller Santa Cruz. Har du brug for en getaway fra storbylivet kan du snildt besøge Californiens vin-land kun et par timer væk i Napa Valley eller tage på ski i bjergene omkring Lake Tahoe.

Bolig 🏠

4STAY

4stay tilbyder Colleges of Contra Costa studerende en række boliger og værelser til leje omkring campus. Man kan søge efter både fuldt møblerede og umøblerede lejligheder, private værelser, delte værelser og hele boliger på både semester- og årsbasis. 4STAY er en form for Airbnb med studenterboliger.

4STAY er en troværdig bolig platform, og er en del af Colleges of Contra Costa’s dedikerede boligsøgnings assistance.

Se mere her.

Homestay

Studerende har mulighed for at opleve den autentiske amerikanske kultur gennem Homestay. Homestay løsningen er en garanteret placering hos en familie, der ønsker at være værtsfamilie for en international studerende, og kan give dig et ægte indblik i den amerikanske livsstil. Studerende får et værelse og flere måltider om dagen til i alt $900 om måneden.

Hvad der især er populært ved Homestay er, at man blot binder sig i 2 måneder, hvilket er en super kort periode når vi snakker bolig i Californien. Det betyder, at man i princippet kan tage et halvt semester under en Homestay ordning og finde bolig selv efterfølgende hvis man ønsker det.


Se mere her.

Interresidential

Interresidential studieboliger kan fås både som privat studiebolig eller som delte boliger afhængigt af ønsker og behov.


Alle boligerne ligger en 5 minutters gåtur fra DVC Campus og byder på boliger med aircondition, HD-TV, busser foran komplekset, spisebord og stole, køleskabe, komfur, ovn og køkkenredskaber.


Desuden har kollegiet sit eget private fitnesscenter, swimmingpool og spa, hvor studerende kan træne, nyde og slappe af i deres fritid.

Se mere her.

TIPS OG TRICKS

Ovenstående boligmuligheder er primært umøblerede boliger, og derfor kan det være rart at vide, at der findes firmaer som Cort, som takler disse situationer.


Du vælger simpelthen blot, hvilken møbelpakke leasing, der passer dig/jer bedst, arrangerer en tid og dato du kan få leveret møblerne på og åbner døren op til et venligt hold Cort medarbejder, der sætter det op for dig. Se hvordan Cort virker her.


Se Cort's møbelpakker her.

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Nødvendig 🔖

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Colleges of Contra Costa

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Colleges of Contra Costa

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"I enjoy the fact that the communication with professors have a personal touch and they genuinely care about student's success" - Annie T.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Colleges of Contra Costa

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?