Velkommen til

Colorado Mesa University

Grand Junction i Colorado er destinationen, der realiserer 'The American Dream' med et twist af et vaskeægte naturligt paradis. Et studieophold på denne destination giver dig oplevelser og et fælleskab, som du hidtil kun har set på film og de flotteste omgivelser. Grib chancen og bliv klogere akademisk samtidig med, at du beriger dig selv med de utallige udendørsaktiviteter, du kan opleve i Grand Junction, Colorado.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

Colorado Mesa University (CMU), er lokaliseret nær downtown Grand Junction. Universitetet huserer i alt omkring 11.000 studerende, som nyder godt af et stærkt fælleskab med sine mindre klasse størrelser samt diverse klubber og organisationer.

Der er rig mulighed for at danne venskaber og netværk i campusboligerne gennem de forskellige universitetsklubber, som kan være alt fra akademiske organisationer til sports relaterede klubber.

Universitetet udbyder mange forskellige fag indenfor en bred palette af studieområder, hvilket giver dig gode chancer for at finde noget til netop dine studiebehov. Disse fag og studier bliver undervist i moderne læringsfaciliteter, hvor der i knap 90% af klasselokalerne er under 40 studerende, således at du får det maksimale ud af din akademiske oplevelse på dit studieophold og et tættere fællesskab med dine studiekammerater.

Derudover, bliver du budt velkommen af din egen Unibuddy, som er en nuværende CMU studerende, der er tilknyttet en eller flere internationale studerende. De har til formål at guide nye studerende med alt de har har brug for, så nye studerende får en glidende overgang ind i deres nye omgivelser.

Om byen 🌇

Grand Junction og byens nærliggende områder, er et sandt udendørs paradis. Med et indbyggertal på 135.000 kan studerende nyde godt af det gode fra større byer, men blot uden overfyldte gader, hektisk trafik og alt for travle lufthavne.

Grand Junction, er kendt som en sikker by og et område, der ligger stor lid i at give indbyggere i byen en inkluderende følelse af fælleskab. Dermed er der ofte kulturaktiviteter under åben himmel indenfor kunst, musik og teater. Derudover, afholdes der forskellige festivaler, koncerter, markeder og andre kulturelle events året rundt.

Er man eventyrlysten og et udendørsmenneske, er Grand Junction den ideelle destination for dig. Der er rig mulighed for mountain-biking, riverrafting, klatring, ski og hiking. The Colorado National Monument er blot en 20-minutters køretur fra campus, hvis man vil opleve sand natur.

Er man fan af at stå på ski, ligger Powderhorn ski resort blot 60 kilometer fra campus. Andre populære destinationer, som også er lige i nærheden er Glenwoods Springs, som er kendt for sine "mineral hot springs", Black Canyon og skibyerne Vail, Aspen og Telluride. Ønsker man noget variation fra den skønne natur, ligger Las Vegas 800 kilometer fra Grand Junction.

Bolig 🏠

CMU Residence Halls

CMU Residence Halls, er CMU's on-campus studieboliger som inkluderer Wi-Fi, vaskerum, computer labs, kabel-TV, en seng samt security 18 timer i døgnet hele ugen. Boligerne er delt op i 'Traditional Halls' og 'Suites & Semi-Suites'.

'Traditional Halls' minder om mange kollegier, hvor man deler badeværelse med 4-6 andre beboere. De bliver dog rengjort to gange om dagen, alle hverdage og en gang om dagen i weekenderne.

'Suites & Semi-Suites' inkluderer eget badeværelse i hver suite, som man deler med sin eventuelle roommate(s). Man har selv ansvaret for at gøre badeværelset rent i sin suite, men derimod bliver fællesarealerne omkring studieboligerne rengjort af personalet.

Se mere her.

Off-campus

Hvis man ønsker at finde noget privat udenfor campus, har CMU lavet en Off-campus Housing Service, hvor de under deres portal samarbejder med troværdige boligudbydere, for at sikre at studerende kan være trygge i deres boligsøgen udenfor campus. Det er en god idé at læse denne informationsside inden man påbegynder sin off-campus boligsøgen.

Se mere her.

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Nødvendig 🔖

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Colorado Mesa University

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Colorado Mesa University

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Perfekte omstændigheder for naturelskere og de eventyrslystne sjæle.

Perfekte omstændigheder for naturelskere og de eventyrslystne sjæle.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"People care about you here. I'm just thankful for the opportunity to get to come here and experience this" - Hunter D.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Colorado Mesa University

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?