Velkommen til

Curtin University, Dubai

I det spektakulære Dubai kan man ikke andet end at måbe over kombinationen af ultramoderne skyskrabere, solrigt klima og lyse sandstrande i selvsamme by. Dertil foregår alt dette i en sand sammensmeltning af alverdens kulturer. Den vestlige tilgang i orientalske omstændigheder er uden tvivl dét der skal til, for at belyse din viden om kulturer og naturligvis nyde godt af det delikate udvalg af madretter, der fremkommer når kulturer mødes.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

Curtin University, er blandt de største og mest multikulturelle universiteter i UAE med studerende fra hele verden. Er du forelsket i Curtin University, men foretrækker en anden destination? Så kan du glæde dig over at de har campus i Sarawak (Malaysia), Dubai (UAE), Perth (Australien), Singapore og Beau Bassin-Rose Hill (Mauritius).

Campus ligger i Dubai International Academic City og byder på et autentisk studiemiljø. Du kan forvente at få den overdådige internationale studieoplevelse på et af de mest prestigefyldte, moderne og mest verdensklasse universiteter i et fornemt læringsmiljø. Udover et lækkert campus har du nem adgang til over 500 nærtliggende restauranter samt offentlig transport til de legendariske skyskrabere. Alt dette med medstuderende fra hele verden i selveste Dubai.

Det er nemt at se, hvorfor studerende fra hele kloden flokkes om Curtin University i Dubai. Universitetet er rangeret som blandt de top 1% bedste universiteter, som garanterer verdensklasse uddannelse. Derudover foregår det hele i et varmt solrigt klima med en afslappet livsstil og en levende økonomi med eventyr og nye opdagelser lige udenfor døren.

Det er værd at nævne, at Curtin University ligger solidt i verdens top 200 (QS World University Rankings). Til dette følger en bred palette af fag og studier, som gør det bekvemmeligt at finde noget indenfor netop dit studieområde. Uanset om du læser et semester eller en hel uddannelse på Curtin University i Dubai.

Om byen 🌇

Dubai er en overdådig by med skyskrabere, havne og sandstrande spækket med turisme takket være det solsikre klima. Ligesom store dele af Den Persiske Golfkyst har Dubai et varmt klima året rundt.

Temperaturen er høj i sommermånederne og moderat resten af ​​året. Den koldeste vintermåned er normalt januar med temperaturer på cirka 15°C, mens den varmeste sommermåned er juli med højder på mere end 40°C.

På grund af sin store udstationerede befolkning føles omstændighederne orientalske fra Mellemøsten, hvor atmosfæren er tolerant. Det vil sige, at religiøse tilhørsforhold ikke er et fremtrædende aspekt af bylivet. Islam er majoritetsreligion, men kirker og hindutempler ligger side om side i denne unikke sammensmeltning af kulturer. Det har medvirket til, at madkulturen i byen er forbløffende med køkkener fra hele verden samlet på ét sted.

Det siger sig selv, at udover det uendelige udvalg af madsteder, fancy barer og det smukke syn af Burj Khalifa har du alverdens muligheder for shopping i blandt andet verdens største shopping center. Derudover er de gode priser på biler og benzin med til at gøre Dubai's gader til et bilshow-lignende event for superbiler. Din Instagram kommer i hvert fald ikke til at fejle noget efter at have studeret i Dubai.

Dubai er især kendt for at være et sikkert sted med minimal kriminalitet, som gør det behageligt at opleve byens seværdigheder uanset tid på døgnet. Desuden er byen udover sin turisme kendt som et business knudepunkt, hvor administrativ effektivitet og åbenhed over for virksomheder har opmuntret til forbløffende vækst. Som hot spot for personer fra hele verden i et frembuldrende business distrikt har du muligheden for at skabe dig et personligt netværk, der kan få dig steder hen i verden du ikke havde drømt om.

Det vestlige område af Dubai nyder godt af små strækninger af lyse sandstrande, som har været med til at kulminere byens turistindustri. Dubai har forsøgt at øge byens begrænsede strandpromenader, og i mangel af naturlige offshore-øer blev der med tiden opfordret til at bygge gigantiske menneskeskabte øer ud for byens kyst. Den mest berømte af disse er Palm Jumeirah, som har form som et palmetræ. En anden seværdighed omfatter også "World Islands", en klynge af små øer, som skal forestille et verdenskort ovenfra.

Bolig 🏠

Curtin University i Dubai har et utroligt godt udvalg af studieboliger samt professionel hjælp til disse. Desuden er det gratis at ansøge om dem og alle boligerne omkring campus er fuldt møblerede.

Du kan få det fulde overblik her.

Har du brug for personlig assistance kan du altid kontakte admissions@curtindubai.ac.ae

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Nødvendig 🔖

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Curtin University, Dubai

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Curtin University, Dubai

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Universitetet er i absolut international top-klasse

Universitetet er i absolut international top-klasse

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"Studying Business in Curtin University Dubai has allowed me to develop and elevate the beginnings of my professional career. The course materials are integrated with real life applications, allowing me to understand things better. The lecturers are extremely supportive and ensure that the students perform to their potential" - Martin M.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Curtin University, Dubai

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?