Velkommen til

Curtin University, Malaysia

Sarawak afslører en anden side af Asien i modsætning til andre steder, og tilbyder et alternativ til dem, der søger ydmyg autenticitet langt fra klisterne med turistfælder. På Borneo får du den fulde oplevelse med utrolig natur, streetfood i verdensklasse og SU-venlige priser.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

Curtin University er et kulturelt forskelligartet universitet med studerende fra hele verden. Er du forelsket i Curtin University, men foretrækker en anden destination? Så kan du glæde dig over at de har campus i Sarawak (Malaysia), Dubai (UAE), Perth (Australien), Singapore og Beau Bassin-Rose Hill (Mauritius).

Campus ligger i eksotiske omgivelser, og byder på et fantastisk studiemiljø. Udover et lækkert campus har du nem adgang til de unikke eventyrlige oplevelser, som er med til at give en unik studieoplevelse.

Det er nemt at se, hvorfor studerende fra hele kloden flokkes om Curtin University. Universitetet er rangeret som blandt de top 1% bedste universiteter, som garanterer verdensklasse uddannelse. Derudover foregår det hele i et varmt solrigt klima med en afslappet livsstil og en levende økonomi med eventyr og nye opdagelser lige udenfor døren.

Det er værd at nævne, at Curtin University ligger solidt i verdens top 200 (QS World University Rankings). Til dette følger en bred palette af fag og studier, som gør det bekvemmeligt at finde noget indenfor netop dit studieområde.

Du kan forvente at få den overdådige tropiske studieoplevelse på et af de mest prestigefyldte, moderne og verdensklasse universiteter i et fornemt læringsmiljø. Alt dette med medstuderende fra hele verden på det smukke Borneo, som er kendt som en super SU-venlig destination.

Om byen 🌇

Studie på Borneo i Sarawak-området giver dig fortryllende og vilde seværdigheder, der bl.a. omfatter junglevandringer og et spændende indblik i de lokales kultur.

Når du studerer i Sarawak bliver du ikke nødvendigvis snydt for storbyoplevelsen, trods den smukke natur. Sarawak, der ligger på vestsiden af øen Borneo, anses af mange for at være indbegrebet af det autentiske Borneo. Prøv det lokale køkken, bliv klogere på områdets kulturhistorie, og udforsk nogle af de mange uspolerede tidslommer, hvor det virker, som om tiden har stået stille i flere hundrede år.

Sarawak, er et paradis for udendørsaktiviteter. Udforsk de bjergrige stier i Kelabit Highlands, eller følg de ruter, som fører gennem tætte mangrover i Bako-nationalparken. I Gunung Mulu Nationalpark kan du besøge nogle af verdens største grotter. Du kan også sejle en tur ned ad floden i en langbåd, eller prøve Mulu Canopy Skywalk og gå gennem slyngplanter og bregner, højt over skovbunden.

Prøv nogle af de traditionelle retter under dit ophold. Umai, rå fisk, der tilberedes med lime og krydderier, og manok pansoh, kylling kogt i bambus, er to af de mest kendte lokale specialiteter.

Klimaet er varmt og fugtigt hele året, men du kan forvente mere nedbør fra november til februar, hvor det er regntid. Forbered dig på varmen, den utæmmede natur og en helt anderledes oplevelse, og du kan være sikker på at få en uforglemmelig rejse til Sarawak.

Bolig 🏠

Curtin University i Malaysia har egne kollegier på campus. Desuden er de gratis at ansøge om og byder på diverse faciliteter.

Du kan se hvad der er inkluderet i studieboligerne her.

Har du brug for personlig assistance kan du altid kontakte housing@curtin.edu.my

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Visumsfrit i 90 dage 🔖

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Curtin University, Malaysia

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Curtin University, Malaysia

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Forvent en god levestandard på SU.

Forvent en god levestandard på SU.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Perfekte omstændigheder for naturelskere og de eventyrslystne sjæle.

Perfekte omstændigheder for naturelskere og de eventyrslystne sjæle.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"Studying at Curtin University had made me realized the beauty of the city which is located in Miri, Sarawak. The environment in the campus I would say is nature themed whereby you can feel relaxed as you can hear the noises from the birds and trees. Because of that, I tend to focus on my studies easily and I don’t feel rush on everything that I’m doing"- Anna D.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Curtin University, Malaysia

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?