Velkommen til

Curtin University, Mauritius

I langt de fleste tilfælde er palmer, krystalklart vand og kilometervis af strand en gylden kombination. Oveni i dét får man en uhørt kombination af kulturer, da Mauritius har britisk, fransk, kinesisk, indisk, hollandsk og afrikansk indflydelse, hvilket afspejler sig i maden og arkitekturen samt befolkningens traditioner og religioner.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

Curtin University, er et kulturelt forskelligartet universitet med studerende fra hele verden. Er du forelsket i Curtin University, men foretrækker en anden destination? Så kan du glæde dig over, at de har campus i Sarawak (Malaysia), Dubai (UAE), Perth (Australien), Singapore og Beau Bassin-Rose Hill (Mauritius).

Campus ligger i eksotiske omgivelser og byder på et fantastisk studiemiljø. Udover et lækkert campus har du nem adgang til den unikke eventyrlige oplevelser, som er med til at give en unik studieoplevelse.

Det er nemt at se, hvorfor studerende fra hele kloden flokkes om Curtin University. Universitetet er rangeret som blandt de top 1% bedste universiteter, som garanterer verdensklasse uddannelse. Derudover foregår det hele i et varmt solrigt klima med en afslappet livsstil og en levende økonomi med eventyr og nye opdagelser lige udenfor døren.

Det er værd at nævne, at Curtin University ligger solidt i verdens top 200 (QS World University Rankings). Til dette følger en bred palette af fag og studier, som gør det bekvemmeligt at finde noget indenfor netop dit studieområde.

Du kan forvente at få den overdådige tropiske studieoplevelse på et af de mest prestigefyldte, moderne og verdensklasse universiteter i et fornemt læringsmiljø. Alt dette med medstuderende fra hele verden på selveste Mauritius, som faktisk er en super SU-venlig destination.

Om byen 🌇

Mauritius ligger i Det Indiske Ocean, ca. 800 km øst for Madagaskar. På trods af øens lille størrelse, er der ikke gået på kompromis med landskabet. Øen er præget af en utrolig variation og farverigdom. Store dele af øen er dækket af sukkerrørsmarker, men du finder også maleriske bjerge med grøntklædte skråninger, og uanset hvor du er på øen, er der aldrig langt til det krystalklare vand.

Mauritius er en gammel fransk koloni med 1.2 mio. indbyggere, og den franske indflydelse ses tydeligt på øen, både i den lokale gastronomi, arkitektur og ikke mindst stednavne, som klinger både tropisk og fransk. Igennem tiden har mange forfattere, malere og andre kunstnere besøgt øen og er blevet inspireret af den smukke natur og tilbagelænede stemning. Mauritius’ hovedstad Port Louis, er kendt for sin arkitektur i fransk kolonistil, sin havnefront med både shopping og restauranter og sit store og farverige marked.

De lokale madtraditioner og øens komplekse kulturarv smages tydeligt i den mad, du finder på Mauritius. Her er både indiske, kinesiske, kreolske og naturligvis franske smagsoplevelser – og selvfølgelig er havet omkring Mauritius også en klar inspiration.

Et studieophold på Mauritius er fyldt med skønhed, afslapning og aktiviteter med masser af muligheder, hvor du selv styrer tempoet. Overalt bliver du mødt af en gæstfri, multikulturel befolkning og en tilbagelænet, hyggelig stemning.

Mauritius er i naturlig besiddelse af de smukkeste kilometerlange strande pyntet med farver fra naturen på landet. Øen er indrammet af hvide koralsandstrande og lokkende, turkisblå laguner med en behagelig temperatur året rundt. Studie på Mauritius er ideelt, hvis du vil kombinere kvalitetsuddannelse med oplevelser og afslapning.

Bolig 🏠

Curtin University i Mauritius har egne kollegier på campus. Desuden er de gratis at ansøge om og byder på diverse faciliteter.

Du kan se hvad der er inkluderet i studieboligerne her.

Har du brug for personlig assistance kan du altid kontakte studentaccommodation@telfair.ac.mu

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Visumsfrit i 60 dage 🔖

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Curtin University, Mauritius

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Curtin University, Mauritius

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Perfekte omstændigheder for naturelskere og de eventyrslystne sjæle.

Perfekte omstændigheder for naturelskere og de eventyrslystne sjæle.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"Going on exchange has been the biggest highlight of my degree. Not only do you experience university in another country, you open yourself up to new challenges, new people and new cultures. It also builds on characteristics that employers love such as cultural awareness, leadership and confidence" - Lauren S.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Curtin University, Mauritius

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?