Velkommen til

Curtin University, Perth

Australien er ikke kun kendt som et land, men også som verdens største ø og verdens mindste kontinent. Du får den nærmest utænkelige kombination af kilometerlang kyst med ubegribelige strande, surfing, pulserende storbyliv, natur og dyreliv med koalaer og kænguruer som frontfigurer. Australien er et sikkert hit, og studerende fra hele kloden flokkes om Melbourne, for at opleve byen, der byder på alle oplevelser hjertet begærer.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

Curtin University, er Western Australia's største og mest kulturelle universitet med studerende fra over 125 forskellige lande. Er du forelsket i Curtin University, men foretrækker en anden destination? Så kan du glæde dig over at de har campus i Sarawak (Malaysia), Dubai (UAE), Perth (Australien), Singapore og Beau Bassin-Rose Hill (Mauritius).

Campus ligger lige uden for Perth og byder på et fantastisk studiemiljø. Udover et lækkert campus har du nem adgang til den nærtliggende strand og unikke eventyrlige oplevelser, som er med til at give den vaskeægte australske studieoplevelse.

Det er nemt at se, hvorfor studerende fra hele kloden flokkes om Curtin University. Universitetet er rangeret som blandt de top 1% bedste universiteter som garanterer verdensklasse uddannelse. Derudover foregår det hele i et varmt solrigt klima med en afslappet livsstil, og en levende økonomi med eventyr og nye opdagelser lige udenfor døren.

Det pulserende hovedcampus i Perth huserer 30.000 studerende og er anerkendt som et prestigefyldt globalt universitet - 27. plads i QS World University Rankings for "Top 50 institutions under 50", med 18 discipliner. Desuden er det værd at nævne, at Curtin University ligger solidt i verdens top 200 QS World University Rankings. Til dette følger en bred palette af fag og studier, som gør det bekvemmeligt at finde noget indenfor netop dit studieområde.

Alt dette med medstuderende fra hele verden i storbyen Perth, som også er kendt for at være en del mere økonomisk venligt for studerende i forbindelse med leveomkostninger.

Om byen 🌇

Find rejsetasken frem og puds det rødbedefarvede pas af, for når du har læst om den Australske storby Perth, bliver det svært ikke at drømme sig væk. Perth er Australiens mest solrige by, hvilket gør strand- og surfing turene til en helårsting for de ca. 2 mio. indbyggere.

Uanset om du læser et semester eller en hel uddannelse i Perth er der rigeligt at vælge af udendørsaktiviteter der venter på dig. Det kan være alt fra strandaktiviteter til en oplevelsestour i den uberørte natur i det vestlige Australien.

En detalje der får studerende fra hele verden til at ville kalde Perth for sin studieby er, at byen har væsentlige lavere leveomkostninger end andre større byer i Australien. Det betyder, at SU'en rækker længere uden, at man går på kompromis med storbylivet, endeløs shopping, vibrerende natteliv, kulturelle oplevelser og udsigten af skyskrabere og kilometerlang strand.

De eventyrlystne sjæle kan i den grad glæde sig over at Perth har en lufthavn som har et utroligt udvalg af destinationer de flyver direkte til, såsom Bali.

Bolig 🏠

Curtin University i Perth, har et utroligt godt udvalg af studieboliger samt professionel hjælp til disse. Desuden er det gratis at ansøge om dem samt alle boliger omkring campus er fuldt møblerede.

Du kan få det fulde overblik her.

Har du brug for personlig assistance kan du altid kontakte housing@curtin.edu.au eller ringe på +61 8 9266 4430 i åbningstiderne, som er alle hverdage 8:30am - 4:30pm (bemærk: australsk tid).


Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Nødvendig 🔖

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Curtin University, Perth

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Curtin University, Perth

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Universitetet er i absolut international top-klasse

Universitetet er i absolut international top-klasse

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"I was comfortable from day one as everyone was so friendly and always happy to help" Patrizia P.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Curtin University, Perth

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?