Velkommen til

Curtin University, Singapore

Singapore, er i sandheden et majestætisk symbol på det moderne Asien. Byens ikoniske skyline pyntet med infinity-pools, et banebrydende køkken og en cocktailkultur, der gør nattelivet blændende, gør byen evigt interessant. Tag fordel af byens image som "fremtidens by", hvor den stærke forbindelse til byens fortid kombinereres med nutiden og fremtiden til dét der får folk fra hele verden til at flokkes om denne unikke destination.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

Curtin University, er et kulturelt forskelligartet universitet med studerende fra hele verden. Er du forelsket i Curtin University, men foretrækker en anden destination? Så kan du glæde dig over, at de har campus i Sarawak (Malaysia), Dubai (UAE), Perth (Australien), Singapore og Beau Bassin-Rose Hill (Mauritius).

Campus ligger i eksotiske omgivelser og byder på et fantastisk studiemiljø. Udover et lækkert campus har du nem adgang til den unikke eventyrlige oplevelser, som er med til at give en unik studieoplevelse.

Det er nemt at se, hvorfor studerende fra hele kloden flokkes om Curtin University i Singapore. Universitetet er rangeret som blandt de top 1% bedste universiteter, som garanterer verdensklasse uddannelse. Derudover foregår det hele i et varmt solrigt klima med en afslappet livsstil og en levende økonomi med eventyr og nye opdagelser lige udenfor døren.

Desuden er det værd at nævne, at Curtin University ligger solidt i verdens top 200 (QS World University Rankings). Til dette følger en bred palette af fag og studier, som gør det bekvemmeligt at finde noget indenfor netop dit studieområde.

Du kan forvente at få den overdådige asiatiske studieoplevelse på et af de mest prestigefyldte, moderne og mest verdensklasse universiteter i et fornemt læringsmiljø. Alt dette med medstuderende fra hele verden i det vibrerende Singapore.

Om byen 🌇

Bedst beskrevet som et mikrokosmos i det moderne Asien, er Singapore en vaskeægte smeltedigel af kultur og historie pyntet med en ekstravaganza af kulinariske lækkerier. Officielt kendt som Republikken Singapore, er det både en by og et land i Sydøstasien. Som et af Asiens mest besøgte destinationer, beskrives Singapore bedst som en blanding af et pulserende storbystempo med en snært af tilknytning til byens fortid.

Singapore er en typisk multikulturel kosmopolitisk by og er kendt som et af de mest mangfoldige byer i forhold til religion. Den store mangfoldighed på tværs af kulturer, og religioner har gjort Singapore til et sand business hub sammen med byens travle havneområde. Singapore er med årene blevet et af ​​Asiens absolutte top-destination at besøge, som man nemt kommer rundt i med sit effektive og velforbundet transportsystem.

Under studiet i Singapore kan du blende ind med de lokales aktiviteter, som ofte er at spise og drikke sammen i det uendelige udvalg af madsteder efterfulgt af lidt shopping i centrene. Med den diverse blanding af kulturer, der kombinerer forskellige ideer, køkkener, arkitekturer, er du garanteret lækkerier for alle kroppens sanser.

Derudover er der oceaner af muligheder, for underholdning og steder at besøge såsom Sentosa Island, Singapore Zoo, Singapore Botanic Garden, Marina Bay Sands, Tiger Balm Garden og Singapore Night Safari. Med en perfekt skyline og bymidte med masser af mennesker, er Singapore et af de mest populære rejsemål af mange årsager.

Bolig 🏠

Curtin University i Singapore har et utroligt godt udvalg af studieboliger samt professionel hjælp til disse. Desuden er det gratis at ansøge om dem, og alle boligerne omkring campus er fuldt møblerede.

Du kan få det fulde overblik her.

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Nødvendig 🔖

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Curtin University, Singapore

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Curtin University, Singapore

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Universitetet er i absolut international top-klasse

Universitetet er i absolut international top-klasse

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"Choosing Curtin Singapore to study my degree has been one of the best decisions in my life as I’ve got the chance to not only experience a great uni life, but to experience Singapore’s vibrant and cosmopolitan city life where you are constantly meeting people from all over the world. Singapore has one of the most multicultural contexts you can ever experience" Jose T.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Curtin University, Singapore

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?