Velkommen til

Deakin University

Australien er ikke kun kendt som et land, men også som verdens største ø og verdens mindste kontinent. Du får den nærmest utænkelige kombination af kilometerlang kyst med ubegribelige strande, surfing, pulserende storbyliv, natur og dyreliv med koalaer og kænguruer som frontfigurer. Australien er et sikkert hit, og studerende fra hele kloden flokkes om Melbourne, for at opleve byen, der byder på alle oplevelser hjertet begærer.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

Deakin University's travle hovedcampus ved navn Burwood Campus, er et sandt pulserende livligt område at begå sig i. Med universitetets cirka 23.000 studerende føles campus som en by i sig selv. Desuden kan studerende med Deakin University på CV'et prale af at have et universitet, der er i blandt top 2% i verdenen, med i bagagen.

Deakin University er mere end blot en prestigefyldt akademisk oplevelse. Du får oplevet sociale aktiviteter gennem et buddy program samt deres velkendte semesterstart begivenhed, "The Beach Welcome Program" og "The Global Citizenship Program".

Burwood Campus på Deakin University har fantastiske arealer for både socialisering og læsning. Med universitetets innovative arkitektur, rummelige moderne bygninger, study lounges og social rooms, har du de perfekte omstændigheder for at blande studie og fritid sammen.

Universitetet tilbyder studier og fag i stort set alle områder, hvilket gør dine chancer for at finde noget, der passer dig rigtig gode. Specielt, er du interesseret i Marine biologi, er der masser af viden og oplevelser at hente. Sammen med det gode studiemiljø, de moderne faciliteter og pulserende campus liv, kan du forvente at møde studerende fra hele verden, der flokkes om det populære Deakin University i Melbourne.

Om byen 🌇

Melbourne, er hovedstaden i den velkendte Australske stat, Victoria. Byen er med sin kombination af strande, skyskrabere og pulserende natteliv syv gange i streg blevet kåret som "The worlds most livable city". Det har naturligvis fået studerende fra hele verden til at flokkes om metropolen, der nyder godt af den gennemsnitlige temperatur på 20C grader året rundt.

Ud af byens 4,2 millioner indbyggere er hele 300.000 studerende fra Melbournes velkendte universiteter, hvoraf ca. en tredjedel er internationale studerende. Det er med til at gøre byen dynamisk med utallige sportslige og kulturelle events året rundt. Det eksotiske udvalg af restauranter og caféer er med til at tilfredsstille alle smagsløg og budgetter, og blot tanken om at vælge et spisested i Melbourne, er et eventyr for sig selv.

Den store andel af studerende er med til at gøre barerne og natklubberne til et niveau, man normalt kun ser på Instagram, og udvalget af dem er noget helt særligt. Hiphop, pop, karaoke, latino vibes? You name it, Melbourne har det.

Det som mange af Melbournes beboere og besøgere påpeger som det fedeste ved byen, er at uanset din livstil og favorit fritidsaktiviteter, er der noget for enhver præference. Er du til strande og surfing, food tours, museumsbesøg, sportsevents, natur eller er du villig til at prøve alt for at opdage nye sider af dig selv, så er Melbourne unægtelig stedet for dig.

Bolig 🏠

On-campus

Det store fælleskab ved at bo på Melbourne Burwood Campus Accomodation, er et af grundene til at 1175 studerende kan kalde on-campus boligerne for hjem. Boligerne kan fås i alt fra studio lejligheder, to-værelses lejligheder og helt op til boliger der kan husere ti studerende.

Uanset, hvad man vælger får man sit eget soveværelse i en møbleret lejlighed med gratis internet tilgængeligt. I fællesarealerne kan man nyde godt af sofaer, kaffebord, TV, spisebord og diverse køkken redskaber. Studerende kan få gang i socialiseringen i fællesarealets spillerum, som byder på pool og bordtennis borde, filmrum og en rooftop terrasse med en grill.

Til rengøringsdagene, er der adgang til en støvsuger og gulvmoppe med spand. Alt vasketøj kan klares i vasketøjsrummet, som også har et strygejern og strygebræt tilgængeligt.

Se mere her

Houseme

Et alternativ til boligsøgningen i Melbourne, er Houseme. Houseme er en troværdig bolig platform og er anbefalet af Deakin University.

Se mere her

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Nødvendig🔖

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Deakin University

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Deakin University

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"Studying abroad in Australia has been the most extraordinary and life-changing event in my life thus far. The education I have received thus far at Deakin University has not only been classroom-based, but has provided me with valuable real-world knowledge as well" - Martha M

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Deakin University

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?