Velkommen til

EU Business School, Barcelona

Barcelona, hovedstaden i Katalonien. Beundringsværdig for at være en global by, en kæmpe turistdestination og centrum for kultur og industri. Med sin vidunderlige lokation på middelhavskysten, solrige vejr, unikke kultur og stemning der oser af livskvalitet, er du sikret aldrig at kede dig under dit ophold. Tag skridtet videre, og få dybere indsigt i den katalanske kultur samtidigt med, at du bliver klogere fagligt, smager på den delikate gourmet, nyder strandlivet og danser natten lang i weekenderne i den famøse fiesta kultur.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitet 🏫

EU Business School Barcelona, er blot et ud af 3 campusser, hvoraf de 2 andre er beliggende i Schweiziske Montreux og den tyske storby, München.

I det elegante La Bonanova område omgivet af ambassader og konsulater finder man EU Business School Barcelona Campus. Campus bygningen kaldet Ganduxer, skiller sig smukt ud i kvarteret med sine fem etager af ren glas. Distriktet byder på nærliggende madmarkeder, butikker og cafeer. Desuden er campus blot 10 minutter med metroen til Plaça Catalunya og det verdenskendte La Rambla.

Klasseværelserne er fuldt udstyret med den nyeste teknologi og moderne læringsmiljø. Studerende drager især fordel af de store vinduer i glasbygningen, som giver naturligt lys ind og en udsigt fra klasseværelserne. Derudover ligger institutionen stor lid i studerendes velvære og har derfor sørget for, at studerende kan slappe af eller få sig en bid mad i rumlige lounges.

Kombinationen af læring i mindre klasser samt blandingen af forskellige nationaliteter på universitetet, giver dig den ultimative mulighed for at udvide dit netværk og få en masse nye venner fra hele verden. Dette er med til, at du får kvalitetsundervisning fra højt specialiserede undervisere, der alle kommer med en baggrund som entreprenør, konsulent og forretningsleder.

Du kan frit vælge imellem at læse på EU Business School i München eller Montreux.

Om byen 🌇

Beliggende i det nordøstlige Spanien ved kysten af ​​Middelhavet, finder man en af ​​Europas ældste byer, Barcelona. Alligevel kan den prale af banebrydende stil, udsøgt mad og kultur samt noget af det mest fantastiske og moderne arkitektur verden længe har set. Ingen anden by i verden ligner Barcelona. Udlandsopholdet i Barcelona vil, for evigt ændre din opfattelse af verden omkring dig.

Barcelonas arkitektur spænder fra middelalderlig til surrealistisk. Fra det århundredgamle gotiske kvarter til de sofistikerede, træbeklædte boulevarder i Eixample-distriktet, er Barcelonas arkitektur fra en række forskelligartede stilarter og epoker.

Barcelonas landskab blev for evigt ændret af den catalanske arkitekt, Antoni Gaudí. I slutningen af ​​det 18. og det tidlige 19. århundrede byggede han en række modernistiske parker og bygninger. Selvom de efterhånden er over et århundrede gamle, og ser surrealistiske og futuristiske ud, selv efter nutidens standarder. Gaudí byggede den majestætiske Sagrada Familia-katedral samt Parc Güell - et sandt vidunderland med haver, mosaikker, snoede parkbænke, skjulte stier og lunefulde hytter, der ligner noget fra et eventyr.

Hvis du vil nyde andet end kunst og arkitektur, er der masser af andre oplevelser i Barcelona. Når vejret er varmt, er den olympiske landsby eller stranden altid en sikker vinder. Oplev det lokale fodboldhold, Barça, i en kamp på Camp Nou, eller tag en bid mad udenfor på en af ​​byens mange tapasbarer. Barcelonas hurtige og effektive offentlige transportsystem gør det nemt, for dig at udforske hvert hjørne af denne fantastiske by.

Bolig 🏠

EU Business School har ikke On-Campus boliger, men har derimod et dedikeret student support hold, der hjælper dig med at finde bolig i Barcelona. På nedenstående link kan du få et overblik over, hvilken type bolig der passer bedst til netop dit budget og behov, og derfra tage kontakt til student support, som står klar med at give dig en hjælpende hånd med indkvartering.

Se mere her.

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Ikke Nødvendig ✅

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
EU Business School, Barcelona

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

EU Business School, Barcelona

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Perfekte omstændigheder for naturelskere og de eventyrslystne sjæle.

Perfekte omstændigheder for naturelskere og de eventyrslystne sjæle.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
" I would totally recommend to study at EU Business School Barcelona because you can focus on your studies and at the same time enjoy the beautiful city of Barcelona, meet great people who you never thought would become your best friends for life" - Rebeca D.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

EU Business School, Barcelona

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?