Velkommen til

EU Business School, München

Der er kun en by i verden som oktoberfesten, BMW og det spektakulære Allianz Arena kan kalde sit hjemsted, nemlig München. Byen er en ikonisk by i Tyskland og er meget mere end storholdet FC Bayern München og velkendte øl. München byder på vaskeægte sydtysk kultur med sin old-school arkitektur omgivet af smukke alper i baggrunden. Fordyb dig i kulturen, der kombinerer traditionel tysk kultur med et twist af et internationalt vibrerende byliv og samtidig hjemsted til kæmpe multinationale firmaer.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

EU Business School, er blot et ud af 3 campusser, hvoraf de 2 andre er beliggende i Schweiziske Montreux og den katalanske hovedstad, Barcelona.

Campus er centralt placeret ved det ikoniske og livlige Theresienwiese fairground, som er kendt for at være oktoberfestens hjemsted. Institutionens campus i München, er lokaliseret strategisk i hjertet af den grønne og futuristiske del af byen. Faktisk er campus blot 5 minutter med offentlig transport fra det velkendte Marienplatz.

Campus blev udvidet og renoveret i 2019, som i dag har gjort det til et lyst og moderne campus med state-of-the-art læringsfaciliteter fordel på over 2000 m2. Dette inkluderer undervisningslokaler, der er udstyret med den seneste teknologi. Derudover, er de store vinduer på campus med til at give naturligt lys og frisk luft til fordel for studerendes velvære.

Udenfor undervisningen er der diverse student lounges, hvor man kan tage en slapper, få sig en kaffe eller bid mad og på vejen udfordre en medstuderende til en omgang bordfodbold. Når afleveringerne og læsningen går i gang, er campus biblioteket det perfekte miljø at mødes med studiegruppen og få studierelaterede ting gjort.

Kombinationen af læring i mindre klasser sammen med det faktum, at der er forskellige nationaliteter på universitetet, giver dig den ultimative mulighed for at udvide dit netværk og få en masse nye venner. Dette er samtidigt med, at du får kvalitetsundervisning fra højt specialiserede undervisere, der alle har bevidste evner som entreprenører, konsulenter og forretningsledere.

Læs også på EU Business School i Barcelona og Montreux.

Om byen 🌇

Fyldt med aktiviteter og festivaler året rundt, er München en sand livlig metropol. Byen kan bedst beskrevet som knudepunktet for kulturel diversitet, der ligger ære i både gamle og nye traditioner.

München har et kært sted i manges hjerter grundet deres traditioner, der fejrer de gode ting i livet: God mad, musik og fejringer der gør folk glade. Desuden er der utallige events og aktiviteter der gør, at du umuligt kommer til at kede dig under dit udlandsophold. Med det verdenskendte oktoberfest, vilde julemarkeder, sommer øl-haver, ski på alperne og storholdet FC Bayern Münchens weekend kampe, løber du næppe tør for oplevelser.

München er også et lokalt kendt centrum for "laptops and lederhosen", da byen er et sandt økonomisk "powerhouse" i Tyskland. Med sin høje levestandard og innovative tilgang, er byen den ultimative forretningshub. Det har gjort München attraktivt at kalde hjemby for gigantiske virksomheder såsom BMW, Coca-Cola, Audi Porsche og en bred palette af fremadstormende start-ups.

Det er dog ikke blot laptops, jakkesæt og business München byder på. Den del bliver udlignet med lederhosen, gammel historisk arkitektur og tyske traditioner, der er blevet holdet fast igennem mange årtier. Mulighederne er utallige uanset om du er til big business, kulturelle oplevelser eller et snært af adrenalin.

Bolig 🏠

EU Business School har ikke On-Campus boliger, men har derimod et dedikeret student support hold, der hjælper dig med at finde bolig i München. På nedenstående link kan du få et overblik over, hvilken type bolig, der passer bedst til netop dit budget og dine behov, og derfra tage kontakt til student support, som står klar til at give dig en hjælpende hånd med indkvartering.

Se mere her.

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Ikke Nødvendig ✅

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
EU Business School, München

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

EU Business School, München

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"I fell in love with Munich the first time I came here! It’s such an international city, you meet a lot of people and get to see a lot of companies, there are so many possibilities here" - Windy S.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

EU Business School, München

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?