Velkommen til

European University of Armenia

Unikt, eller bare noget udover det sædvanlige? Yerevan er for dem der ved hvad landet har at byde på. Et land placeret mellem større magter har formået at holde sine traditioner for sprog, mad og høflighed i live. Et studieophold i dette land giver dig oceaner af historier at fortælle om, da det huserer naturlige seværdigheder, arkitektur, restauranter og aktiviteter, som selv den mest eventyrslystne kan blive mættet af.

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitet 🏫

En kort tur op af bakken kendt som det ultimative "view spot" over hovedstaden, finder man European University of Armenia. Udover et campusområde hvor du stort set har udsigt til hele byen samt, hvis vejret tillader, en betagende udsigt af det famøse bjerg Ararat, tilbyder universitetet fag og studier indenfor IT, International Law, Psychology.

På det intime campus støder du på både lokale og internationale studerende som alle oftest nyder udsigten inden de i fælleskab drager mod kantinen, som byder på hjemmelavet mad på rigtigt traditionel vis. Er et af dine mål at forbedre et andet eller et helt tredje sprog kan du nyde godt af det veletablerede kursuscenter, hvor du kan pudse dine fremmedesprog op.

Trods en betydelig kulturforskel i Armenien vil du opleve lignende undervisning som i Danmark hvor lærerne går op i din success, hvor du selvstændigt står til rådighed for din egen naturlige nysgerrighed for faget.

Om byen 🌇

Længe skal men lede efter en mere unik studieby end Yerevan. Dens lokation mellem Rusland til norden, mellemøsten til østen og Tyrkiet til vesten har betydet at byen er et sandt multikulturelt center. Det kan mærkes når man tager sig en gåtur i byens gader, hvor man blandt hundredevis af hyggelige caféer møder skiltning på Armensk, Russisk, Engelsk og i nogle tilfælde også Arabisk og Tysk. Byens indflydelse fra nærtliggende lande kan ses på arkitekturen, maden og væremåden, men byen har været udsædvanlig god til at holde fat på deres egne traditioner og kultur, trods for byens beskedne størrelse.

Det kan for eksempel afspejles i 'Cascade' som er 'stedet' at mødes i byen. De mange hundrede trappetrin giver bane til byens flotteste udsigt, hvis man selvfølgelig har pusten til at komme hele vejen op. Cascade er begravet i moderne kunst, som flyder hele vejen langs trappetrinnene samt pynter nede i haven forneden. Faktisk findes der også et undergrunds kunstmuseum under trapperne. Langs haven finder du alle slags caféer uanset hvad du craver lige netop den dag.

I byens centrum vil opleve at se velklædte mennesker og sportsvogne som gør at du lige skal knibe dig selv i armen for at være sikker på du ikke er i Dubai. Og hvis du er tørstig, skal du ikke gå meget langt før du finder en vandfontæne at forfriske dig i, da Armenien er kendt for rent grundvand - som de er stolte af.

Sidst men ikke mindst er befolkningen høflige, og de går gerne af deres egen vej for at hjælpe enhver person. Er dit armenske noget støvet kan du glæde dig over et generelt højt engelskniveau i forhold til nabolandene, hvilket er imponerende taget i betragtning at befolkningen ofte også snakker russisk, fransk og naturligvis armensk.

Under 2 timers køretur fra centrum kan du slå dig løs med skiture om vinteren og jetski og en dukkert i Sevan lake om sommeren. Grib chancen for en ganske unik udlandsstudie oplevelse.

Bolig 🏠

For at læse på EUA er det ikke så svært at finde bolig - Faktisk så har du med SU'en hele byen til rådighed, da selv den, rækker til en hel lejlighed i Centrum af byen og lidt til. De fleste bygninger blev bygget i Soviet tiderne og står til den dag idag til rådighed for hele befolkningen til en overskuelig pris.

Du skal hellere ikke være bange for at bo for langt fra Campus, da selv en lang køretur i taxa ofte sjældent kommer til at overstige 10kr. Bolig kan du nemmest finde på List.fm eller Airbnb.

Økonomi 💰

Studieafgift (Tuition fee)

Beregneren i højre side estimerer om du får dækket dele eller hele study abroad studieafgiften af udlandsstipendiet.

Udlandsstipendium

Ja, du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendium ordningen, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Ja, du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Ja, du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Ja, du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Som Uniclub+ medlem får du endda en skabelon til ansøgningen, budget og en skræddersyet legatliste, du kan søge.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Dog kan du se satserne direkte her ved at klikke på knappen under. Det er samme dokument vi bruger når vi rådgiver dig.

Ansøgnings oversigt.

IELTS / TOEFL:

Visum:

Ansøgningsgebyr:

Åbent for ansøgning:

Ikke Nødvendig ✅

Ikke Nødvendig ✅

0,- hos Uniclub ✅

Åbent ✅

Åbner snart ⏳

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
European University of Armenia

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

European University of Armenia

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en god levestandard på SU.

Forvent en god levestandard på SU.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"For me, it's the ability to talk with my teachers like we're friends. The school is small so it allows us all to learn in a very homely fashion" - Ewa L.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

European University of Armenia

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?