Velkommen til

Global School for Entrepreneurship

Bliv en entreprenør ved at være en. Det er Global School For Entrepreneurships motto, og du har nu muligheden for at få opfyldt din iværksætterdrøm. Tænk over det, får du nogensinde muligheden for at høste 30 ECTS, kickstarte dit start-up i hjertet af legendariske Amsterdam, mens du får tilskud af staten til opholdet og modtager SU hele vejen igennem? Grib din unikke priviligerede chance mens du kan.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

Skub dine iværksætter drømme i gang samtidig med at du fylder bagagen med ECTS point i hjertet af europas prominente start-up scene. Global School For Entrepreneurship i Amsterdam tilbyder et study abroad forløb på 90 dage, hvor du lærer at blive en entreprenør ved at være en.


Global School For Entrepreneurship byder på et internationalt miljø, lærere og mentorer med succesfuld iværksætter baggrund og pensum, der er udarbejdet efter samarbejde med over 25.000 start-ups og firmaer for at sikre dig topkvalitet uddannelse og udvikling. Alt dette foregår i moderne faciliteter og undervisningen er baseret på hold i klasseværelser for at være sikker på, at du som studerende får lov til personlig læring og coaching i timerne.


Du får en enestående mulighed for at anvende teorien fra undervisningen i den virkelige verden, ved at prøve det af i dit projekt med hjælp af højt begavede og engagerede mentorer. Har du allerede et iværksætter projekt i gang? Global School For Entrepreneurship forsyner dig med et incubator miljø, mentorer og facilitering af kontakt til potentielle firmaer og investorer!

Du grubler over tanken om at være selvstændig, men ved ikke helt med hvad? Frygt ej! Global School For Entrepreneurship hjælper dig med at skubbe den indre iværksætter frem i dig. Whats not to like?

Om byen 🏙️

Hovedstaden i Holland, Amsterdam, er kendt som et af de mest historiske og populære destinationer i Europa. Den perfekte by at studere, opleve og socialisere sig i, da stort set alle snakker engelsk.

I Europas mest laidback og frisindende by kan du udfolde dig, som du altid har ønsket dig. Du bliver budt på smukke kanaler, broer der krydser de flotte kanaler og cykler er en fast del af bybilledet sammen med sporvogne.

Der er mulighed for at opleve nye kulturelle seværdigheder konstant under dit ophold, karismatisk arkitektur, historiske bygninger og shopping mulighederne kan sammenlignes med New York.

Du kan nemt holde en pause fra storby vibes ved at besøge Amsterdams hyggelige parker såsom Vondelpark til afslapning eller Westerpark, der tilbyder teaterforestillinger under åben himmel. Når du virkelig skal på autentisk shopping, er Amsterdam stedet for diverse markeder.

Det er et must at besøge det berømte Albert Cuyp Market, som altid er velbesøgt af turister fra hele verden. Er du mere til autentiske markeder? Så er det prisvindende Dappermark, der tidligere er blevet kåret som Hollands bedste marked et perfekt bud.

Nattelivet i Amsterdam byder altid rig mulighed for at tage ud og socialisere sig, da hver aften føles som weekendaftener. Der er natteliv til enhver smag, og du kan ikke undgå at opdage noget nyt, hver gang du udforsker nyt. Dér hvor vi mener du finder mest er på Rembrandtlein og Leidseplein, men vi foreslår helt klar at søge mod De Pijp og De Jordaan hvis du vil opleve nattelivet som de lokale gør det.

Bolig 🏠

The Student Hotel

Global School For Entrepreneurship arbejdet tæt sammen med The Student Hotel, hvilket betyder at du kan bo direkte på selve campus. Du vil komme til at bo i et ungt miljø med topmoderne faciliteter såsom fitness center, café med bredt udvalg af mad og drikkevarer, study lounges, spille arealer, begivenheder og super hurtigt Wi-fi under alle omstændigheder. Bliv en af de få heldige der får lov til at bo i sådan et studiemiljø. Kun det bedste er godt nok til vores fremtidige iværksættere.

Se mere her

Casa

Casa er et hipt of friskt bolig koncept der har huseret og ageret som hotel for gæster, studerende og lokale i over 60 år. For at gøre det hjemligt for beboere der bor i deres værelser i længere tid af gangen er hvert værelse udstyret med et område man kan arbejde/studere i, køleskab, kaffe og te maskine faciliteter samt ekstra puder så du kun skal tage stilling til type seng du gerne vil sove i dagligt.

Se mere her


Wasa Student Village

Du har naturligvis også muligheden for at finde noget udenfor campus, og endda lidt udenfor det indre Amsterdam for at opnå en billigere husleje. Her vil vi anbefale at kigge på Wasa Student Village, som er et nyt og moderne kollegie til en rimelig husleje i forhold til Amsterdams standard.

Se mere her

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Ikke Nødvendig ✅

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Global School for Entrepreneurship

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Global School for Entrepreneurship

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
“Global School for Entrepreneurship offers the perfect synergy between getting a degree and launching a startup” - Kasper P.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Global School for Entrepreneurship

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?