Velkommen til

Helsinki School of Business

Helsinki School of Business, er den idéele studiedestination for dig der længe har drømt om et study abroad ophold, men ikke kan vænne dig til tanken om sætte den danske hygge-kultur på pause i flere måneder. Finland er grundet deres klima kendt for hygge, eller som de kalder det, kalsarikannit, hvor varme farver i hjemmet, varm kop kaffe/the og en tur i saunaen er en del af kulturen. Desuden, er Finland anerkendt for deres verdensklasse uddannelsessystem, høje livskvalitet og naturligt smukke landskab.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

Helsinki School of Business (HELBUS), er et privat business universitet med nytænkende undervisningsmetoder med fokus på kvalitetslæring.

Lektionerne bliver undervist på engelsk i internationale klassebaserede hold af undervisere, hvor størstedelen er phd´er med expertise og erfaring fra netop deres undervisningsområde.

Læringen på HELBUS, er optimeret ved modul strukturen virker således, at du blot fokuserer på ét fag af gangen i 3 uger, før man går videre til næste fag.

Visse fag bliver tilbudt i samarbejde med Northampton University i England, og har derved et solidt pensum, som er internationalt anerkendt.

Yderligere, er pensummet skræddersyet efter nylige arbejdergivers behov på arbejdsmarkedet. Campus er beliggende nær havnefronten og blot en 10 minutters letbane tur til downtown Helsinki.

Om byen 🏙️

Helsinki er med årene blevet en vibrant storby, og en velkendt hub for innovative teknologier og moderne løsninger for urban livstil. Det kan mærkes på mange områder i byen: Gratis Wi-Fi mange steder, velfungerende offentlig transport og rig mulighed for ride-sharing app muligheder.

Den moderne og innovative tilgang sammen med den høje livskvalitet kombineret med det faktum, at alle finnere snakker engelsk, har gjort Helsinki til en international hub.

Knap 10% af alle 70.000 studerende i Helsinki er internationale, hvilket giver dig rig mulighed for at lære mere om den lokale kultur samtidigt med at stifte bekendtskaber med et bredt internationalt netværk.

Prikken over i’et er, at selvom du får lov til at opleve det vibrerende glamourøse storbyliv, slipper du for lange kører i supermarkederne og propfyldte vogne i den offentlige transport, da der blot er 600.000 beboer i Helsinki.

Bolig 🏠

HOAS (The Foundation for Student Housing in the Helsinki Region)

HOAS, er en rigtig god go-to platform i din boligsøgen i Helsinki. Studerende der har modtaget optagelsesbrevet fra værtsuniversitetet kan søge om studiebolig gennem HOAS 4 måneder før indflytningsdato.

Vuokraovi.com

Vuokraovi, er blandt de populære boligplatforme i Finland, og bør bestemt gives et skud i boligsøgningen.

Oikotie.fi

En god plan C er Oikotie. Platformen har en bred palette af ledige boliger, men desværre er siden blot på finsk.

AirBnB eller Forenom Hostel Helsinki Pitäjänmäki

I nødstilfælde, hvor du måske er sent ude eller ikke lige får fundet den rigtige studiebolig, er AirBnB et kendt alternativ. Vi vil dog især udpege Forenom Hostel Helsinki Pitäjänmäki som midlertidligt hostel til man finder bolig i Helsinki, da det er rimeligt prisgivet og ligger tæt på campus.

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Ikke Nødvendig ✅

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Helsinki School of Business

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Helsinki School of Business

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
Without HELBUS, I also would not have been able to start my Master's degree program only two years after I started my Bachelor’s studies at HELBUS. - Linda N.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Helsinki School of Business

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?