Velkommen til

Howest University of Applied Sciences

Den belgiske by, Brügge, oser af romantik, charme og historie med sine middelalderlige brostensbelagte gader. Gaderne er beriget med kanaler, hvor husene langs kanalerne er udsmykkede og udstråler den velbevarede påskønnelse af fortiden i et land med kærlighed for nutiden og store ambitioner for fremtiden. Brugge som studieby kan bedst beskrives som romantisk, inspirerende og i manges øjne, eventyrsagtig .

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

Howest University of Applied Sciences, er et belgisk universitet med en strålende iværksætter-orienteret ånd. Universitetet er kendt for sin innovative og tværfaglige tilgang til uddannelse, hvilket er reflekteret i de moderne faciliteter samt de udbudte studier. Alt dette foregår i de charmende campusbyer Brügge og Kortrijk.

Det er værd at vide, at Howest University of Applied Sciences fuldt ud fokuserer på hele bacheloruddannelser, hvilket betyder at man ikke på nuværende tidspunkt kan tage et semester på universitetet. Dette er grundet universitetets unikke og innovative struktur, hvor uddannelserne har kreativitet og iværksætteri i centrum i samarbejde med nationale og multinationale virksomheder.

Universitetet er især kendt for sine tech-programmer, såsom Cybersecurity, Digital Design & Development og Digital Arts & Entertainment. Faktisk blev Howest University of Applied Sciences uddannelser anderkendt af både Princeton Review og The Rookies Award som blandt de bedste institutioner, hvor du kan studere Game design.

Med sine anerkendelser og praktiske tilgang til uddannelse, kan du med Howest University of Applied Sciences på CV'et nyde godt af et fremtidssikkert udgangspunkt, der garanterer dig jobsikkerhed, alt sammen mens din daglige studiegang er i hjertet af Europa.

Udover at kalde de charmerende belgiske studiebyer Brügge og Kortrijk for sin hjemby, nyder de ca. 8000 studerende rigtig godt af placeringen i hjertet af Europa, som betyder at inden for få timer med tog eller bil, kan man befinde sig i Paris, London, Amsterdam, Köln, Luxembourg og mange andre smukke Europæiske byer og lande.

Om byen 🏙️

Der er ikke mange byer i Europa, der kan konkurrere med Brügge i Belgien om at være den mest romantiske by på kontinentet. Den gamle bydel i Brügge ligner noget fra et eventyr, og om natten, når bygningerne er oplyst, skal du knibe dig selv i armen for at være sikker på, at det er virkelighed når du vandrer langs kanalerne.

Byen er en sand studieby, da der ud af knap 120.000 indbyggere er 10.000 studerende grundet byens udvalg af universiteter. Det betyder at det sociale liv er i top, pulserende natteliv, cykelbane infrastrukturen er i top og der er sociale event i massevis. Dog ser man ikke altid de samme mennesker på gaden, da Brügge som sådan er en turistby, men når det bliver sent forvandler byen sig til en rolig middelalderby.

Brügge er hovedstaden og den største by i provinsen West Flanders i den flamske region i Belgien, hvilket får byen til at lyde som en storby, men faktisk er den så kompakt at dine ben og eventuelt en cykel kan få dig rundt over hele byen. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om at gå glip af de hyggelige cafeer, delikate restauranter, historiske museer og smukke parker i byen.

Med sine fornemme placering i Europa er du heller aldrig langt væk fra Europæiske metropoler uanset om du tager bilen, toget eller flyet. Det giver dig unikke muligheder for at opleve Europa på fornem vis, mens et af Europas mest charmerende byer er din hjemby.

Bolig 🏠

The Lodge (Brügge)

The Lodge er et nybygget studiebolig kompleks tæt på campus til fair huslejepriser. Boligerne er indrettet således, at faciliteterne er delte såsom badeværelse og køkken, hvilket er med til at holde huslejen nede uden at gå ned på kvalitet og placering. For at høre mere om The Lodge kan du kontakte isabelle.stael@howest.be for mere information.

Se mere her

The Wing (Kortrijk)

The Wing tilbyder en bred variation af studieboliger tæt på campus, hvor man kan få forskellige størrelse værelser. Værelserne er møbleret med alle basis nødvendigheder, og studerende kan socialisere i de mange fællesrum såsom Tv-rum, study lounge eller spisesal. For at høre mere om The Wing kan du kontakte geert.broeckaert@howest.be for mere information.

Se mere her

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Ikke Nødvendig ✅

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Howest University of Applied Sciences

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Howest University of Applied Sciences

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Dette universitet er 100% dækket af udlandsstipendiet.

Dette universitet er 100% dækket af udlandsstipendiet.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
“While I was initially nervous about studying abroad, Howest staff, faculty, and students were very welcoming and supportive. This has truly been a life changing experience helping me to become a more well-rounded person and increase my intercultural competencies” Kira A.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Howest University of Applied Sciences

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?