Velkommen til

ISC Paris Business School

Det er med god grund at du har drømt om at pakke tasken, og tage skridtet yderligere end blot at være turist i Paris. Som international studerende i Frankrigs hovedstad får du indsigt i landet, der udover sit smukke sprog og behagelige klima, gennem tiden indflydelsesrigt har formet industrier såsom mode, gourmet mad, vin og kunst. Grib chancen og oplev med egne øjne, hvad der gør Paris til et de mest karismatiske og unikke knudepunkter i Europa.

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitet 🏫

ISC Paris Business School er et af de få universiteter der har fået den ædle "Grande École" titel. Det er ikke bare et fancy fransk udtryk, men det betyder faktisk at universitetet er i absolut top-klasse internationalt. ISC Paris Business School Paris er nemlig blandt top 100 bedste business universiteter i verden.

Med campus beliggende i det 17. Arrondissement i Paris har universitetet strategisk placeret sig i nærheden af La Défense distriktet, som huserer gigantiske multinationale firmaer og frembrusende start-ups.

Det tætte samarbejde med førende virksomheder i nabolaget kombineret med den prestige man tilegner sig ved at have uddannelseserfaring fra et "Grande École" har været med til at få studerende fra ISC Paris Business School i job med rekordfart. Faktisk er 85% i job på under 2 måneder hvor mange af de resterende procenter højst sandsynligt er gået entreprenør-vejen.

Det er muligvis takket være universitetets famøse start-up incubator som ligger mellem universitetets andre faciliteter såsom study lounges, fællesarealer, computer labs og velkendte cafeteria.

Det er især nævneværdigt at underviserne har en anerkendt baggrund indenfor deres undervisningsområde og desuden arbejder med det ved siden af. Det betyder at du får viden direkte fra kilden der til dagligt arbejder med forretning i den virkelige verden.

Om byen 🌇

Der er meget mere i Paris end blot det verdensberømte nationale symbol Eiffeltårnet. Det er nemt at fantasere sig til Paris med byens stilfulde butikker, haute couture og haute cuisine.

Når man er omgivet af en pulserende og inspirerende sammensmeltning af kultur, mode, kunst, design, gastronomi, historie, sport og arkitektonisk skønhed, er det svært ikke at blive forelsket i 'The City of Love'.

Takket være sin rige historie har ikoniske Paris et uendeligt udvalg af kunst- og videnskabsmuseer, gallerier, monumenter og udstillinger. Paris tiltrækker årligt ca. 18 millioner årlige internationale turister og ca. 100.000 internationale studerende fra hele verden.

Det parisiske natteliv behøves ingen introduktion. Det er blandt de mest vibrerende i verdenen og har klubber og barer til alles smag, uanset hvilken vibe du føler den pågældende weekend. Dagen efter kan du glæde dig til at tage beslutningen om hvilken af de uendeligt mange restauranter og caféer, der skal give dig en kulinarisk madoplevelse.

Mangfoldighed og multikulturalisme karakteriserer i høj grad også den franske hovedstad. Paris er som et globaliseret midtpunkt af sprog, kulturer og stilarter. Du kan blandt andet tage på en kulinarisk rejse gennem Kina og Sydøstasien i chinatown (Quartier Asiatique), shoppe i det japanske kvarter, som ligger i nærheden af ​​Nationaloperaen, gå på kulturel opdagelse i de indiske og afrikanske samfund, som deler det samme område, og samtidigt nyde nogle af de bedste franske crêpes i byen, som er lavet af græske indvandrere. Der er ingen grænser for multikulturalismen i denne smukke by.

Bolig 🏠

Nexity Studéa

Nexity Studéa er et koncept der har til formål at gøre studieboligsøgningen for studerende i Frankrig nemmere. Nexity Studéa støtter studerende i at finde den rette bolig igennem deres brede netværk af udlejere.

Se mere her.

Odalys Campus

En mulighed til boligsøgningen i Paris, er Odalys Campus. Det er en troværdig boligudbyder, og er brugt af mange studerende i jagten på boliger i de større franske byer. Odalys campus er desuden anbefalet af ISC Paris Business School.

Se mere her.

Adele

Adele er en troværdig bolig platform, og er brugt af mange studerende i jagten på boliger i de større franske byer. Adele er desuden anbefalet af ISC Paris Business School.

Se mere her.

Spot A Home

En mulighed til boligsøgningen i Paris, er Spot a home. Spot a home er en troværdig bolig platform, og er brugt af mange studerende i jagten på boliger i de europæiske metropoler. Du kan se hvordan Spot a home fungerer her.

Se boligerne, der er tilgængelige for dig nu her.

Immojeune

En mulighed til boligsøgningen i Paris, er Immojeune. Immojeune er en troværdig bolig platform, og er brugt af mange studerende i jagten på boliger i de større franske byer.

Se mere her.

STUDENT

STUDENT er en troværdig bolig platform, og er brugt af mange studerende i jagten på boliger i de europæiske metropoler. Du kan se hvordan STUDENT fungerer her.

Se boligerne, der er tilgængelige for dig nu her.

Økonomi 💰


Studieafgift (Tuition fee)

Beregneren i højre side estimerer om du får dækket dele eller hele study abroad studieafgiften af udlandsstipendiet.

Udlandsstipendium

Ja, du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendium ordningen, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget.

Se her hvordan

SU i udlandet

Ja, du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse.

Se her hvordan

Udlandsstudielån

Ja, du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan

Legater

Ja, du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Som Uniclub+ medlem får du endda en skabelon til ansøgningen, budget og en skræddersyet legatliste, du kan søge.

Se her hvordan

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Dog kan du se satserne direkte her ved at klikke på knappen under. Det er samme dokument vi bruger når vi rådgiver dig.

Ansøgnings oversigt.

IELTS / TOEFL:

Visum:

Ansøgningsgebyr:

Åbent for ansøgning:

Ikke Nødvendig ✅

Ikke Nødvendig ✅

0,- hos Uniclub ✅

Åbent ✅

Åbner snart ⏳

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
ISC Paris Business School

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

ISC Paris Business School

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Universitetet er i absolut international top-klasse

Universitetet er i absolut international top-klasse

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"I really enjoyed studying at ISC Paris because it is my first experience at an international school which helped me to experience practical knowledge. Professors at ISC Paris with real-time experience encourage students to enhance their skills according to the market needs" - Nagarunja R.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

ISC Paris Business School

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?