Velkommen til

Institute for American Universities, Barcelona

Barcelona, hovedstaden i Katalonien. Denne beundringsværdige globale by, er en kæmpe turistdestination og centrum for kultur og industri. Med sin vidunderlige lokation på den mediteranske kyst, solrige vejr, unikke kultur og stemning, der oser af livskvalitet, er du sikret aldrig at kede dig under dit ophold. Tag skridtet videre, og få dybere indsigt i den katalanske kultur samtidig med at du bliver klogere fagligt, smager på den delikate gourmet, nyder strandlivet og danser natten lang i weekenderne i den famøse fiesta kultur.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

The Institute for American Universities blev grundlagt i 1957, og er et af Europas ældste universiteter med udgangspunkt i det amerikanske system, samtidigt med at universitetet huserer blandt de største study abroad programmer. Du kan også læse study abroad på IAU campus i Madrid.

The Institute for American Universities specialiserer sig i humanistiske fag, samfundsfag, business og kunst. Undervisningen på mange af fagene foregår på engelsk, da langt størstedelen af de studerende er amerikanere. Derudover kommer der mange internationale studerende fra hele verden hvert semester på IAU.

Undervisningen foregår i mindre klasser som gør at din læring er i fokus. Yderligere, er en vigtig og interessant detalje for mange studerende at IAU inkorporer feltture i studie programmet, som er velorganiseret af underviserne.

IAUs campus i Barcelona er centralt lokaliseret i downtown Plaça de Catalunya området, i nærheden af et metro stop, Las Ramblas, det gotiske kvartér og mange af Barcelonas famøse attraktioner. Faciliteterne er komplet renoverede for at tilpasse nødvendighederne og behovet for studerende i det 21. århundrede.

Om byen 🌇

Beliggende i det nordøstlige Spanien ved ​​middelhavskysten, finder man en af ​​Europas ældste byer, Barcelona. Alligevel kan den prale af banebrydende stil, udsøgt mad og kultur samt nogle af de mest fantastiske modernistiske arkitekturer i verden. Ingen anden by i verden ligner Barcelona. Udlandsopholdet i Barcelona vil for evigt ændre din opfattelse af verden omkring dig.

Barcelonas arkitektur spænder fra middelalderlig til surrealistisk. Fra det århundredgamle gotiske kvarter til de sofistikerede, træbeklædte boulevarder i Eixample-distriktet er Barcelonas arkitektur fra en række meget forskellige stilarter og epoker.

Barcelonas landskab blev for evigt ændret af den catalanske arkitekt, Antoni Gaudí. I slutningen af ​​det 19. og det tidlige 20. århundrede byggede han en række modernistiske parker og bygninger, der selvom de blev bygget for over et århundrede siden, ser surrealistiske og futuristiske ud, selv efter nutidens standarder. Gaudí byggede den majestætiske Sagrada Familia-katedral samt Parc Güell - et sandt vidunderland med haver, mosaikker, snoede parkbænke, skjulte stier og lunefulde hytter, der ligner noget fra et eventyr.

Men rolig, hvis du ikke er interesseret i kunst og arkitektur, er der stadig masser af oplevelser. Når vejret er varmt, er den olympiske landsby eller stranden altid en sikker vinder. Oplev det lokale fodboldhold, Barça, i en kamp på Camp Nou, eller tag en bid udenfor på en af ​​byens mange tapasbarer. Barcelonas hurtige og effektive offentlige transportsystem gør det nemt for dig at udforske hvert hjørne af denne fantastiske by.

Bolig 🏠
Homestay

I den samlede pris for at læse på The Institute for American Universities er homestay inkluderet. Studerende får en bolig hos en spansk værtsfamilie. At bo i et spansk hjem er en idéel mulighed for dem, der ønsker at introduceres til det spanske liv. Familierne er nøje udvalgte værtsfamilier og har mange års erfaring som værter for internationale studerende.

Studerende får hver sit eget værelse hos familien. Udover det, får man dagligt serveret morgenmad og yderligere 6 måltider om ugen af familien. Til frokosten, som man selv står med, er der utallige prisvenlige caféer, brasseries samt små sandwich og dagligvarer butikker med et bredt udvalg. Det er også muligt at besøge de mange mad markeder rundt omkring i studiebyen.

Dit værelser bliver rengjort ugentligt og du får en seng med betræk, pude og tæpper. Du medbringer dog egne håndklæder. Du har adgang til én omgang tøjvask i maskinen om ugen. Er der interesse for at blive placeret med en studiekammerat hos en familie, er dette også muligt hvis man søger om det.

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Ikke Nødvendig ✅

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Institute for American Universities, Barcelona

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Institute for American Universities, Barcelona

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"This experience was life changing. You will learn so much not only about a different culture but about yourself too" - Emily P.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Institute for American Universities, Barcelona

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?