Velkommen til

Institute for American Universities, Madrid

Hvem har ikke snublet over tanken om at opholde sig i den gyldne metropol, Madrid. Den spanske hovedstad oser af energi, der virkelig får en til at leve. Den smukke arkitektur, vibrerende natteliv, delikate madkultur og de varme himmelstrøg er den perfekte cocktail til forhøjet livskvalitet. Viva La Madrid!

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

The Institute for American Universities blev grundlagt i 1957, og er et af Europas ældste universiteter med udgangspunkt i det amerikanske system. IAU er blandt de universiteter med flest udbudte study abroad programmer. Du kan også læse study abroad på IAU campus i Barcelona.

The Institute for American Universities specialiserer sig i humanistiske fag, samfundsfag, business og kunst. Undervisningen på mange af fagene foregår på engelsk, da langt størstedelen af de studerende er amerikanere. Uniersitetet byder også hvert semester mange internationale studerende fra hele verdenen velkommen på IAU.

Undervisningen foregår i mindre klasser, som gør at din læring er i fokus. Yderligere, er en vigtig og interessant detalje for mange studerende at IAU integrerer feltture i studieprogrammet, som underviserne selv står for at planlægge.

IAUs campus er centralt placeret tæt på mange af Madrids famøse attraktioner, så det er nemt at være social med sine kammerater efter skole.

Om byen 🌇

Hovedstaden Madrid er beliggende midt i Spanien, og er en sand europæisk metropol med sine over 3 million indbyggere. Byen har et kontinentalt klima, hvilket giver kolde vintre uden sne, men til gengæld 25-35 grader om sommeren.

Madrid byder på kulinariske oplevelser med sine lækre spanske Paella, tapas og meget mere. Vi anbefaler at skylle maden ned med et dejligt glas sangria under solnedgangen i det behagelige klima. Byen er kendt for sin kunst, hvilket giver anledning til kulturelle oplevelser og utallige anerkendte muséer.

Arkitekturen er blandt europas smukkeste og komplimenterer de mange smukke parker, naturarealer og udendørs områder.

Nattelivet er noget for sig selv i Madrid, og indeholder formentlig flere barer end nogen anden by på denne klode. Der er en fornuftig blanding af cocktailbarer og natklubber med en glamourøs charme, der ganske enkelt appelerer til dans til sent ud på natten.

Bolig 🏠

Homestay

I den samlede pris for at læse på The Institute for American Universities er homestay inkluderet. Studerende får en bolig hos en spansk værtsfamilie. At bo i et spansk hjem er en idéel mulighed for at opleve den spanske kultur på nært hold. Familierne er nøje udvalgte værtsfamilier og har mange års erfaring som værter for internationale studerende.

Studerende får sit eget værelse hos familien og får dagligt serveret morgenmad og yderligere 6 måltider om ugen af familien. Til frokosten, som man selv står med, er der utallige prisvenlige caféer, brasseries samt små sandwich og dagligvarer butikker med et bredt udvalg. Det er også muligt at besøge de mange mad markeder rundt omkring i byen og nær campus.

Ikke nok med ugentlig rengøring af dit værelse, får du også seng, betræk, pude og tæpper inkluderet. Du medbringer dog egne håndklæder. Du har adgang til én omgang vasketøj i maskinen om ugen. Er der interesse for at blive placeret med en studiekammerat hos en familie, er dette også muligt hvis man søger om det.

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Ikke Nødvendig ✅

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Institute for American Universities, Madrid

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Institute for American Universities, Madrid

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"Studying abroad is one of the greatest investments I have ever made for myself. There’s not much I can say to compare, but studying through IAU is in large part what made it all possible" - Ariel T.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Institute for American Universities, Madrid

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?