Velkommen til

Institute for American Universities

Det er med god grund at du har drømt om at pakke tasken, og tage skridtet yderligere end blot at være turist i Frankrig. Som international studerende i det franske får du indsigt i landet der udover sit smukke sprog og behagelige klima, gennem tiden indflydelsesrigt har formet industrier såsom mode, gourmet mad, vin og kunst. Grib chancen, og oplev med egne øjne hvad der gør Frankrig til et de mest karismatiske og unikke knudepunkter i Europa.

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitet 🏫

The Institute for American Universities blev grundlagt i 1957, og udover sit franske campus også har campus i Barcelona og Madrid.

IAU er et af Europas ældste universiteter med udgangspunkt i det amerikanske system, samtidigt med at universitetet huserer blandt de største study abroad programmer.

The Institute for American Universities specialiserer sig i humanistiske fag, samfundsfag, business og kunst. Undervisningen på mange af fagene foregår på engelsk da langt størstedelen af de studerende er amerikanere, samtidigt med at der hvert semester er mange internationale studerende fra hele verdenen der læser på IAU.

Undervisningen foregår i mindre klasser som gør at din læring er i fokus. Yderligere, er en vigtig og interessant detalje for mange studerende at IAU inkorporer feltture i studie programmet, som er velorganiseret af underviserne.

Om byen 🌇

30 km nord for Marseille ligger historiske Aix-en-Provence ved det mediterranske hav, giver internationale studerende den ultimative mulighed for at opleve kulturen i det sydlige Frankrig.

Det milde klima, famøse cuisine og den smukke kunst giver den mediterranske region en unik følelse i forhold til andre steder i verdenen. Trods traditionel fransk kultur i en intim facon, besidder Aix-en-Provence elegancen fra en metropol by.

Udover sin beliggenhed ved bjerge og Mont Sainte Victoire, er Aix-en-Provenc beriget med et naturlig basin, sine famøse fontæner, blæsende gader, solrige centralpladser og monumenter.

Byen huser også en masse koncerter, sommerfestivalen "Festival d'Art Lyrique", biblioteker, museumer, markeder og caféer der har givet byen et godt ry i Frankrig. Især studerende kan nyde godt af byens biograder, restaruranter, natklubber og sports faciliteter.

Det solrige og tørre klimaer giver en enestående mulighed for at nyde de nærliggende strande, hike i bjerge og er man til ski kan man altid tage på tur i alperne som ikke ligger langt fra studiebyen.

Bolig 🏠

Homestay

I den samlede pris for at læse på The Institute for American Universities er homestay inkluderet. Studerende får en bolig hos en fransk værtsfamilie. At bo i et fransk hjem er en idéel mulighed for at introduceres til det sydfranske liv. Familierne er nøje udvalgte værtsfamilier og har mange års erfaring som værter for internationale studerende.

Studerende får hver sit eget værelse hos familien. Udover det, får man dagligt serveret morgenmad og yderligere 6 måltider om ugen af familien. Til frokosten, som man selv står med, er der utallige prisvenlige caféer, brasseries samt små sandwich og dagligvarer butikker med et bredt udvalg. Det er også muligt at besøge de mange mad markeder rundt omkring i studiebyen.

Ikke nok med ugentlig rengøring af dit værelse, får du også seng, betræk, pude og tæpper inkluderet. Du medbringer dog egne håndklæder. Du har adgang til én omgang vasketøj i maskinen om ugen. Er der interesse for at blive placeret med en studiekammerat hos en familie, er dette også muligt hvis man søger om det.


Økonomi 💰

Studieafgift (Tuition fee)

Beregneren i højre side estimerer om du får dækket dele eller hele study abroad studieafgiften af udlandsstipendiet.

Udlandsstipendium

Ja, du har mulighed for at få dække hele eller dele af hele studieafgiften gennem udlandsstipendium ordningen, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget.

Se her hvordan

SU i udlandet

Ja, du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse.

Se her hvordan

Udlandsstudielån

Ja, du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan

Legater

Ja, du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Uniclub+ brugere får endda en skabelon til ansøgningen, budget og en skræddersyet legatliste de kan søge.

Se her hvordan

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Dog kan du se satserne direkte her ved at klikke på knappen under. Det er samme dokument vi bruger når vi rådgiver dig.

Ansøgnings oversigt.

IELTS / TOEFL:

Visum:

Ansøgningsgebyr:

Åbent for ansøgning:

Ikke Nødvendig ✅

Ikke Nødvendig ✅

0,- hos Uniclub ✅

Åbent ✅

Åbner snart ⏳

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Institute for American Universities

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Institute for American Universities

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"I learned to see the world through a different perspective and it was extremely eye opening for me. It was definitely the most worthwhile experience I've ever had. There's nothing about my college career that I loved more than my experience at IAU" - Manar S.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Institute for American Universities

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?