Velkommen til

Kwantlen Polytechnic University

Vancouver rammer et specielt sted i alles hjerter, og man er ikke i tvivl om hvorfor. Vancouver i Canada byder på naturlig skønhed i højeste kaliber kombineret med at være blandt de "most livable cities in North America". Udover et studiemiljø på Kwantlen Polytechnic University (KPU), som du aldrig nogensinde vil glemme, kan du i fritiden opleve smukke strande, hike i bjerge, nyde de smukkeste udsigter, opleve det vibrerende storby liv og nyde synet af flotte glas skyskrabere.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

Kwantlen Polytechnic University, er blandt Canadas bedste polytekniske universiteter, hvilket betyder at der udover akademisk faglighed, også lægges stor fokus på hands-on undervisning i praksis. Der er ca. 20.000 studerende på KPU, hvoraf knap en tredjedel er internationale.

Undervisningen er baseret på mere end blot bøger, der sætter lid til eksperimentelle læringsmuligheder, gruppearbejde, præsentationer og meget mere. Derudover, er pensummet skræddersyet efter arbejdsmarkedsbehov, og dermed lavet i samarbejde med firmaer og organisationer, så studerende på KPU altid får relevant kvalitetsundervisning.

Klasseværelserne er på max 35 elever, hvilket er med til at sætte fokus på den enkelte studerendes læring. Læringsmiljøet er sat sammen således, at man er tæt med de andre medstuderende, undervisere, gæsteundervisere og industri eksperter. Alle undervisere kommer fra en prestigefyldt baggrund indenfor deres undervisnings felt.

KPU er delt op i 5 campusser, som alle er udstyret med faciliteter såsom high-tech labs, studios, moderne klasseværelser, study lounges og fitness center med mulighed for diverse aktiviteter.

Om byen 🌇

Vancouver i Canada kan bedst beskrives som kloden i en nøddeskal. Hvordan det? Det korte svar er, at byen simpelthen har alt man, som en rejselystig person gerne vil opleve.

Omgivet af kyst, hav og de smukkeste bjerge, er Vancouver fyldt med en skyline af glas skyskrabere man normalt blot ser i film. Man skulle næsten ikke tro det, men i selvsamme by, har du både mulighed for at tage på stranden eller direkte det modsatte, nemlig at stå på ski på nogle af byens famøse bjerge.

Vancouver er ikke kun for dem, der vil have et vildt vibrerende storbysliv med en skyline der siger spar ti, for der er nemlig også adgang til smukke parker og naturarealer, hvor man kan nyde "the scenery" og føle sig zen med ro i krop og sind.

Som et af de få nordamerikanske byer, er Vancouver ligesom Danmark, super cykelvenligt med ca. 1300 kilometers cykelbaner i byen, hvilket betyder at du nemt kan komme rundt til diverse barer, spisesteder, chinatown og alt det utrolige Vancouver har at byde på.

Bolig 🏠

OFF-CAMPUS HOUSING 101

The Kwantlen Student Association har slået sig sammen med OFF-CAMPUS HOUSING 101, for at studerende får adgang til en god og gratis go-to platform i jagten på en studiebolig i Vancouver.

Se mere om off-campus housing 101 her

Homestay og deleboliger

Homestay ordninger giver studerende mulighed for at bo i en ganske almindelig canadisk bolig som medlem af en lokal familie.

Den studerende kommer autentisk ind på canadisk kultur ved at dele måltider med værtsfamilien, deltage i familie aktiviteter, samtaler og etablere bekendtskab med folk, der kan gøre dit ophold og omgivelser en del nemmere.

Alternativet kan også være at finde en større lejlighed med roommates, som du kan dele lejligheden med og skabe venskaber, der helt sikkert vil gøre dit ophold en tand sjovere.

Hvis du finder homestay eller deleboliger interessant bør du bestemt tage et kig på nedenstående links:

Global Education City

First Choice International Placement Inc

Homadorma

Cypress Accommodations

Harmony Homestay

Casa Vancouver

Alternative boligsider

Der findes mange alternative boliger og boligsider i Vancouver. Det er dog vigtigt at være opmærksom på hvem man lejer af, kontrakt reglerne og gerne tage højde for transport og afstand til KPU. Nedenfor finder du links til de alternative sider:

www.walkscore.com

www.padmapper.com

www.amsrentsline.com

www.gottarent.com/bc/surrey

vancouver.craigslist.ca/search/apa

www.kijiji.ca

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Visumfrit i 6 måneder 🔖

IELTS eller TOEFL:

Ikke Nødvendig ✅

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Kwantlen Polytechnic University

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Kwantlen Polytechnic University

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Denne lokation er godkendt til Summer Vibes.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"There is a support system at KPU to help you succeed. There is a thriving community that you can access if you reach out" - Rawia I.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Kwantlen Polytechnic University

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?