Velkommen til

Kyoto University of Advanced Science

Kyoto, Japans hovedstad helt frem til år 1868. Kyoto er med sine ældgamle templer, sublime japanske haver og traditionelle the-huse symbolet på det gamle Japan. Oplevelsen af Kyotos skønne udsigter, traditionelle the-ceremonier efterfulgt af autentisk sushi, er noget man aldrig vil glemme at have oplevet. Begiv dig ind i den ægte japanske kultur igennem et studieophold i storslåede Kyoto.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

Kyoto University of Advanced Sciences (KUAS) er blandt Japans mest anerkendte tekniske universiteter. Med sit fokus på at tilbyde engelsk-undervist verdensklasse uddannelse indenfor ingeniørvidenskab, er studerende både sprogligt og teknisk forberedte på at arbejde hvor som helst i verden.

Det er værd at bemærke at KUAS på nuværende tidspunkt blot tilbyder hele uddannelser, og ikke semesterophold. Ved siden af studierne tilbyder KUAS også japanske kurser så man kan dykke dybere ned i den japanske kultur mens man læser der. KUAS campus er relativt intimt med mindre klasseværelser og 3600+ studerende i alt, som gør at der er fokus på netop din læring.

Campus er placeret midt i Kyoto, som er verdenskendt for at være hjemsted for gigantiske firmaer indenfor netop teknologi og elektronik. Det giver de perfekte omstændigheder for et stimulerende netværk indenfor den ingeniørfaglige branche. KUAS har faktisk for få år siden skudt knap en milliard kroner i universitetet med henblik på at opgradere til dee nyeste af de nyeste faciliteter til ingeniør-afdelingen.

Investeringen kommer fra intet mindre end Shigenobu Nagamori, som er stifter af firmaet Nidec og i bestyrelsen hos KUAS.

Udover at få venner og netværk fra det intime KUAS campus, kan du glæde dig over at over 130.000 internationale studerende kalder Kyoto sin studieby. Det betyder at du får rimeligt med muligheder for at socialisere dig og opleve den vaskeægte japanske studiekultur.

Om byen 🌇

Kyoto er i sandhed en central del af Japans spirituelle hjerte. Kyoto huserer 1.5 mio. indbyggere og ca. 2000 templer inklusiv vaskeægte mesterværker inden for religiøs arkitektur, såsom the retina-burning splendor of Kinkaku-ji (the famed Golden Pavilion) og the cavernous expanse of Higashi Hongan-ji.

Det er her, munkene begiver sig rundt mellem tempelbygninger, bønnesange og resonerer gennem fantastiske zenhaver. Det er også her man kan opleve de trofaste meditationer på tatamimåtter. Selvom den moderne udvikler sig hele tid forbliver den konstante væld af brændende røgelse skærende lys til the vermillion torii -port, der markerer en indgang til helligdommen.

Tanken om de kulinariske oplevelser i Kyoto er noget helt for sig selv. Kyoto er fyldt med alt fra restauranter med Michelin-stjerner, smarte cocktailbarer, fede caféer og sushisteder til food markets såsom izakaya (japanske pub-spisesteder), håndværks-ølbarer og old-school nudelsteder.

En smagsoplevelse kan man opleve i køkkenet kendt som kaiseki, hvor du kigger ud over din private have, smager den mest perfekte tempura i en traditionel bygning, med dampende skåle med ramen hvor du sidder med albue-til-albue blandt lokalbefolkningen. På ægte traditionel vis afslutter man derefter oplevelsen med en matcha (pulveriseret grøn te) sundae.

Et ophold i Kyoto kommer uden tvivl til at åbne dine øjne for en helt anden verden du ikke vidste eksisterede. Det fascinerende ved det hele er, at det foregår i et af verdens mest moderne og veletablerede lande. Du kan trygt vide at du aldrig kommer til at kede dig i Japan, da landet og kulturen har ekstremt meget dybde man kan begive sig ud i.

Bolig 🏠

On-campus

Kyoto University har sine egne kollegier i nærheden af campus. Kollegiet er en god måde at holde sig tæt på campus og pleje det sociale liv, da både japanske og internationale studerende bor der.

Se mere her

Anyplace

Anyplace byder på lækre studieboliger med fuld møblering til studerende der kommer til Kyoto for at studere.

Se mere her

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Nødvendig 🔖

IELTS eller TOEFL:

Nødvendig 🔖

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Kyoto University of Advanced Science

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Kyoto University of Advanced Science

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Perfekte omstændigheder for naturelskere og de eventyrslystne sjæle.

Perfekte omstændigheder for naturelskere og de eventyrslystne sjæle.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"It was a very amazing experience at KUAS. Thanks to the students, professors and international students for this life-changing experience - Giselda D.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Kyoto University of Advanced Science

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?