Velkommen til

Limerick Institute of Technnology

Blot en time fra den legendariske Irske Hovedstad, Dublin, finder man Irlands 3. største by, Limerick. Byen er en vibrerende by placeret ved floden, som giver byen den perfekte kombination af naturlig skønhed og vibrerende natteliv. Limericks flotte natur gør det svært at se, hvordan byen forvandler sig til en pulserende stemningsfyldt by, men det sørger de 25.000 studerende som udgør 25% af befolkningen i byen for at vise hvordan.

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitet 🏫

I hjertet af Irlands 3. største by, Limerick, finder man det anerkendt Limerick Institute of Technology som Irer og internationale studerende flokkes til.

Udover universitetets internationale anerkendelse og brede palette af studier, er Limerick en særligt foretrukket studieby da leveomkostningerne er 30-50% lavere end de nærliggende Irske studiebyer.

Dette har universitetets ca. 6500 studerende set sig varme på hvilket har tiltrukket et væld af forskellige nationaliteter der flokkes om dette populære universitet.

Det giver dig mulighed for at blende ind med de lokale samtidig med at du får venner og netværk fra stort set alle kontinenter. Denne enestående kombination af kvalitetsundervisning og bredt netværk har bidraget til den høje "employment rate" procent, som er på hele 96% for dimittender der direkte fik et lønnet arbejde.

Med sine ultra-moderne læringsfaciliteter og labs samt LIT's målrettede fokus på "up to date" læring der er i overenstemmelse med kravene fra arbejdsgivere i det 21. århundrede, er studerende fra LIT blevet så attraktive at universitetet har oplevet tilfælde af firmaer der ønsker at ansætte studerende inden de overhovedet er færdige med deres uddannelse.

Med flere sportsklubber og studenterforeninger at engagere sig i, er der oceaner af muligheder for at socialisere sig med dine medstuderende og samtidig dyrke din interesse udenfor skoletiden.

Om byen 🌇

Limerick er regionens hovedstad og Irlands tredje største by. Limerick er en pulserende by beliggende ved den majestætiske flod, Shannon. Med sin heldige placering i en blomstrende region, er Limerick den kommercielle, administrative og kulturelle hovedstad i Irlands mellemvestlige region.

Limerick er et super behageligt sted at bo med sin kompakte tilgængelighed til alle steder i byen. Derudover har byen gode forbindelser til hovedstaden Dublin (blot en time væk) til når storbylivs trangen rammer. Med næsten 25.000 studerende, der udgør en fjerdedel af byens befolkning, er Limerick præget af et ungt, levende, sikkert og støttende miljø, hvor fællesskab er i højsædet.

Med diverse shopping muligheder, brede udvalg af restauranter, barer, cafeer og ikke mindst det famøse natteliv, er Limerick blevet en populær studieby for ikke blot Irer, men fra internationale studerende fra hele verden.

Bolig 🏠

LIT Student Villages

For at imødekomme studerendes boligbehov har LIT bygget flere studieboliger til fornuftig husleje. Studieboligerne er i nærheden af campus og det sociale liv er famøst for at være i top. Der er flere forskellige type boliger og du kan tjekke dem alle ud i linket nedenfor. Du kan kontakte accommodation@lit.ie for at høre nærmere.

Se mere her.

Økonomi 💰

Studieafgift (Tuition fee)

Beregneren i højre side estimerer om du får dækket dele eller hele study abroad studieafgiften af udlandsstipendiet.

Udlandsstipendium

Ja, du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendium ordningen, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Ja, du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Ja, du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Ja, du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Som Uniclub+ medlem får du endda en skabelon til ansøgningen, budget og en skræddersyet legatliste, du kan søge.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Dog kan du se satserne direkte her ved at klikke på knappen under. Det er samme dokument vi bruger når vi rådgiver dig.

Ansøgnings oversigt.

IELTS / TOEFL:

Visum:

Ansøgningsgebyr:

Åbent for ansøgning:

Ikke Nødvendig ✅

Ikke Nødvendig ✅

0,- hos Uniclub ✅

Åbent ✅

Åbner snart ⏳

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
Limerick Institute of Technnology

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

Limerick Institute of Technnology

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Dette universitet er 100% dækket af udlandsstipendiet.

Dette universitet er 100% dækket af udlandsstipendiet.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Du finder ikke denne destination andre steder.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"I have learned so much in my course and have grown as a person from being exposed to such an amazing community of people who have the best intentions for me at heart" - Deborah M.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

Limerick Institute of Technnology

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?