Velkommen til

London Metropolitan University

“When a man is tired of London, he is tired of life; for there is in London all that life can afford…” er blot en af de mange famøse citater, der beskriver London. Byen bliver ofte oplevet som en by, hvor der er for meget at se, men for lidt tid. Tag skridtet videre end blot at være turist, og oplev det moderne London Metropolitan University. Gå ikke glip af de uforglemmelige oplevelser, der venter på dig i det evige vibrerende London.

Ansøg

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitetet 🏫

London Metropolitan University (LMU), stikker beundringsværdigt ud i hjertet af det dynamiske London.

Universitetet er kendt for sine fremragende kunst-, design- og arkitekturkurser, men det tilbyder inspirerende fag og studier indenfor emner som uddannelse, forretning, jura og videnskab. Det har ud af universitetets ca. 10.000 studerende tiltrukket knap 150 forskellige nationaliteter, der flokkes om dette populære universitet i Englands hovedstad.

Det giver dig mulighed for at blende ind med de lokale samtidig med, at du får venner og netværk fra stort set alle kontinenter. Denne enestående kombination af kvalitetsundervisning og bredt netværk har bidraget til den høje "employment rate" procent, som er på hele 96.7% for dimittender inden for 6 måneder.

LMU er hjemsted for en række uovertrufne læringsfaciliteter herunder et verdensledende videnskabscenter, en mock-up retssal, avancerede labs og et væskeægte nyheds- og redaktionslokale. Universitetets banebrydende forretningsinkubator yder også uvurderlig støtte til studerende, der stræber efter succes i start-up verdenen.

Med flere sportsklubber, frivillige projekter og over 50 studenterforeninger at engagere sig i, er der oceaner af muligheder uanset om du gør det for interessens skyld eller for at pynte på CV'et. I det usandsynlige tilfælde, at du ikke kan finde det, du leder efter, kan du få fat i et par venner og oprette din egen organisation.

Om byen 🌇

London er en by med både historie og modernetitet fra det 21. århundrede - et sandt knudepunkt af verdens kulturer og nationaliteter. Med en befolkning på 7 millioner, hvoraf 30% er af oversøisk herkomst, er London en af ​​de mest etnisk forskellige byer i verden. Over 300 sprog tales indenfor byens rammer.

Londons museer og gallerier rangerer blandt verdens fineste, og er fulde af betydningsfulde elementer fra europæisk og global historie. Monumenterne fra Londons strålende fortid, fra middelalderlige festlokaler til St. Paul's Cathedral, står ved siden af ​​moderne vidundere som Tate Modern og London Eye.

Til aktiviteter og underholdning, er London i en liga for sig selv. Et shoppingmekka, weekendmarkederne i Portobello, Camden byder på banebrydende design og vintage fund og du kan 'splurge' løs i de rige og berømte stormagasiner ved Harrods eller Oxford Street. Der er hundredvis af teatre, natklubber og barer at vælge imellem samt utallige britiske pubs, der er verdenskendte for deres genkendelige karismatiske look og stemning.

Hjemmet til Londons West End, Royal Opera House, London Symphony og Royal Albert Hall - ja, London har noget for enhver musikelsker. Udover det, er det et paradis for fodboldelskere, da der hver weekend er peppet op for sportsstemningen, og der er rig mulighed for at opleve store kampe på forskellige legendariske stadioner.

I modsætning til hvad mange tror, ​​er London ikke nødvendigvis dyrt. Byens store studenterpopulation betyder, at der er masser af gode værdier at finde, og mange butikker og attraktioner som tilbyder studenterrabatter. Fra restauranter med Michelin-stjerne til indiske buffeter med alt hvad du kan spise, så er der restauranter til alle slags budgetter i London.

Bolig 🏠

Halls of residence

Studenterboligerne er bygget specielt til studerende, der skal læse på LMU for at lette boligjagten. I huslejen får du inkluderet el, varme, vand, elektricitet og Wi-Fi. Du har også frit adgang til vedligeholdelsespersonale på stedet om dagen og sikkerhedspersonale om natten.

London Metropolitan University ejer eller administrerer ikke nogen on-campus boliger, og arbejder derfor med eksterne boligudlejere.

Se mere her.

Private boliger

Det er muligt at begive sig ud i jagten på et væld af privatejede boliger som man kan leje under sit studie. Til dette har London Metropolitan University udgivet en side, som kan være nyttig at læse inden man begynder på boligjagten.

Se mere her.

Studieafgift (Tuition fee)

I højre side finder du beregneren, der estimerer om du får dækket dele eller hele studieafgiften i udlandet af udlandsstipendiet. Vælg om du ønsker at beregne for et study abroad semester eller for en hel uddannelse.

Udlandsstipendium

Du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendiet, hvis dit study abroad ophold er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget. Du kan også få udlandsstipendiet til en hel kandidat i udlandet.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis dit semesterophold er en del af din danske uddannelse. Tager du en SU-berettiget kandidat i udlandet kan du også modtage SU under kandidaten, hvis du har SU-klip til hele perioden.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften, hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Du kan finde inspiration til din ansøgning på vores skræddersyede skabelonside her.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Vælg nedenfor om beregneren skal estimere differencen på studieafgiften og udlandsstipendiet til et semester i udlandet eller en hel uddannelse. OBS. Raterne beregnes på semesterbasis.

Ansøgnings oversigt.

VISA:

Nødvendig 🔖

IELTS eller TOEFL:

Nødvendig 🔖

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
London Metropolitan University

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

London Metropolitan University

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Universitetet er i absolut international top-klasse

Universitetet er i absolut international top-klasse

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
“I truly enjoyed my time at London Met! It really did meet my expectations and more. I had a wonderful experience at London Met and if given the opportunity to study there again I would in a heartbeat!” - Lucas L.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

London Metropolitan University

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?