Velkommen til

London South Bank University

“When a man is tired of London, he is tired of life; for there is in London all that life can afford…” er blot en af de mange famøse citater, der beskriver London. Byen bliver ofte oplevet som en by, hvor der er for meget at se, men for lidt tid. Tag skridtet videre end blot at være turist og løs luksusproblemet ved at tage et studieophold på London South Bank University og leve som en af de lokale. Gå ikke glip af de uforglemmelige oplevelser, der venter på dig i legendariske London.

Oversigt

Her kan du danne dig et overblik over dit kommende study abroad ophold.

Om Universitet 🏫

London South Bank University (LSBU) ligger i London Borough of Southwark og er et af de ældste universiteter i det centrale London og huserer over 25.000 studerende. Campus er bekvemt placeret kun få metrostop væk fra Londons famøse områder og kun 20 minutters gang fra West End. Et study abroad på LSBU er en fantastisk mulighed for at studere sammen med britiske studerende og bo i hjertet af London.

Desuden er der fantastiske omstændigheder for at danne venskaber og netværk med studerende fra hele verdenen. Med sine 3.000 internationale studerende fra over 100 lande og multikulturelle campus, får du meget mere end blot den britiske studieoplevelse. Der er en bred vifte af fag og studieområder, som undervises på LSBU, hvilket betyder at du med høj sandsynlighed finder noget, der matcher dit uddannelsesforløb.

I et forsøg på at sikre, at LSBU-studerende har de bedst mulige faciliteter, har universitetet for nylig investeret omkring lige under en HALV MILLIARD, ja du læste rigtigt, 500.000.000 DKK i opgraderinger til campus, inklusiv et splinternyt studentercenter. Det betyder at dit læringsmiljø bliver blandt verdens bedste og mest moderne.

Om byen 🌇

London er en by med både historie og modernetitet fra det 21. århundrede - et sandt knudepunkt af verdens kulturer og nationaliteter. Med en befolkning på 7 millioner, hvoraf 30% er af oversøisk herkomst, er London en af ​​de mest etnisk forskellige byer i verden. Over 300 sprog tales inden for byens rammer.

Londons museer og gallerier rangerer blandt verdens fineste, og er fulde af betydningsfulde elementer fra europæisk og global historie. Monumenterne fra Londons strålende fortid, fra middelalderlige festlokaler til St. Paul's Cathedral, står ved siden af ​​moderne vidundere som Tate Modern og London Eye.

Til aktiviteter og underholdning er London i en liga for sig selv. Et shoppingmekka, weekendmarkederne i Portobello og Camden byder på banebrydende design og vintage fund og du kan 'splurge' løs i de rige og berømte stormagasiner ved Harrods eller Oxford Street. Der er hundredvis af teatre, natklubber og barer at vælge imellem samt utallige britiske pubs, der er verdenskendte for deres genkendelige karismatiske look og stemning.

Hjemmet til Londons West End, Royal Opera House, London Symphony og Royal Albert Hall - ja, London har noget for enhver musikelsker. Udover det, er det et paradis for fodboldelskere, da der hver weekend er peppet op for sportsstemningen, og der er rig mulighed for at opleve store kampe på forskellige legendariske stadioner.

I modsætning til hvad mange tror, ​​er London ikke nødvendigvis dyrt. Byens store studenterpopulation betyder, at der er masser af gode værdier at finde, og mange butikker og attraktioner som tilbyder studenterrabatter. Fra restauranter med Michelin-stjerne til indiske buffeter med alt hvad du kan spise, der er restauranter til alle slags budgetter i London.

Bolig 🏠

Halls of residence

London South Bank University har fire forskellige halls of residences i hjertet af London. Alle studieboligerne er blot en 10 minutters gåtur fra campus. Boligerne er godt forbundet med offentlig transport, som gør det super nemt at komme rundt i London.

Boligfaciliteterne inkluderer delt køkken med standard nødvendigheder, Wi-Fi, fællesarealer, vaskerum og service hos personale, der er tilgængeligt det meste af døgnet.

Se mere her.

Off-campus

Ønsker man at finde noget privat udenfor campus er der utallige boligplatforme, som udbyder boliger. Grundet Londons boligsøgnings jungle har London South Bank University et dedikeret personale til at hjælpe dig med at finde privat bolig. Det anbefales stærkt at gøre brug af denne mulighed.

Kontakt LSBU's accommodation service på: accommodation@lsbu.ac.uk.

Økonomi 💰

Studieafgift (Tuition fee)

Beregneren i højre side estimerer om du får dækket dele eller hele study abroad studieafgiften af udlandsstipendiet.

Udlandsstipendium

Ja, du har mulighed for at få dækket hele eller en del af studieafgiften gennem udlandsstipendium ordningen, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse og du er SU-berettiget.

Se her hvordan.

SU i udlandet

Ja, du har mulighed for at tage din SU med til udlandet, hvis opholdet er en del af din danske uddannelse.

Se her hvordan.

Udlandsstudielån

Ja, du har mulighed for at dække en eventuel difference mellem udlandstipendiet og studieafgiften hvis nødvendigt gennem udlandsstudielånet.

Se her hvordan.

Legater

Ja, du har mulighed for at søge legater til dit udlandsophold. Som Uniclub+ medlem får du endda en skabelon til ansøgningen, budget og en skræddersyet legatliste, du kan søge.

Se her hvordan.

Dækker Udlandsstipendiet hele studieafgiften?

Husk, det er dit SU kontor der beregner dit udlandsstipendium, og dette er blot en estimering. Dog kan du se satserne direkte her ved at klikke på knappen under. Det er samme dokument vi bruger når vi rådgiver dig.

Ansøgnings oversigt.

IELTS / TOEFL:

Visum:

Ansøgningsgebyr:

Åbent for ansøgning:

Ikke Nødvendig ✅

Nødvendig 🔖

0,- hos Uniclub ✅

Åbent ✅

Åbner snart ⏳

Fagkonsultation.

Book et online møde hvor vi hjælper dig med at finde de rette fag.

Aftal tid
London South Bank University

Her kan du shoppe dine fag. Klik på fagene og tilføj dem til din Learning Agreement.

No items found.

London South Bank University

Wildcards

Her præsenterer vi 3 udvalgte features som kan fås på dette universitet.
Klik på kortene for at afsløre hvad der gør skolen speciel.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Slip for en TOEFL eller IELTS test som adgangskrav.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Forvent en storby med et vibrerende natteliv.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Universitetet har egne kollegier tilgængelige.

Indblik i studielivet.

Videoer siger mere end tusinde ord. Find ud af om dette universitet giver dig sommerfugle i maven.

Vi har samlet de vigtigste informationer ovenfor. Vil du se mere til universitetet er du velkommen til at tjekke deres brochure ud.

Study Abroad Brochure
"LSBU is a remarkable place. It’s not only providing my education; it’s also propelling me towards the skills I need to pursue my passion" - Zoe G.

Multikulturel.

Forelsket i universitetet, men gerne i en anden studieby?
Se hvor universitetet ellers har campus i verdenen 👆

Ansøg digitalt nu til

London South Bank University

Du forpligter dig ikke til noget ved at ansøge. Du har intet at miste, men derimod dit livs oplevelse i vente.

Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?
Det tager kun 2min
Ansøg
glæder du dig?